מרחק מול רזולוציה - איפה באמת רואים?
שלום,
מי שיש לו עין חדה מאוד ומחפש טלויזיה 40-42" למרחק צפייה של כ-3.8 מטר, האם יורגש ההבדל בין FHD ל-HDR?
המקורות יהיו 50% YESHD ו- 50% HTPC, אז האיכות תהייה כאיכות המקסימלית של הטלוויזיה.
יורגש ההבדל או לא?
מי שיש לו עין חדה מאוד ומחפש טלויזיה 40-42" למרחק צפייה של כ-3.8 מטר, האם יורגש ההבדל בין FHD ל-HDR?
המקורות יהיו 50% YESHD ו- 50% HTPC, אז האיכות תהייה כאיכות המקסימלית של הטלוויזיה.
יורגש ההבדל או לא?
46" ו - 3.7 מטר
אני צופה במסך FHD של 46", במרחק של 3.7 מטרים,
ואני רואה בבירור הבדל בחדות בין 720p ו - 1080i/p.
אבל זה לא כ"כ פייר:)
אבל זה לא כ"כ פייר:)
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
Re: 46" ו - 3.7 מטר
כנראה שיש לך ראיה של ינשוף...Yonster כתב:אני צופה במסך FHD של 46", במרחק של 3.7 מטרים,
אבל זה לא כ"כ פייר:)...
פיזיולוגית אין מצב שתוכל להבחין בהבדלים.
יש לי גם 46 אינץ' FHD ואני רואה תכני 1080 ממרחק 2 מטרים (לאחר התקרבות ואני בעל ראיה 6/6). אתה מוזמן להציץ בקישור הבא (הקישור מופיע גם באתר הנ"ל):
http://www.carltonbale.com/2006/11/1080p-does-matter/
טלוש,
לגבי שאלתך - גם ההבדל בין תכני 720P ל-SD אינו מורגש ממרחק 3.8 מטרים (ממסך 42 אינץ').
בגלל זה כתבתי שזה לא פייר:)
אובחנתי בעבר כבעל ראייה פנומנלית (6\4)
אני לא יכול ממש להשוות את עצמי לכלום..

אני לא יכול ממש להשוות את עצמי לכלום..
טוב לדעת שיש עוד אנשים בעלי ראייה של ינשוף בפורום!
בכל מקרה, תודה רבה על התגובות של כולם!
הבנתי שבתכני SD לא ירוגש ההבדל בין 480i ל-720P ב-HDR. וב-HD יכול להיות הבדל בתכנים, תלוי במקור.
האם יש אפשרות למצוא טלויזיה בשבילי שתתאים למרחק צפייה של 3.8 מטר בתקציב של עד 10,000 ותיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר לתכנים שציינתי?
האם יש דגמים ספציפיים שכידי לחקות להם?
האם להתפשר על איכות וללכת על גדול יותר?
תודה!
בכל מקרה, תודה רבה על התגובות של כולם!
הבנתי שבתכני SD לא ירוגש ההבדל בין 480i ל-720P ב-HDR. וב-HD יכול להיות הבדל בתכנים, תלוי במקור.
האם יש אפשרות למצוא טלויזיה בשבילי שתתאים למרחק צפייה של 3.8 מטר בתקציב של עד 10,000 ותיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר לתכנים שציינתי?
האם יש דגמים ספציפיים שכידי לחקות להם?
האם להתפשר על איכות וללכת על גדול יותר?
תודה!