גברים, איזו סצנה באיזה סרט, גורמת לכם לבכות?
- זיזי_טריפו
- עוסק בתחום

- תגובות: 153
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
סרטי ספורט.
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
בסרטי שואה רשימת שינדלר,הפסנתרן
בסצנה שהקצין הנאצי רצה לירות בראשו של פועל הייצור היהודי והנוקר נתקע בכיתי כמו ילד
בסרט הפסנתרן שהוא סיים לנגן בפני מושיעו הגרמני הדמעות זלגו וזה יקרה לי גם בפעם הבאה שאצפה בסרט
בסצנה שהקצין הנאצי רצה לירות בראשו של פועל הייצור היהודי והנוקר נתקע בכיתי כמו ילד
בסרט הפסנתרן שהוא סיים לנגן בפני מושיעו הגרמני הדמעות זלגו וזה יקרה לי גם בפעם הבאה שאצפה בסרט
אמן מייסר
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
כשאני רואה את סטיבן סיגל ברשימת הקרדיטים, או לזלי נילסן.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
לא בוכה... אבל מרומם את הלב... בסרט "מבצע יהונתן" כשהחילים הישראלים פורצים לתוך בית הנתיבות באנטבה וצועקים לשבויים "אנחנו חיילים ישראלים - באנו להחזירכם הביתה....." - ואחד השבויים (אם אני לא טועה שייקה אופיר ז"ל) אומר "איך הם הגיעו לפה ??!! "...
במיוחד שזה דבר שקרה, בניגוד לכל סרטי ה"רמבו" האמריקאים.....
במיוחד שזה דבר שקרה, בניגוד לכל סרטי ה"רמבו" האמריקאים.....
ועכשיו הגיע הגבר שיענה ברצינות על השאלה
שני סרטים שזכורים לי הם סיפור אהבה משנות ה70 ופגיעה קטלנית משנות ה90.
המנגינות הכי עצובות שעולות לראשי כרגע הן קבטינה מצייד הצבאים
ועוד מנגינה משנת הדרקון. שתיהן הולחנו עי מייקל מנספילד
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Re: ועכשיו הגיע הגבר שיענה ברצינות על השאלה
קבטינה היא יצירה של סטנלי מיירס,שהוקלטה ועובדה מחדש ע"י ג'ון ויליאמס:theezway כתב:![]()
המנגינות הכי עצובות שעולות לראשי כרגע הן קבטינה מצייד הצבאים
שתיהן הולחנו עי מייקל מנספילד...
http://en.wikipedia.org/wiki/Cavatina_(song)
הגיע הזמן לחתוך רקמות
אני למען האמת מתבכיין בדיי הרבה סרטים (אני רגשן ידוע) השבוע ראיתי סרט בשם GRACE IS GONE עם ג'ון קיוזאק (טוב אני כבר אנצל את ההזמדנות ואמליץ עליו) - הסרט מספר על סטנלי (קיוזאק) שאישתו לוחמת בעירק וממש בפתיחת הסרט מודיעים לו שהיא נהרגה. במשך הסרט הוא נאבק עם עצמו איך לספר לשני הבנות שלהם על מות אימם. עשוי טוב ומשחק מרגש של קיוזאק גרמו לי להזיל דמעות (במיוחד סצנת הסיום).
סרט אחר שאני זוכר שכשצפיתי בו לראשונה (ועדיין מרגש אותי בכל פעם מחדש) הזלתי דמעה הוא: סינמה פרדיסו. אני זוכר שהייתי בתיכון וראיתי אותו בוידאו (כן זה עם הקסטות) הייתי לבד בבית ובסצנת הסיום עם המוזיקה המרגשת של מרוקוני ברקע, הזלתי דמעות ביחד עם הדמות.
סרט אחר שאני זוכר שכשצפיתי בו לראשונה (ועדיין מרגש אותי בכל פעם מחדש) הזלתי דמעה הוא: סינמה פרדיסו. אני זוכר שהייתי בתיכון וראיתי אותו בוידאו (כן זה עם הקסטות) הייתי לבד בבית ובסצנת הסיום עם המוזיקה המרגשת של מרוקוני ברקע, הזלתי דמעות ביחד עם הדמות.
Avi Merkado - www.filma.co.il
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הקדמת אותי.ילדיעפים כתב:בסרטי שואה רשימת שינדלר,הפסנתרן
בסרט הפסנתרן שהוא סיים לנגן בפני מושיעו הגרמני הדמעות זלגו וזה יקרה לי גם בפעם הבאה שאצפה בסרט...
אצלי הקטע שבו שינדלר מבין כמה עוד הוא יכול היה להציל, תמורת הסיכה, תמורת הטבעת וכו'....
נזכרתי בעוד אחד
הבלתי משוחדים. הסצינה עם שון קונרי - Now what are you prepared to do.
אני בטוח שכל מי שראה, לא ישכח.
אני בטוח שכל מי שראה, לא ישכח.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הבכיין :)
אני בן אדם שמאוד אוהב רגש, אני אוהב לצחוק, אני אוהב לפחד ואני מאוד אוהב לבכות.
בקומדיות אני צוחק, בסרטי אימה אני באמת מת מפחד ובסצינות עצובות אני בוכה.
פעם נורא התביישתי מהבכי, אבל החלטתי שזה בסדר ואנושי ושאני אוהב את התכונה הזאת שלי. מה גם, נראה לי יותר מדאיג, פסיכולוגית, לנסות לרסן את הבכי בגלל שאני גבר...
אני בוכה:
בסרט מגנוליה, בכמה מקומות, בעיקר בחיוך האופטימי של הבחורה בשוט הסיום.
בסרט שמונה וחצי, כל החצי שעה של סוף
בספיידמן 2 שהאנשים ברכבת מאמינים בו (אני יודע, אני כוסית)
ובכלל, בכל מקום שיש בו אופטימיות ואהבת אדם, כמו למשל בסצינת הסיום של הסרט המדהים savages.
בקומדיות אני צוחק, בסרטי אימה אני באמת מת מפחד ובסצינות עצובות אני בוכה.
פעם נורא התביישתי מהבכי, אבל החלטתי שזה בסדר ואנושי ושאני אוהב את התכונה הזאת שלי. מה גם, נראה לי יותר מדאיג, פסיכולוגית, לנסות לרסן את הבכי בגלל שאני גבר...
אני בוכה:
בסרט מגנוליה, בכמה מקומות, בעיקר בחיוך האופטימי של הבחורה בשוט הסיום.
בסרט שמונה וחצי, כל החצי שעה של סוף
בספיידמן 2 שהאנשים ברכבת מאמינים בו (אני יודע, אני כוסית)
ובכלל, בכל מקום שיש בו אופטימיות ואהבת אדם, כמו למשל בסצינת הסיום של הסרט המדהים savages.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
אצלי כשהזקן בעל היד האחת הודה לשינדלר על כך שהציל את חייו...MartinHSabag כתב:הקדמת אותי.ילדיעפים כתב:בסרטי שואה רשימת שינדלר,הפסנתרן
בסרט הפסנתרן שהוא סיים לנגן בפני מושיעו הגרמני הדמעות זלגו וזה יקרה לי גם בפעם הבאה שאצפה בסרט...
אצלי הקטע שבו שינדלר מבין כמה עוד הוא יכול היה להציל, תמורת הסיכה, תמורת הטבעת וכו'.......