חיבור פטיפון
שלום,
לאבא שלי יש פטיפון שהוא מעוניין להשתמש בו. לצערנו, הרסיבר שבו אבא שלי השתמש לא עובד, ולמערכת המיני שהוא משתמש בה היום אין אפשרות לחבר פטיפון. מהיא הדרך הפשוטה ביותר והזולה לחבר את הפטיפון למערכת המיני ושאיכות הצליל שיתקבל תהיה טובה.
תודה,
אורן
לאבא שלי יש פטיפון שהוא מעוניין להשתמש בו. לצערנו, הרסיבר שבו אבא שלי השתמש לא עובד, ולמערכת המיני שהוא משתמש בה היום אין אפשרות לחבר פטיפון. מהיא הדרך הפשוטה ביותר והזולה לחבר את הפטיפון למערכת המיני ושאיכות הצליל שיתקבל תהיה טובה.
תודה,
אורן
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
שלום.
אתם צריכים לרכוש מכשיר שקוראים לו "פונוסטייג'" או "קדם מגבר לפטיפון".
מחיר לרמות כניסה 150-200 ש"ח,
יש כמה מומלצים בתקציב של 400-600
ויש גם כאלה שעולים כמה אלפים טובים ועושים רק את זה (הגברת הפטיפון)
לא בעיה להשיג בארץ במספר חנויות.
אני מניח שחיבור למערכת מיני אתה יכול להסתפק בדגמים הזולים היותר, כמו המוצר הזה למשל.
http://www.fuse.co.il/products/31201
תהנה
אתם צריכים לרכוש מכשיר שקוראים לו "פונוסטייג'" או "קדם מגבר לפטיפון".
מחיר לרמות כניסה 150-200 ש"ח,
יש כמה מומלצים בתקציב של 400-600
ויש גם כאלה שעולים כמה אלפים טובים ועושים רק את זה (הגברת הפטיפון)
לא בעיה להשיג בארץ במספר חנויות.
אני מניח שחיבור למערכת מיני אתה יכול להסתפק בדגמים הזולים היותר, כמו המוצר הזה למשל.
http://www.fuse.co.il/products/31201
תהנה
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
העיוותים בצליל והפגיעה באיכות יהיו יותר בגלל המערכת עצמה מאשר הפונוסטייג'. בשביל המיני זה נראה לי מספיק. אין טען להשתולל, אתה לא תהנה מהאיכויות של מכשיר יקר יותר...orennahum כתב:האם בדגמים פשוטים האיכות לא תפגע ? לא יהיו עיוותים בצליל וכו' ?...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
עוד פתרון אפשרי
לתקן את הרסיבר של אבא שלך שכבר לא עובד. אם הוא טוב, ייתכן שתיקונו יתן את היחס הטוב ביותר בין מחיר לתוצאה. כמובן שבשביל לעבוד איתו צריך גם רמקולים, שאני לא יודע אם יש לכם (בטח לא הרמקולים של המיני...).