פול מקארטני.......הכרטיסים
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אם אף אחד לא יקנה, המחיר ירד!
-
רפי_א
-
- גורו

- תגובות: 830
danlior.......אכן כך.
בדיוק כמו שאמר שלום חנוך.
והרי הישראלי המצוי שדרך חושב שהוא לא פראייר ......והוא לעולם הפרייאר הכי גדול , שבטוח שעשה את הדיל הטוב בעולם.
ואתם יודעים מה הבדיחה הכי טובה
?????? בהלת הכרטיסים. ואני אחדד............
רק שתדעו שעוד לא עברה יממה........וקרוב ל 15 אלף כרטיסים מכורים........וזה לפי משרד הכרטיסים לאן. אני הבנתי בדיוק מה הייתה הבהלה הראשונית............וזה מי יקנה את הכרטיס הראשון .....שאולי יהיה שווה יום אחד באי ביי
חחחחחח.
אבל אני שואל שוב על מה הלחץ. זה לא קיסריה.......או מקום כזה שיש מקומות מסומנים וטובים....ואתה לא רוצה לפספס אותם.
כאן אין מקומות מסומנים.......המיקום איננו קיסריה או האנגר.......ואין פחד שכרטיסים לא ישארו...........הלכו 15 אלף........עוד נישארו 100 אלף כרטיסים. ( ותיזכרו שאמרתי פה.............הם צופים לצפי מכירה של 200 אלף כרטיסים. אם לא יותר , וכך יהיה ) .
אחרי הכל יהיה מקום לכולם. וכמובן מקומות הישיבה...... שעולים בסביבות 1500 ש"ח..........אולי זו הייתה הבהלה?????? שהמקומות הטובים יגמרו
או....שהבהלה הייתה לכרטיסי הוי אי פי...... זה משהו חדש ששמעתי... והמחיר 5000 ש"ח.
בקיצור כולם באטרף.......שיש לי הרגשה שזה יצא ( בלשון עבר או עתיד ) מכל פרופורציה........
אני לא זוכר היסטריה כזו באגדה אחרת שביקרה פה ושהיה לי הכבוד לראות בארץ ויותר מפעם אחת......והיא לא פחות גדולה ממקארטני..... ולפחות אצלי הרבה יותר אהובה ממקרטני , ושמה.......אריק קלפטון.
אבל ממה ששהספקתי וראיתי במהדורות החדשות ,שמסקרות את המכירה והתכונה לקראת...........זה אשקרה טירוף.....כמו שאמר אחד מבכירי המישרד לאן.................שהוא לא זוכר מתי הוא מכר כרטיסים ב 3 בלילה................. והתור לא היה קטן.
רפי_א
והרי הישראלי המצוי שדרך חושב שהוא לא פראייר ......והוא לעולם הפרייאר הכי גדול , שבטוח שעשה את הדיל הטוב בעולם.
ואתם יודעים מה הבדיחה הכי טובה
רק שתדעו שעוד לא עברה יממה........וקרוב ל 15 אלף כרטיסים מכורים........וזה לפי משרד הכרטיסים לאן. אני הבנתי בדיוק מה הייתה הבהלה הראשונית............וזה מי יקנה את הכרטיס הראשון .....שאולי יהיה שווה יום אחד באי ביי
אבל אני שואל שוב על מה הלחץ. זה לא קיסריה.......או מקום כזה שיש מקומות מסומנים וטובים....ואתה לא רוצה לפספס אותם.
כאן אין מקומות מסומנים.......המיקום איננו קיסריה או האנגר.......ואין פחד שכרטיסים לא ישארו...........הלכו 15 אלף........עוד נישארו 100 אלף כרטיסים. ( ותיזכרו שאמרתי פה.............הם צופים לצפי מכירה של 200 אלף כרטיסים. אם לא יותר , וכך יהיה ) .
אחרי הכל יהיה מקום לכולם. וכמובן מקומות הישיבה...... שעולים בסביבות 1500 ש"ח..........אולי זו הייתה הבהלה?????? שהמקומות הטובים יגמרו
או....שהבהלה הייתה לכרטיסי הוי אי פי...... זה משהו חדש ששמעתי... והמחיר 5000 ש"ח.
בקיצור כולם באטרף.......שיש לי הרגשה שזה יצא ( בלשון עבר או עתיד ) מכל פרופורציה........
אני לא זוכר היסטריה כזו באגדה אחרת שביקרה פה ושהיה לי הכבוד לראות בארץ ויותר מפעם אחת......והיא לא פחות גדולה ממקארטני..... ולפחות אצלי הרבה יותר אהובה ממקרטני , ושמה.......אריק קלפטון.
אבל ממה ששהספקתי וראיתי במהדורות החדשות ,שמסקרות את המכירה והתכונה לקראת...........זה אשקרה טירוף.....כמו שאמר אחד מבכירי המישרד לאן.................שהוא לא זוכר מתי הוא מכר כרטיסים ב 3 בלילה................. והתור לא היה קטן.
רפי_א
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
אני דווקא מבין את ההסטריה
החברים בארה"ב ראו אותו כמה פעמים ורוב הפעמים אמרו שהיה מעולה, מומלץ והם שילמו בדר"כ בין 80 ל 200 דולר כך שאפילו המחיר לא בשמיים
מה שמפריע לי זו ההסטוריה של ההופעות הגדולות בארץ שמאוד איכזבו מבחינת סאונד (GUNS, מטאליקה וכו').
אני מאוד מתלבט...
שח
החברים בארה"ב ראו אותו כמה פעמים ורוב הפעמים אמרו שהיה מעולה, מומלץ והם שילמו בדר"כ בין 80 ל 200 דולר כך שאפילו המחיר לא בשמיים
מה שמפריע לי זו ההסטוריה של ההופעות הגדולות בארץ שמאוד איכזבו מבחינת סאונד (GUNS, מטאליקה וכו').
אני מאוד מתלבט...
שח
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1005
כנראה אני קונה כרטיס ללכת עם חבר...
נראה אולי יש מבצע בהסתדרות המורים...
בכל אופן, אני מקווה שיהיה טוב![חיוך ענק :]](./images/smilies/happy02.gif)
נראה אולי יש מבצע בהסתדרות המורים...
בכל אופן, אני מקווה שיהיה טוב
-
רפי_א
-
- גורו

