זיגזג בגבולות קונטרסטיים בניגון סרטים מהHTPC עם ויסטה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
דוגמה להמחשה
צרפתי תמונה להמחשת התופעה.
חשוב לציין שהתופעה קיימת רק כאשר ה UPSCALING הוא גדול וזה בעיקר מורגש בסרטים מצויירים.
ברזולוציית DVD או 720P אין את הבעיה הזו.
חשוב לציין שהתופעה קיימת רק כאשר ה UPSCALING הוא גדול וזה בעיקר מורגש בסרטים מצויירים.
ברזולוציית DVD או 720P אין את הבעיה הזו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
נראה כמו איכות ה-UPSCALING שיש לך.
אולי פרוססור טוב יישפר את זה, אבל זכור, אם אתה מכניס רזולוציה נמוכה באיכות לא משהו (איזה DIVX למשל) ומנסה להעלות את הרזולוציה, ה-SCALER צריך "להמציא" מידע ואיכות המידע המומצא, תלוי באיכות המעבד. הפשוטים שבהם, פשוט משכפלים שורות ואז זה בדיוק מה שאתה מקבל.
אולי פרוססור טוב יישפר את זה, אבל זכור, אם אתה מכניס רזולוציה נמוכה באיכות לא משהו (איזה DIVX למשל) ומנסה להעלות את הרזולוציה, ה-SCALER צריך "להמציא" מידע ואיכות המידע המומצא, תלוי באיכות המעבד. הפשוטים שבהם, פשוט משכפלים שורות ואז זה בדיוק מה שאתה מקבל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
תבדוק באופציות של FFDSHOW לגבי SMOOTHING למיניהם, אבל כמו שמרטין אמר - ככל שה-UPSCALE משמעותי יותר, כך תופעות כאלה הופכות ברורות יותר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ולהמחשה: תוריד קבצי MKV באיכות 720P (למשל, פרק של אבודים בגודל 1.1 ג'יגה במקום ה-DivX בגודל 350 מגה), ולא יהיו לך "זיגזגים".
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
המדרגות בקווי התאר בתמונה שהבאת זה כלום לעומת הרעש הנוראי שמצטבר לך מסביב לגבולות העצמים.
יש כמה פילטרים שאתה יכול לנסות להפעיל, כל אחד במידה זו או אחרת של אגרסיביות. כדאי לך אולי לנסות את מה שהבחור הזה עשה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=922773
רק תיזהר שזה לא יהרוס לך בצפייה בפורמטים אחרים.
יש כמה פילטרים שאתה יכול לנסות להפעיל, כל אחד במידה זו או אחרת של אגרסיביות. כדאי לך אולי לנסות את מה שהבחור הזה עשה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=922773
רק תיזהר שזה לא יהרוס לך בצפייה בפורמטים אחרים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.