האם קיים הארד דיסק חיצוני עם יותר מיציאת USB אחד?, כלומר שניתן לחבר לו 2 או 3 מחשבים במקביל.
שאלה בקשר להארד דיסק חיצוני.
מה המטרה שלך ?
האם אתה רוצה שיותר ממחשב אחד יוכל לגשת בו זמנית ל-HD החיצוני ? אם כן, אתה צריך שרת קבצים. אתה במקרה כזה לא יכול לחבר HD ליותר ממחשב אחד כי מערכת ההפעלה מנהלת את מערכת הקבצים, ומערכת הפעלה על מחשב אחד אינה מודעת לשינויים שמבצעת מערכת הפעלה אחרת, ובמקרה כזה יכול להיות נזק שיתבטא באיבוד נתונים אם לא יותר.
אורן
אורן
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: מה המטרה שלך ?
orennahum כתב:האם אתה רוצה שיותר ממחשב אחד יוכל לגשת בו זמנית ל-HD החיצוני ? אם כן, אתה צריך שרת קבצים. אתה במקרה כזה לא יכול לחבר HD ליותר ממחשב אחד כי מערכת ההפעלה מנהלת את מערכת הקבצים, ומערכת הפעלה על מחשב אחד אינה מודעת לשינויים שמבצעת מערכת הפעלה אחרת, ובמקרה כזה יכול להיות נזק שיתבטא באיבוד נתונים אם לא יותר.
אורן...
גם ברשת ביתית פשוטה ללא שרת קבצים יעודי לא תיהיה לו כל בעיה לגשת ל-HDD מכל המחשבים כאשר ה-HDD מחובר לאחד מהם.
יש דיסקים חיצוניים עם חיבור רשת ראה לינק : http://www.wdc.com/en/products/products ... anguage=en
.
כל מחשב שמחובר לרשת יכול לגשת אליו.
.
כל מחשב שמחובר לרשת יכול לגשת אליו.
opher כתב:יש דיסקים חיצוניים עם חיבור רשת ראה לינק : http://www.wdc.com/en/products/products ... anguage=en
.
כל מחשב שמחובר לרשת יכול לגשת אליו....
זה בדיוק שרת קבצים
המוצר שהליק מוביל אליו הוא בדיוק שרת קבצים. לפי מה שקראתי, אין לו חיבור USB אלא חיבור רשת בלבד, ולכן, גם אם יש לו תכונות נוספות, כגון יכולות גיבוי וכו', הוא מתפקד בסה"כ כשרת קבצים.
תודה רבה על כל התגובות
הסיבה שאני רוצה את זה כי אני מתעניין במזרימדיה.
אני מעוניין לקנות 2 מזרימדיה, ל2 חדרים דיי רחוקים אבל אין בעיה להעביר כבל (הבית בשיפוצים).
דרך אגב, מה הקוטר של הצינור שאני צריך, 39מ"מ יספיק?
חשבתי על הארד דיסק חיצוני, כי אני רוצה להוריד קבצים למחשב, ולא להיות תלוי במחשב אם הוא דלוק או כבוי בשביל לראות את הקבצים.
אין לי גם בעיה לקנות לכל מזרימדיה הארד דיסק משלו, ולהעתיק כל קובץ פעמים, אבל נראה לי שזה מיותר וחבל על הכסף.
אני מעוניין לקנות 2 מזרימדיה, ל2 חדרים דיי רחוקים אבל אין בעיה להעביר כבל (הבית בשיפוצים).
חשבתי על הארד דיסק חיצוני, כי אני רוצה להוריד קבצים למחשב, ולא להיות תלוי במחשב אם הוא דלוק או כבוי בשביל לראות את הקבצים.
אין לי גם בעיה לקנות לכל מזרימדיה הארד דיסק משלו, ולהעתיק כל קובץ פעמים, אבל נראה לי שזה מיותר וחבל על הכסף.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מה שאתה מחפש זה NAS ובדיוק פורסם היום באתר סקירה על מארז כזה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אבל יש מזרימדיה שעושים את זה בדיוק
הם כוללים בתוכם דיסק קשיר וכן יש להם אפשרות לשתף את הקבצים שבהם דרך הרשת עם מזרימדיה נוספים או מחשבים אחרים ברשת
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
גם נכון, אם כי בנוגע להזרמה ב UpnP-AV אני חושב שהם קליינטים ולא שרתים כך שהשיתוף שהם מציעים יותר מוגבל ממה שניתן לקבל מ NAS
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אני לא יודע מה איתך - אבל בד"כ המחשב שבו מורידים - עובד
בגלל זה כל הזמן - אז זה לא כזה משנה...ronen61 כתב:תודה רבה על כל התגובות![]()
![]()
![]()
אין לי גם בעיה לקנות לכל מזרימדיה הארד דיסק משלו, ולהעתיק כל קובץ פעמים, אבל נראה לי שזה מיותר וחבל על הכסף....
אתה יכול - או להתקין HD בתוך המזרימדיה - או יותר פשוט - לקנות HD חיצוני ולחבר אותו למכשיר שיהיה דלוק - ואם שניהם דלוקים - אז תדליק גם את המחשב - גם ככה אתה כנראה שורף חשמל...
Re: אני לא יודע מה איתך - אבל בד"כ המחשב שבו מורידים -
lawpower כתב:בגלל זה כל הזמן - אז זה לא כזה משנה...ronen61 כתב:תודה רבה על כל התגובות![]()
![]()
![]()
אין לי גם בעיה לקנות לכל מזרימדיה הארד דיסק משלו, ולהעתיק כל קובץ פעמים, אבל נראה לי שזה מיותר וחבל על הכסף....
אתה יכול - או להתקין HD בתוך המזרימדיה - או יותר פשוט - לקנות HD חיצוני ולחבר אותו למכשיר שיהיה דלוק - ואם שניהם דלוקים - אז תדליק גם את המחשב - גם ככה אתה כנראה שורף חשמל......
אני לא מוריד כזה כבד,
בדרך כלל 4 קבצים בשבוע.
והמחשב אחרי שאני מסיים להוריד את מכבה אותו.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בשביל 4 קבצים בשבוע...
נראה לי או תקנה HD פנימי ותעתיק אליו את הסרט או תשאיר את המחשב פתוח כשאתה רוצה לראות תכנים...
בשביל 4 קבצים בשבוע לקנות NAS שלהבנתי עולה לא מעט...
החשבון חשמל של המחשב יעלה לך פחות...
החשבון חשמל של המחשב יעלה לך פחות...
Re: זה בדיוק שרת קבצים
יש לו גם חיבור USBorennahum כתב:המוצר שהליק מוביל אליו הוא בדיוק שרת קבצים. לפי מה שקראתי, אין לו חיבור USB אלא חיבור רשת בלבד, ולכן, גם אם יש לו תכונות נוספות, כגון יכולות גיבוי וכו', הוא מתפקד בסה"כ כשרת קבצים....
Re: בשביל 4 קבצים בשבוע...
כן נראה לי שאתה צודק,lawpower כתב:נראה לי או תקנה HD פנימי ותעתיק אליו את הסרט או תשאיר את המחשב פתוח כשאתה רוצה לראות תכנים...
החשבון חשמל של המחשב יעלה לך פחות......
זה יהיה רעיון הרבה יותר טוב.