חברים יש לי התלבטות בין שני ראשים
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
למחרשה שלי:
Grado silver או AT 440MLA .
ראיתי שיש פה אנשים עם ראש ה AT, אני לא ממש מכיר את שני הראשים, אבל הסתכלתי ב LPGEAR יש טבלת פירוט על כל ראש וראש.
כרגע יש לי אורטופון 10.
אגב באתר Niddle Doctor מחיר ה AT440 גבוה ב 100$ מאתר LPGEAR.
Grado silver או AT 440MLA .
ראיתי שיש פה אנשים עם ראש ה AT, אני לא ממש מכיר את שני הראשים, אבל הסתכלתי ב LPGEAR יש טבלת פירוט על כל ראש וראש.
כרגע יש לי אורטופון 10.
אגב באתר Niddle Doctor מחיר ה AT440 גבוה ב 100$ מאתר LPGEAR.
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
פטיפון Haitai HT-8201B
פטפון קוריאני.
הזרוע זו הזרוע המקורית שיש על המכשיר, אני לא יודע אם היא מחברה שונה.
יש שרשור שהעליתי בעבר על השלה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=57703
הזרוע זו הזרוע המקורית שיש על המכשיר, אני לא יודע אם היא מחברה שונה.
יש שרשור שהעליתי בעבר על השלה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=57703
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
דרגון,
נכון הפטפון שלי הוא לא בדיוק משהו להתגאות בו, ובחודשים האחרונים, בעקבות הקריאה פה בפורום, הוא מנגן יותר מתמיד, אבל עדיין זה מה שיש לי.
ההנהלה לא מרשה לי לקנות מכשיר אחר, ויותר מזה עד לפני כחודשיים שלושה לא הכרתי חברות כטורנס לדוגמא.
אבל עדיף מחרשה כזו מכלום נכון?
יוני
ילד ופלסטיק
נכון הפטפון שלי הוא לא בדיוק משהו להתגאות בו, ובחודשים האחרונים, בעקבות הקריאה פה בפורום, הוא מנגן יותר מתמיד, אבל עדיין זה מה שיש לי.
ההנהלה לא מרשה לי לקנות מכשיר אחר, ויותר מזה עד לפני כחודשיים שלושה לא הכרתי חברות כטורנס לדוגמא.
אבל עדיף מחרשה כזו מכלום נכון?
יוני
ילד ופלסטיק
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אודי,
קניתי לא מזמן את ראש האורטפון 10 לפני כחודש פלוס מינוס, לפניו היה לי ראש של AT ברמת כניסה (לא כתוב עליו דגם, אבל הוא מגיע עם מחט צהובה) וראש של SHURE E 70.
האמת שלא ממש הצלחתי לשמוע הבדלים בין השלושה, למעט בתקליט אחד. הדפסה בולגרית של מודרן טוקינג, ששמעתי אותה רק עם האורטופון והיא נשמעת מעולה לעומת תקליטים אחרים שיש לי....
קניתי לא מזמן את ראש האורטפון 10 לפני כחודש פלוס מינוס, לפניו היה לי ראש של AT ברמת כניסה (לא כתוב עליו דגם, אבל הוא מגיע עם מחט צהובה) וראש של SHURE E 70.
האמת שלא ממש הצלחתי לשמוע הבדלים בין השלושה, למעט בתקליט אחד. הדפסה בולגרית של מודרן טוקינג, ששמעתי אותה רק עם האורטופון והיא נשמעת מעולה לעומת תקליטים אחרים שיש לי....
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אוי
udii כתב:יוני מביקורות מחול האורטופן ראש נחמד מאוד לכן כדאי שתשאר איתו עד שיתבלה
אני ממליץ לך לעשות ישיבה עם ההנהלה בקשר לקנית פטיפון מיד 2...
ניסיתי, היא לא מוכנה כרגע.
טוב, היא לא מבינה למה אני צריך את השניים שכבר יש (אחד למערכת, ואחד ידני שהצלתי מהשמדה המונית:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=56450
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
לדעתי חבל על הכסף לקנות אחד מהראשים שרצית. מה שיש לך מספיק טוב, וספק אם תשמע שיפור עם ראש יקר יותר. אבל זה לשיקולך.
דרך אגב, האורטופון 10 זה OM10? זה ראש שכבר לא מיוצר די הרבה זמן, לא? קנית אותו חדש?
דרך אגב, האורטופון 10 זה OM10? זה ראש שכבר לא מיוצר די הרבה זמן, לא? קנית אותו חדש?
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
אודי, אכן זה OM10
קניתי אותו לפני חודש בערך באדר סוכניות בת"א.
קיבלתי אותו ארוז בקופסה שנפתחה בפני, כך שאין לי סיבה להאמין שהיא היתה פתוחה עוד קודם.
ייתכן שהראש שכב הרבה זמן במחסן, אבל אין לי סיבה לחשוב שמכרו לי משהו משומש.
קניתי אותו לפני חודש בערך באדר סוכניות בת"א.
קיבלתי אותו ארוז בקופסה שנפתחה בפני, כך שאין לי סיבה להאמין שהיא היתה פתוחה עוד קודם.
ייתכן שהראש שכב הרבה זמן במחסן, אבל אין לי סיבה לחשוב שמכרו לי משהו משומש.
ה OM 10 ראש מעולה הוא גדול בכמה מידות על הפטיפון שלך...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
האמת שהוא די נשמע לראש ה AT שהיה לי (לא זוכר את הדגם, אבל ראש ברמת כניסה) או ל SHURE 70B שיש לי בצד.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
יש לי פטיפון ממש לא משהו וראש 440 והוא עדיין נשמע יותר טוב מדיסק.truejoker כתב:למה שלא תעשה לעצמך טובה ותגיד להנהלה שמכרת את שני המחרשות ותקנה אחת טובה ? תקליטים יכולים להשמע יותר טוב מדיסק, אבל רק בתנאי שמדובר על פטיפון ברמה וראש ברמה מאוד גבוהה ....
-
yonim
- חבר פעיל במיוחד

- יצירת קשר:
ג'וקר.
למה לא להגד שמכרתי?truejoker כתב:למה שלא תעשה לעצמך טובה ותגיד להנהלה שמכרת את שני המחרשות ותקנה אחת טובה ? תקליטים יכולים להשמע יותר טוב מדיסק, אבל רק בתנאי שמדובר על פטיפון ברמה וראש ברמה מאוד גבוהה ....
כי אחת מהן אני ל מתכוון למכור, זו מזכרת נוסטלגית גם מהילדות וגם מסבתא. והשניה גם מסבתא וגם היא עדיין עובדת ותקינה ובחנויות ליד הבית לא ראיתי משהו שממש ישווה למה שמוכר כאן כפטפונים טובים או שווים...
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim