HOT תפתח את כל הערוצים בתשלום בגלל בעיות במוקד הגבייה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
כבר דיברו לאחרונה על נושא מחסור הממירים בהוט. מנהלי הלוגיסטיקה בהוט לא העריכו נכון את הכמויות ולא נערכו עם מספיק ממירים לקראת הקיץ.
אם אני זוכר נכון כמה בכירים פוטרו לאחרונה בחברה כתוצאה מהסיפור הזה.
כשנוצר מצב כזה, החברה חייבת למצוא דרך לפצות את הלקוחות ופתיחת הערוצים בתשלום זו שיטה נפוצה (אם כי פחות אפקטיבית לאותם לקוחות שכבר משלמים על כל הערוצים הללו).
אם אני זוכר נכון כמה בכירים פוטרו לאחרונה בחברה כתוצאה מהסיפור הזה.
כשנוצר מצב כזה, החברה חייבת למצוא דרך לפצות את הלקוחות ופתיחת הערוצים בתשלום זו שיטה נפוצה (אם כי פחות אפקטיבית לאותם לקוחות שכבר משלמים על כל הערוצים הללו).
-
droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
עופר,
אכן כמה עובדים בחברה שילמו על המחסור בממירים אבל הפיצוי הוא בגלל תקלה במוקד הגבייה...
אגב, גם יס עושה את השיטה של פתיחת כל הערוצים על מנת לפייס את כל הלקוחות ושלא יגרמו לקריסת המוקדים שלהם.
guyezra,
יס או הוט לא מפרסמות כאלה דברים אלא רק אם כתוב באתר כזה או אחר...
אכן כמה עובדים בחברה שילמו על המחסור בממירים אבל הפיצוי הוא בגלל תקלה במוקד הגבייה...
אגב, גם יס עושה את השיטה של פתיחת כל הערוצים על מנת לפייס את כל הלקוחות ושלא יגרמו לקריסת המוקדים שלהם.
guyezra,
יס או הוט לא מפרסמות כאלה דברים אלא רק אם כתוב באתר כזה או אחר...
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
למה לבכות? אתה צריך לצחוק אם אתה מנוי של הוט.droren כתב:אני לא יודע אם לצחוק או לבכות
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 14_1011477...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
droren
- חבר מביא חבר

או לבכות שחברות כמו הוט ויס לא מסוגלות להחזיק מערכי בקרה ושירות ברמה מספיק גבוה שהם צריכים לתת כל הזמן פיצוי ללקוחות בשביל שלא יתבעו אותם ויגרמו לקריסת המוקדים שלהם.
זאת זכות לתת שרות?
זאת זכות לתת שרות?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם חברות כמו הוט או יס מגיעות למצב שהן לא מסוגלות אפילו לתת לעצמן שרות אז תאר לעצמך איך זה נראה כשהן צריכות לתת שרות ללקוחות או להענות לפניות של ספקים.shraga007 כתב:למה לבכות? אתה צריך לצחוק אם אתה מנוי של הוט.droren כתב:אני לא יודע אם לצחוק או לבכות
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 14_1011477......
-
droren
- חבר מביא חבר

למה לתאר? אתה מכיר את המציאות.Catskinner כתב:אם חברות כמו הוט או יס מגיעות למצב שהן לא מסוגלות אפילו לתת לעצמן שרות אז תאר לעצמך איך זה נראה כשהן צריכות לתת שרות ללקוחות או להענות לפניות של ספקים.shraga007 כתב:למה לבכות? אתה צריך לצחוק אם אתה מנוי של הוט.droren כתב:אני לא יודע אם לצחוק או לבכות
http://www.themarker.com/tmc/article.jh ... 14_1011477.........
Re: תודה על המידע
מה זה משנה לאולימפיאדה? הרי כמעט הכל משודר בערוץ 1 וביורוספורט. שני הערוצים הללו הם ערוצים בסיסיים.kingikra כתב:יוצא שבוע לסוף האולימפיאדה. גם משהו...
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
Re: תודה על המידע
בכל יום משודרות גם תחרויות בספורט 5 גולד ובספורט 5 + לייב. אם התחרויות המשודרות בערוצים האלה לא מעניינים אותך, אז זה בהחלט לא רלוונטי לך. לי פשוט תהיה בחירה גדולה יותר במה לראות.levikon כתב:מה זה משנה לאולימפיאדה? הרי כמעט הכל משודר בערוץ 1 וביורוספורט. שני הערוצים הללו הם ערוצים בסיסיים.kingikra כתב:יוצא שבוע לסוף האולימפיאדה. גם משהו......