תחליפים ל- GIGANEWS
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
1)ניסית להתנתק לדקה ולהחליף IP ?godu כתב:התקלות ממשיכות. היום אני מקבל Max number of connections exceeded על כל ה connections. מישהו מכיר דרך ב News Leacher לראות מתי התחילה הבעיה ?
קצת נמאס האמת....
2)לא יודע איך בניוז.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
godu,
יתכן שעברת IP והוא עדיין רושם את הישן, או שמישהו מתעלק לך על החשבון.
תעבור על כל הפרמטרים ותוודא שהכל בסדר. אם כן, צור איתם קשר ותבקש תמיכה טכנית.
יתכן שעברת IP והוא עדיין רושם את הישן, או שמישהו מתעלק לך על החשבון.
תעבור על כל הפרמטרים ותוודא שהכל בסדר. אם כן, צור איתם קשר ותבקש תמיכה טכנית.
- shiki
- חבר ותיק

- תגובות: 1930
- שם מלא: שלומי
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 175 פעמים
גם אני עם אותה בעיהtobenary כתב:1)ניסית להתנתק לדקה ולהחליף IP ?godu כתב:התקלות ממשיכות. היום אני מקבל Max number of connections exceeded על כל ה connections. מישהו מכיר דרך ב News Leacher לראות מתי התחילה הבעיה ?
קצת נמאס האמת....
2)לא יודע איך בניוז....
כיצד מחליפים IP?
אני אנסה להחליף IP בערב שאגיע הבייתה.
בעיה נוספת שאני חווה היא שאני מוריד קבצי NZB מ NZB Matrix (מה לעשות, Newsbin כבר לא מקבלים חברים), קבצים חדשים בני 30 עד 40 יום גג מכניס ל Leacher ו .. נדה. לא מוריד כלום.
100 day retention עלאק
בעיה נוספת שאני חווה היא שאני מוריד קבצי NZB מ NZB Matrix (מה לעשות, Newsbin כבר לא מקבלים חברים), קבצים חדשים בני 30 עד 40 יום גג מכניס ל Leacher ו .. נדה. לא מוריד כלום.
100 day retention עלאק
tobenary כתב:לא יכול להיות...
אתה יכול להגיד מה שבא לך אבל בדוק שקבצים עד 80 יום עוברים ללא בעייה...
אני מבין שאתה נפגע אישית בשם Usenetserver ...
בדוק אצלי, בייחוד בהורדות של Lossless music, מכניסים את הNZB שהורד מ NZBMatrix והתוכנה לא מצליחה להורד כלום. ואני מדבר על קבצים **הרבה** יותר חדשים מ80 יום.
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
לא נפגע אישית... אני גם מעוצבן שחומר ישן לא יורד אצליאני מבין שאתה נפגע אישית בשם Usenetserver ...
בדוק אצלי, בייחוד בהורדות של Lossless music, מכניסים את הNZB שהורד מ NZBMatrix והתוכנה לא מצליחה להורד כלום. ואני מדבר על קבצים **הרבה** יותר חדשים מ80 יום....
א-ב-ל, מאידך, תמצא לי חברה זולה יותר מהחברה הזאת.
חוץ מזה, לא ניסיתי להוריד קבצי FLAC, אני בד"כ מעודכן סרטים.
יכול להיות שהם "מגבים" את הקבוצות האחרות ושומרים עליהם יותר מאשר אחרות.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני לא חושב שהוא נעלב בשמם.godu כתב:tobenary כתב:לא יכול להיות...
אתה יכול להגיד מה שבא לך אבל בדוק שקבצים עד 80 יום עוברים ללא בעייה...![]()
אני מבין שאתה נפגע אישית בשם Usenetserver ...
בדוק אצלי, בייחוד בהורדות של Lossless music, מכניסים את הNZB שהורד מ NZBMatrix והתוכנה לא מצליחה להורד כלום. ואני מדבר על קבצים **הרבה** יותר חדשים מ80 יום....
הוא לא נתקל, והאמת גם אני לא...
זולה כן. עובדה שאני אצלם ולא עובר. המחירים של Giga לא בשבילי, אני פשוט לא מוכן להוציא כל כך הרבה על שירות הורדות. עם זאת, אני מצפה לקבל לקבל שירות קצת יותר טוב. אני מוכן להסתפק בשירות בלי באגים (קונקשנים לא עובדים) וריטנשן לפי ההסכם.tobenary כתב:לא נפגע אישית... אני גם מעוצבן שחומר ישן לא יורד אצליאני מבין שאתה נפגע אישית בשם Usenetserver ...
א-ב-ל, מאידך, תמצא לי חברה זולה יותר מהחברה הזאת.
חוץ מזה, לא ניסיתי להוריד קבצי FLAC, אני בד"כ מעודכן סרטים.
יכול להיות שהם "מגבים" את הקבוצות האחרות ושומרים עליהם יותר מאשר אחרות....
גם Headers דרך אגב אני לא מצליח להוריד, זה נתקע באמצע ואז מתחיל מהתחלה. אני חייב להודות שלא ניסיתי כבר הרבה זמן אבל בזמנו זה פשוט לא הלך.
הנסיון הקצר שלי
הייתי חודש ב USENETSERVERS והיה נחמד
כשהתחלתי לחפש דברים יותר ישנים (דרך לינקים באתרים כמו http://www.newzleech.com/ ודומיו) קרה לי יותר מדי פעמים שהקובץ לא היה זמין.
לכן אחרי חודש בהמלצת עופר עברתי ל GIGANEWS ואני מרוצה. אין ניתוקים ושטויות והכל זמין. אני אמנם לא מנצל יותר מדי את רוחב הפס (יש לי כרגע בבית רק 1.5 מגה) אבל בממוצע זה כמעט ג'יגה ליום.
ממליץ למי שלא מפריע לשלם עוד כמה שקלים בשביל שירות טוב.
כשהתחלתי לחפש דברים יותר ישנים (דרך לינקים באתרים כמו http://www.newzleech.com/ ודומיו) קרה לי יותר מדי פעמים שהקובץ לא היה זמין.
לכן אחרי חודש בהמלצת עופר עברתי ל GIGANEWS ואני מרוצה. אין ניתוקים ושטויות והכל זמין. אני אמנם לא מנצל יותר מדי את רוחב הפס (יש לי כרגע בבית רק 1.5 מגה) אבל בממוצע זה כמעט ג'יגה ליום.
ממליץ למי שלא מפריע לשלם עוד כמה שקלים בשביל שירות טוב.