שח מט.......
לשנייה לא אמרתי שפול מקארטני יתן מופע לא טוב.
אני בטוח שהוא יתן הצגה מהסרטים.........כיאה למוסיקאי כמוהו , ולא פחות בקטע של מיקצועיות ומיקצוענות. הוא יודע שזה מופע יחיד......... והוא ידאג שהמופע הזה ייחרט בדפי ההיסטוריה של המופעים פה.
אבל אני עדיין לא מבין את ההיסטריה , וחושב שההיסטריה אולי עוברת גבולות כי כבר היו פה תותחי על........מיו-2.......דייר סטרייטס.....דייויד בואי ...........פיטר גבריאל.......מדונה.......ועד מטאליקה כמו שאמרת ועוד.
דווקא מופעי פארק הירקון זכורים לי כטובים ומעלה....עד מופעי פיצוץ של סאונד.
רובים ושושנים......נכון....זו הייתה אכזבה גדולה בסאונד...... מטאליקה היו ענקיים.
קח לדוגמא את סימפלי רד שראיתי. תשאל אותי איך היה , ולא אדע לענות לך אם ציון 10 או חראאאא של מופע. ואתה יודע למה חראאא של מופע..........??? כי זו הייתה הופעה חיה וכיאה למופע חי שאמור להיות....עם פירושים אחרים וקצת אילתור וזה לא היה..............מה שכן היה........זה לעצום את העיניים ולחשוב שאתה שומע את הסי די .......ולא באתי לשמוע את הסי די מנגן לייב , ועל זה התבעסתי
חחחחח ואמרתי את המילה הלא יפה. הסאונד היה חבל"ז.
אין מקום שאי אפשר לעשות בו סאונד טוב.........זה רק עניין של כמה זה חשוב לך שיהיה באמת סאונד טוב......למי שעושה את ההופעה , ולכל מיקום ..... יש את התיכנונים והאילוצים האקוסטיים שלו....... ואפשר להיתגבר על הכל כמעט.רק עניין של רצון ומיקצוענות.
רפי_א
אני בטוח שהוא יתן הצגה מהסרטים.........כיאה למוסיקאי כמוהו , ולא פחות בקטע של מיקצועיות ומיקצוענות. הוא יודע שזה מופע יחיד......... והוא ידאג שהמופע הזה ייחרט בדפי ההיסטוריה של המופעים פה.
אבל אני עדיין לא מבין את ההיסטריה , וחושב שההיסטריה אולי עוברת גבולות כי כבר היו פה תותחי על........מיו-2.......דייר סטרייטס.....דייויד בואי ...........פיטר גבריאל.......מדונה.......ועד מטאליקה כמו שאמרת ועוד.
דווקא מופעי פארק הירקון זכורים לי כטובים ומעלה....עד מופעי פיצוץ של סאונד.
רובים ושושנים......נכון....זו הייתה אכזבה גדולה בסאונד...... מטאליקה היו ענקיים.
קח לדוגמא את סימפלי רד שראיתי. תשאל אותי איך היה , ולא אדע לענות לך אם ציון 10 או חראאאא של מופע. ואתה יודע למה חראאא של מופע..........??? כי זו הייתה הופעה חיה וכיאה למופע חי שאמור להיות....עם פירושים אחרים וקצת אילתור וזה לא היה..............מה שכן היה........זה לעצום את העיניים ולחשוב שאתה שומע את הסי די .......ולא באתי לשמוע את הסי די מנגן לייב , ועל זה התבעסתי
אין מקום שאי אפשר לעשות בו סאונד טוב.........זה רק עניין של כמה זה חשוב לך שיהיה באמת סאונד טוב......למי שעושה את ההופעה , ולכל מיקום ..... יש את התיכנונים והאילוצים האקוסטיים שלו....... ואפשר להיתגבר על הכל כמעט.רק עניין של רצון ומיקצוענות.
רפי_א
נערך לאחרונה על ידי רפי_א ב 27/08/2008 21:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- danlior
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
לדעתי על המכורים רצו לקנות אבל זהו, לא ימכרו 200,000 , אולי 50,000 שזה יפה בפני עצמו.
מה שכן, אסור לשכוח! פול מקרטני לא מגיע. מי שמגיע זה מי שהיה פול מקרטני לפני ארבעים שנה.
מה שכן, אסור לשכוח! פול מקרטני לא מגיע. מי שמגיע זה מי שהיה פול מקרטני לפני ארבעים שנה.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
חבר'ה הגירושין האחרונים עלו לו המון כסף.
תחשבו שזה כמו "יום טוב" רק שכל הכסף הולך לפול "האגדה"
מקרטני
תחשבו שזה כמו "יום טוב" רק שכל הכסף הולך לפול "האגדה"
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

