אפשר לקבל חוות דעת על שני המסכים האלה....
האם לך להתרשם משלושתם ויזואלית...
או שאתה מניח שפנסוניק טובה יותר מכיוון שנחשבת לחברה איכותית יותר.
ישנם ביקורות טובות על המסכים של לסמסונג ולא יכול להיות שהדגם החדש שלהם טוב יותר מהדגם הקודם של פנסוניק....האם בכל מקרה שווה לשלפ פרמייה על מנת לרכוש פנסוניק?
אגב תודה על התגובה המהירה.
ישנם ביקורות טובות על המסכים של לסמסונג ולא יכול להיות שהדגם החדש שלהם טוב יותר מהדגם הקודם של פנסוניק....האם בכל מקרה שווה לשלפ פרמייה על מנת לרכוש פנסוניק?
אגב תודה על התגובה המהירה.
Re: האם לך להתרשם משלושתם ויזואלית...
היום במקרה ראיתי את שלושתם אחד לי השני, , ראשית כל הפנסוניק עולה יותר מה LG והסמסונג במשהו זעום כמו 500 ש"ח, אני חושב שאם צריך לדרג את שלושתם אז לדעתי ה LG היתה הכי טובה בשידורים רגילים, אחרי כן הפנסוניק והסמסונג, בשידורי HD הפנסוניק טובה יותר.razco כתב:או שאתה מניח שפנסוניק טובה יותר מכיוון שנחשבת לחברה איכותית יותר.
אגב תודה על התגובה המהירה....
האמת שדי התאכזבתי משלושתם, אני חושב שזה כבר לא נכון שהפלזמות עדיפות הרבה יותר מ LCD בשידורי SD, לדעתי הפערים האלה הצמטצמו אם בכלל קיימים.
אני מוכרח לציין גם שבפנסוניק מעבד התמונה פשוט חלש יותר, הוא פחות "פוגע" בשידור המקורי וזה גורם לכך שיש יותר רעשים, התמונה חדה יותר מבסמסונג ו LG אבל יחד עם זה יש הרבה יותר רעשים בפנסוניק.
לדעתי בשיקלול הכולל ה LG הכי כדאי מהשלושה, אלא אם כן תכני ה HD הם באחוז הרבה יותר גבוה משידורי ה SD ואז הפנסוניק עדיפה, או אולי LCD בכלל.
אם כבר נגעת במחלוקת הנצחית lcd או פלאסמה.....
איזה lcd בתקציב של כ 8k (+,-) מומלץ ...
בהנחה שהתכנים של הם בעיקר yes ( ערוץ הופ) וסרטים שאני מוריד באופן חוקי (על פי ספר החוקים האישי שלי).
האם בכל מקרה לא כדיי לרכוש בשלב זה fhd , להבנתי מתקבלת תמונה לא איכותית במיחוד בתכני sd.
בהנחה שהתכנים של הם בעיקר yes ( ערוץ הופ) וסרטים שאני מוריד באופן חוקי (על פי ספר החוקים האישי שלי).
האם בכל מקרה לא כדיי לרכוש בשלב זה fhd , להבנתי מתקבלת תמונה לא איכותית במיחוד בתכני sd.
Re: אם כבר נגעת במחלוקת הנצחית lcd או פלאסמה.....
לא חסר LCD טובים במחירים האלו, הסוני P3000 והשארפ WD1E יעשו את העבודה בכל סוגי השידור, גם הטושיבה C3500 והסמסונג לא רעות.razco כתב:איזה lcd בתקציב של כ 8k (+,-) מומלץ ...
האם בכל מקרה לא כדיי לרכוש בשלב זה fhd , להבנתי מתקבלת תמונה לא איכותית במיחוד בתכני sd....
הסוני יותר טובה מהשאר, אבל אותי זה קצת מבאס שהסוני 40 אינץ ולא 42, אפשר לאמר בכלליות שב 42 אינץ יש לך את השארפ והטושיבה שהן טובות, וב 40 אינץ את הסמסונג והסוני, אם לא מפריעים לך ה 2 אינצים האלו אז לך על הסוני, היא תתן תמונה מעולה בכל סוגי שידור, אם אתה מתעקש על ה 2 אינצים אז יש לך את השארפ 42 אינץ שזה מסך מעולה גם כן בכל סוגי שידור.
בנוגע לויכוח פלזמה\LCD, אני חושב שאם הסלון שלך חשוך במרבית הזמן, אז אתה בכיף יכול לקחת פלזמה, יש אחלה דגמים, אם הוא מואר אז לדעתי לך על LCD, אני ממש שונא את ההשתקפויות, ומי שיגיד לך שאין אז הוא טועה ומטעה, רק בדגמי הפלזמה היקרים ההשתקפות פחות משמעותית, אבל ב LG וסמסונג אתה ללא ספק תיראה השתקפויות באור יום, ברמה שבאמת מטרידה ומקשה על הצפיה.
FHD טוב למרחקי צפיה קרובים יחסית, שלרוב לא ממש מתאימים.
בנוגע לשארפ wd1e.....
המסך הינו דגם של שנת 2008 ויחד עם זאת הניגודיות המפורסמת היא 1:1200 , בעוד שמסכים אחרים מתהדרים ביחס ניגודיוץ גבוה בהרבה- מה הקאצ'? 
Re: בנוגע לשארפ wd1e.....
זו ניגודיות גבוהה למסך 42 אינץ, המספרים הגבוהים שאתה רואה בשאר המסכים זו ניגודיות דינמית שהיא פחות משמעותית.razco כתב:המסך הינו דגם של שנת 2008 ויחד עם זאת הניגודיות המפורסמת היא 1:1200 , בעוד שמסכים אחרים מתהדרים ביחס ניגודיוץ גבוה בהרבה- מה הקאצ'?...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מותר לשאול איפה ראית את שלושתם כך שהתמונה שקיבלת ב-LG היתה טובה יותר מהפנסוניק?ronn כתב: היום במקרה ראיתי את שלושתם אחד לי השני, , ראשית כל הפנסוניק עולה יותר מה LG והסמסונג במשהו זעום כמו 500 ש"ח, אני חושב שאם צריך לדרג את שלושתם אז לדעתי ה LG היתה הכי טובה בשידורים רגילים, אחרי כן הפנסוניק והסמסונג, בשידורי HD הפנסוניק טובה יותר....
ולשואל המקורי - ההמלצה שלי על הפנסוניק אינה נובעת מהמותג אלא מסקר מקיף שערכתי כולל בדיקה של מספר דגמים. הפיוניר היא היחידה שהתעלתה על הפנסוניק הזו אבל המחיר בהתאם.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
יש לי פלזמה פנסוניק בבית ואני מרוצה ממנה עד מאד אבל...
לאחרונה יצא לי להתעסק לא מעט עם הLG 50PG60UR
ומאד מאד התרשמתי מאיכות התמונה , חיות הצבעים והחדות שלה הן בתצוגת DVD ,הן בתצוגת תכני HD והן בהצגת תכני SD .
כבודה של חברת פנסוניק במקומו מונח אך למתחרות אין במה להתבייש .
כל כך נהניתי שהזמנתי אחת לחדר השינה שלי.
מהגיגיי ליבי
יש לי תחושה שהשוק רץ לכיוון הFULL HD LCD ולמעשה מצייתים למה שהחברות היצרניות מכוונות אותו מבלי לבדוק מה באמת מתאים .
גם אני נפלתי בפח ורכשתי LCD FULL HD של חברה ידועה ומוערכת ומה אומר לכם, פשוט אי אפשר לראות SD כמו שצריך ואין, פשוט אין מה להשוות לאיכות תמונה בפלזמה 720P שלי{ואני יכול להשוות כל הזמן כי יש לי פלזמה בחדר הסמוך}.
אם אני לא יכול לראות את זיפי הזקן של השחקן זה פוגם בחווית הצפייה שלי בסרט? ממש לא , ונהפוך הוא ! לי חשוב יותר לקבל צבעים קרובים למציאות, תמונה חמה ומלטפת כמו בקולנוע.
כולם מדברים על כמה פיקסלים אבל מה עם הצבעים?
מה עם חיות התמונה ? מה עם ה"קרוב למציאות" ?
לעניות דעתי , נוכח העובדה שרוב שידורי הTV בארץ הם SD , הפסיקה ברורה וחד משמעית {עבורי כמובן} רק פלזמה טובה תיתן את השילוב המנצח לSD + HD .
חברים ,אני ממליץ שלא ליפול בפח שהיצרניות טומנות לנו. הן מקדמות את הLCD כיוון שהרבה יותר זול לייצר אותן והרווחים גבוהים יותר ולא מהסיבה שאיכות התמונה טובה יותר.
השיקול הוא שלכם
לאחרונה יצא לי להתעסק לא מעט עם הLG 50PG60UR
ומאד מאד התרשמתי מאיכות התמונה , חיות הצבעים והחדות שלה הן בתצוגת DVD ,הן בתצוגת תכני HD והן בהצגת תכני SD .
כבודה של חברת פנסוניק במקומו מונח אך למתחרות אין במה להתבייש .
כל כך נהניתי שהזמנתי אחת לחדר השינה שלי.
מהגיגיי ליבי
יש לי תחושה שהשוק רץ לכיוון הFULL HD LCD ולמעשה מצייתים למה שהחברות היצרניות מכוונות אותו מבלי לבדוק מה באמת מתאים .
גם אני נפלתי בפח ורכשתי LCD FULL HD של חברה ידועה ומוערכת ומה אומר לכם, פשוט אי אפשר לראות SD כמו שצריך ואין, פשוט אין מה להשוות לאיכות תמונה בפלזמה 720P שלי{ואני יכול להשוות כל הזמן כי יש לי פלזמה בחדר הסמוך}.
אם אני לא יכול לראות את זיפי הזקן של השחקן זה פוגם בחווית הצפייה שלי בסרט? ממש לא , ונהפוך הוא ! לי חשוב יותר לקבל צבעים קרובים למציאות, תמונה חמה ומלטפת כמו בקולנוע.
כולם מדברים על כמה פיקסלים אבל מה עם הצבעים?
מה עם חיות התמונה ? מה עם ה"קרוב למציאות" ?
לעניות דעתי , נוכח העובדה שרוב שידורי הTV בארץ הם SD , הפסיקה ברורה וחד משמעית {עבורי כמובן} רק פלזמה טובה תיתן את השילוב המנצח לSD + HD .
חברים ,אני ממליץ שלא ליפול בפח שהיצרניות טומנות לנו. הן מקדמות את הLCD כיוון שהרבה יותר זול לייצר אותן והרווחים גבוהים יותר ולא מהסיבה שאיכות התמונה טובה יותר.
השיקול הוא שלכם
סטריאו סטאר.איינשטיין כתב:מותר לשאול איפה ראית את שלושתם כך שהתמונה שקיבלת ב-LG היתה טובה יותר מהפנסוניק?ronn כתב: היום במקרה ראיתי את שלושתם אחד לי השני, , ראשית כל הפנסוניק עולה יותר מה LG והסמסונג במשהו זעום כמו 500 ש"ח, אני חושב שאם צריך לדרג את שלושתם אז לדעתי ה LG היתה הכי טובה בשידורים רגילים, אחרי כן הפנסוניק והסמסונג, בשידורי HD הפנסוניק טובה יותר....
ולשואל המקורי - ההמלצה שלי על הפנסוניק אינה נובעת מהמותג אלא מסקר מקיף שערכתי כולל בדיקה של מספר דגמים. הפיוניר היא היחידה שהתעלתה על הפנסוניק הזו אבל המחיר בהתאם....
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
הצחקתני....ronn כתב:לא חסר LCD טובים במחירים האלו, הסוני P3000 והשארפ WD1E יעשו את העבודה בכל סוגי השידור, גם הטושיבה C3500 והסמסונג לא רעות.razco כתב:איזה lcd בתקציב של כ 8k (+,-) מומלץ ...
האם בכל מקרה לא כדיי לרכוש בשלב זה fhd , להבנתי מתקבלת תמונה לא איכותית במיחוד בתכני sd....
הסוני יותר טובה מהשאר, אבל אותי זה קצת מבאס שהסוני 40 אינץ ולא 42, אפשר לאמר בכלליות שב 42 אינץ יש לך את השארפ והטושיבה שהן טובות, וב 40 אינץ את הסמסונג והסוני, אם לא מפריעים לך ה 2 אינצים האלו אז לך על הסוני, היא תתן תמונה מעולה בכל סוגי שידור, אם אתה מתעקש על ה 2 אינצים אז יש לך את השארפ 42 אינץ שזה מסך מעולה גם כן בכל סוגי שידור.
בנוגע לויכוח פלזמה\LCD, אני חושב שאם הסלון שלך חשוך במרבית הזמן, אז אתה בכיף יכול לקחת פלזמה, יש אחלה דגמים, אם הוא מואר אז לדעתי לך על LCD, אני ממש שונא את ההשתקפויות, ומי שיגיד לך שאין אז הוא טועה ומטעה, רק בדגמי הפלזמה היקרים ההשתקפות פחות משמעותית, אבל ב LG וסמסונג אתה ללא ספק תיראה השתקפויות באור יום, ברמה שבאמת מטרידה ומקשה על הצפיה.
FHD טוב למרחקי צפיה קרובים יחסית, שלרוב לא ממש מתאימים....
מילא אתה קוטל 3 מהפלזמות היותר טובות שיש (בתחום המחירים הסביר כמובן, לא בתחום של הפסיכים שיש להם כסף מיותר וששמים 20-15K ומעלה על מסך 42) ,
אבל לומר שC3500 יותר טובה משלושתן? נראה לי שאתה צריך בדיקת ראייה.
C3500 הוא דגם בינוני של טושיבה שהיא חברה בינונית בפני עצמה ואיכות הצפיה שם לא מתקרבת לאף אחת מהפלזמות הנ"ל.
לך בדוק וראה את הפלזמות בחנויות נוספות, במיוחד ליד דגם גרוע (לטעמי) כמו הטושיבה.
ורצוי גם ליד דגמי על של LCD של חברות כמו סוני , לווה ותבין שהיום לפלזמה אין מתחרים.
לא קטלתי שום פלזמה, רק אמרתי שמבין שלושתן ה PG60 הכי טובה, ואחרי זה הפנסוניק והסמסונג, גם לא אמרתי שה C3500 עדיפה עליהן, לא עשיתי השוואה ביניהן בכלל, אני דיברתי על ה C3500PG שאין ספק שהוא דגם מוצלח של טושיבה, וכן, בחדר מואר אני חושב שגם הטושיבה עדיפה על כל פלזמה, בגלל ההשתקפות, אני גם חושב שבחיבור למחשב הטושיבה עדיפה, וגם בשידורי HD היא לא נופלת משום פלזמה בסדר המחירים הללו, אם מישהו רואה 90% מהזמן שידורי SD והוא רואה בחדר יחסית חשוך אז אין ספק שפלזמה תעשה את העבודה, אבל אם מדובר במישהו שרואה רק 50% מהזמן ומטה שידורי SD ובשאר HD וחיבור מחשב ו PS3 ובחדר מואר, וגם באור יום, אז כן , בלי לחשוב פעמיים אני מציע לו לקחת את השארפ WD1E והסוני P3000 ואפילו את הטושיבה C3500PG.eyalsha כתב:הצחקתני....ronn כתב:לא חסר LCD טובים במחירים האלו, הסוני P3000 והשארפ WD1E יעשו את העבודה בכל סוגי השידור, גם הטושיבה C3500 והסמסונג לא רעות.razco כתב:איזה lcd בתקציב של כ 8k (+,-) מומלץ ...
FHD טוב למרחקי צפיה קרובים יחסית, שלרוב לא ממש מתאימים....![]()
מילא אתה קוטל 3 מהפלזמות היותר טובות שיש (בתחום המחירים הסביר כמובן, לא בתחום של הפסיכים שיש להם כסף מיותר וששמים 20-15K ומעלה על מסך 42) ,
אבל לומר שC3500 יותר טובה משלושתן? נראה לי שאתה צריך בדיקת ראייה.
C3500 הוא דגם בינוני של טושיבה שהיא חברה בינונית בפני עצמה ואיכות הצפיה שם לא מתקרבת לאף אחת מהפלזמות הנ"ל.
לך בדוק וראה את הפלזמות בחנויות נוספות, במיוחד ליד דגם גרוע (לטעמי) כמו הטושיבה.
ורצוי גם ליד דגמי על של LCD של חברות כמו סוני , לווה ותבין שהיום לפלזמה אין מתחרים....