42LG60FR.. אחריות י.שלום..כדאי?
-
lilbiggie
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 256
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני שוקל את האפשרות לקנות את הLG SCARLET 42 FULL HD (האם טושיבה עדיפה או שזהו דגם טוב מוצלח מספיק)
אך אני הייתי מעוניין לקבל דעות על הדגם הזה . השימוש יהיה בעיקר לטובת הPS3 וסרטי בלו ראיי...
ולגבי האחריות.. היבואן הרשמי הוא ח.י אלקטרוניקה.. אך המחיר תמורת מסכים עם אחריות משלהם (עם או בלי VIP) היא יקרה בהרבה מהמחיר שמצאתי ,שם מספק האחריות נקרא" י.שלום"
תוכלו למצוא את י.שלום בחנויות הראשונות ברשימת המחירים בזאפ... השאלה שלי אם יש למישהו מושג איך השירות של י.שלום, מי שמע עליהם.. האם כדי לקנות טלויזיה עם אחריות לא של היבואנית הרשמית (ח.י אלקטרוניקה).
אך אני הייתי מעוניין לקבל דעות על הדגם הזה . השימוש יהיה בעיקר לטובת הPS3 וסרטי בלו ראיי...
ולגבי האחריות.. היבואן הרשמי הוא ח.י אלקטרוניקה.. אך המחיר תמורת מסכים עם אחריות משלהם (עם או בלי VIP) היא יקרה בהרבה מהמחיר שמצאתי ,שם מספק האחריות נקרא" י.שלום"
תוכלו למצוא את י.שלום בחנויות הראשונות ברשימת המחירים בזאפ... השאלה שלי אם יש למישהו מושג איך השירות של י.שלום, מי שמע עליהם.. האם כדי לקנות טלויזיה עם אחריות לא של היבואנית הרשמית (ח.י אלקטרוניקה).
נערך לאחרונה על ידי lilbiggie ב 06/08/2008 1:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לי היה את הבעיה של זליגת אור במסך טושיבה
לקח לי חודשיים לשכנע אותם להחליף למסך אחר ,אבל שהוחלף לבסוף הוחלף לדגם פחות איכותי
במקום דגם עם סקראט (RGB ) דגם עם S-VIDEO (לא היה לי כבר כוח להמשיך להלחם) ,לכן גם שהמחירים שלהם יותר
זולים ,לא אקנה שם יותר
לקח לי חודשיים לשכנע אותם להחליף למסך אחר ,אבל שהוחלף לבסוף הוחלף לדגם פחות איכותי
במקום דגם עם סקראט (RGB ) דגם עם S-VIDEO (לא היה לי כבר כוח להמשיך להלחם) ,לכן גם שהמחירים שלהם יותר
זולים ,לא אקנה שם יותר
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
אני חושב שיש להם שירות בצפון
באתר שלהם כתוב, נראה שיש להם הרבה תחנות שירות
וגם ככה הם מגיעים הביתה במקרה של בעיה
http://yshalom.co.il/support.html