אפרופו וועדי עובדים
אם מישהו מכיר כרטיסים מוזלים - שיעדכן בבקשה פה
כרגע בלאן 490 ש"ח
אם מישהו מכיר כרטיסים מוזלים - שיעדכן בבקשה פה
כרגע בלאן 490 ש"ח
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

מבצע להסתדרות המורים:
כל חבר בהסתדרות המורים יכול לקנות עד 2 כרטיסים במחיר של 418 ש"ח לכרטיס.
המבצע הוא עד מוצ"ש (לפי מה שאמא שלי אומרת)
כל חבר בהסתדרות המורים יכול לקנות עד 2 כרטיסים במחיר של 418 ש"ח לכרטיס.
המבצע הוא עד מוצ"ש (לפי מה שאמא שלי אומרת)
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

ממליץ לכם לחפש את ההופעה מיולי בקוויבק ואז לרוץ לקנות כרטיסים...
שח
שח
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
הם מדברים על 50000 כרטיסים
ה200000 לא היה נתון רשמי שלהם
לדבריהם
ה200000 לא היה נתון רשמי שלהם
לדבריהם
העם דורש..... כל מיני דברים
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

הזמנתי כרטיס, 440 ש"ח 
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

מאיפה?ZeppeliN כתב:הזמנתי כרטיס, 440 ש"ח...
- ZeppeliN
-
- חבר ותיק

הסתדרות המורים.שח_מט כתב:מאיפה?ZeppeliN כתב:הזמנתי כרטיס, 440 ש"ח......
-
רפי_א
-
- גורו

סאם........
ייתכן ו 50 אלף הוא הנתון הרשמי.......אבל יהיו הרבה יותר.
אם דייר סטרייטס ,סגול כהה ( הופעה קודמת בפארק ) , מטאליקה ,הביאו את ה 40 אלף.............כאן יהיה יותר , ולא כי הוא טוב יותר או פחות.......זה לראות את האגדה על הבמה.......גם אם היא עברה את גיל הפנסיה.
ואגב.........נכון לעכשיו..........פחות משבוע מאז החלה המכירה , נימכרו כבר למעלה מ 25 אלף כרטיסים...........!!!!
רפי_א
אם דייר סטרייטס ,סגול כהה ( הופעה קודמת בפארק ) , מטאליקה ,הביאו את ה 40 אלף.............כאן יהיה יותר , ולא כי הוא טוב יותר או פחות.......זה לראות את האגדה על הבמה.......גם אם היא עברה את גיל הפנסיה.
ואגב.........נכון לעכשיו..........פחות משבוע מאז החלה המכירה , נימכרו כבר למעלה מ 25 אלף כרטיסים...........!!!!
רפי_א
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
אם השתמשת בכרטיס אשמורת אז אתה אמור לקבל הנחה נוספת של 5% במעמד החיוב ואז זה יוצא 418 ש"ח כמו שכתבו מקודם.ZeppeliN כתב:הסתדרות המורים.שח_מט כתב:מאיפה?ZeppeliN כתב:הזמנתי כרטיס, 440 ש"ח.........
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
אמרו לך פעם שאתה דומה לפול מקרטני?
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1016096.html
כתבה ממוסף הארץאת השאלה הזאת הפנו החודש עשרות אנשים מאילינוי ועד אריזונה לעברו של איש עם שיער צבוע שנהג בפורד מקרטעת. בגיל 66 התחפש הזמר האגדי לבן תמותה ויצא עם חברתו לחצות את אמריקה בדרך 66. פה תמונה בתחנת דלק, שם חתימה במוזיאון, והתקשורת המקומית נכנסה לביטלמניה. עכשיו נותר רק לקוות שהוא ינחת בפארק הירקון...
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1016096.html
- tals79
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 863
אני קניתי דרך "חבר" - 420 שח
- bitton71
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
Re: סאם........
רפי_א כתב:ייתכן ו 50 אלף הוא הנתון הרשמי.......אבל יהיו הרבה יותר.
רפי_א...
רפי,
אף אחד מהאמנים שציינת לא מכר כרטיסים ב 500 ש"ח.
במחירים האלו , 60 אלף זה המקסימום.
הייתי שמח לקחת את הבן שלי (בן 7 ) לאירוע כזה בעל חשיבות היסטורית אם המחירים היו
שפויים יותר.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
אני בהלם
איך אנשים משלמים כאלה מחירים לראות "אגדה" שאבדה עליה הכלח.
סלחו לי אבל המחיר ממש מוגזם
סלחו לי אבל המחיר ממש מוגזם
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם