2 שאלות קטנות
תרשום
להוציא דיסק ולכבות את המכשיר.
ללחוץ על הכפתור של ההרצה קדימה בפאנל (שני משמאל לא כולל כפתור הכיבוי) ויחד איתו על הSTANDBY (כיבוי), להחזיק עד שכתוב NTSC על המסך הקטן, לכבות המכשיר ולעשות שוב רק שהפעם יהייה כתוב PAL.
בהצלחה, נוסה על מכשיר אזור 2, מסיר כל אחריות.
ללחוץ על הכפתור של ההרצה קדימה בפאנל (שני משמאל לא כולל כפתור הכיבוי) ויחד איתו על הSTANDBY (כיבוי), להחזיק עד שכתוב NTSC על המסך הקטן, לכבות המכשיר ולעשות שוב רק שהפעם יהייה כתוב PAL.
בהצלחה, נוסה על מכשיר אזור 2, מסיר כל אחריות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין, לא קשור לפתיל, אבל...MartinHSabag כתב:שמוליק, אין קשר למולטיסיסטם.
זו אופציה שיש לנגנים מהסוג הזה שיכולים להמיר את המוצא לפורמט שאתה רוצה או להוציא כמו שהוא (AUTO)....
1. אתה בטוח לגבי זה ש-AUTO מתיחס לfps במקור ולא לאיזשהו detection של הטלויזיה שמחוברת?
2. כדי לבדוק את מספר 1, אתה חושב שיש פלזמות כלשהן שמראות אינדיקציה של פורמט שידור או שחבל על הזמן לחפש משהו כזה בתפריטים של הפלזמה שלי (אלקטרה)?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אבל זה FPS שקובע האם קובץ הוא PAL או NTSC

- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
מרטין, כנראה שלא הבנת את הכוונה עד הסוף.
ב-DVD Player שקורא DIVX, לקובץ ה-AVI אין קשר לNTSC/PAL.
לכן אם ה-DVD צריך להחליט לבד אם לשדר ב-NTSC או PAL, הפרמטר היחיד שנלקח בחשבון הוא ה-fps בקובץ.
כדי לחקור את ה-DVD שלי (כי יש לו באג בסינכרון שקשור לPAL), השאלה שלי היתה אם נתקלת בפלזמות שמראות אינדיקציה אם השידור הנכנס הוא PAL או NTSC. אם כן, שווה להמשיך לחפש את זה בפלזמה שלי.
ב-DVD Player שקורא DIVX, לקובץ ה-AVI אין קשר לNTSC/PAL.
לכן אם ה-DVD צריך להחליט לבד אם לשדר ב-NTSC או PAL, הפרמטר היחיד שנלקח בחשבון הוא ה-fps בקובץ.
כדי לחקור את ה-DVD שלי (כי יש לו באג בסינכרון שקשור לPAL), השאלה שלי היתה אם נתקלת בפלזמות שמראות אינדיקציה אם השידור הנכנס הוא PAL או NTSC. אם כן, שווה להמשיך לחפש את זה בפלזמה שלי.