לכל המבינים ב-My Movies 2 - צריך עזרה קטנטנה.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gshhar פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

התקנתי את התוכנה והיא עובדת לי טוב עם המדיה סנטר של הויסטה.
באפליקציה אני מוסיף את הסרטים ואם יש בעיה עם התקציר אני מוריד דרך המדיה סנטר והכל טוב.
יש לי את הטרילוגיה של אינדיאנה ג'ונס למשל אז אני עושה חיפוש ומוצא דרך המדיה סנטר או דרך האפליקציה את הטרילוגיה.
אני שם את כל הסרטים בתיקיה אחת ואיך שאני נכנס לטרילוגיה במדיה סנטר אני רואה את שלושת הסרטים אבל הוא מנגן לי רק את הראשון.
את השני והשלישי הוא לא מזהה שיש גם אם אני שם את כל הסרטים בתיקיה הראשית שקראתי לה UNDIANA JONES TRILOGY לצוך הדוגמא וגם אם אני מוסיף בתוך התיקיה הראשית שלוש תיקיות עם שם כל סרט בנפרד.
אגב זה קרה לי בעוד טרילוגיה של סרט אחר בדיוק אותה הבעיה.

תודה.

dror_caspi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

ממליץ מאד לשאול בפורום של המפתחים. הם עונים מהר ולעניין.
ספר לנו איך זה נפתר

moshik008
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
קיבל תודות: 10 פעמים

הפיתרון - BOXSET

שליחה #3 

אני עושה את זה בדרך הזו:
1. פותח ITEM של הטרילוגיה.
2. שם כל סרט בספריה משלו.
3. מגדיר בITEM ה"וירטואלי" של הטרילוגיה BOXSET של שלושת הסרטים.
4. בהגדרת הBOXSET תסמן לא לראות את הפריטים שמרכיבים את הבוקסט

ככה מה שאתה רואה זה את התמונה של הטרילוגיה בקטלוג הסרטים שכשאתה נכנס אליה אתה רואה את שלושת הסרטים (או כמה שלא יהיה, אני מגדיר בצורה הזו גם סדרות) כשאתה יכול להיכנס לכל אחד מהם ולצפות בהם בנפרד.

gshhar פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אתה יכול להסביר בבקשה שוב את 3 ו-4 ?
לא הבנתי.
אגב את זה זה אתה עושה באפליקציה מחוץ למדיה סנטר נכון ?

moshik008
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
קיבל תודות: 10 פעמים

אז ככה

שליחה #5 

אוקיי הנה דוגמא: (אכן הכל מתבצע בCOLLECTION MANAGEMENT מחוץ ל- MCE)
נגיד יש לך סרט גלאדיאטור שיש לו דיסק 1 ודיסק 2.
אתה פותח ספריה שנקראת גלאדיאטור שבתוכה יש 2 ספריות דיסק 1 ודיסק 2.
האפליקציה תוסיף לך אוטומטית את ה"סרטים" האלו לאוסף שלך:
1. גלאדיאטור
2. דיסק1
2. דיסק 2

בשלב הזה אם תכנס למדיה סנטר תראה בMY MOVIES את הסרט גלאדיטור עם התמונה תקציר וכ' ואת דיסק 1 ו 2 כסרטים נוספים באוסף שלך (ללא תמונה ותקציר כי אין סרטים שנקראים דיסק 1 ודיסק 2).
תכנס ל COLECTION MANAGEMENT (האפליקציה מחוץ ל MCE) ותכנס לסרט גלדיאטור שבתוכו תראה כפתור בחלק התחתון שנקרא SERIES\BOXSET תלחץ עליו ויפתח חלון עם כל הסרטים הקיימים באוסף שלך, תמצא את דיסק 1 ואת דיסק 2 ותלחץ על שניהם לחיצה כפולה על מנת שהם יעברו לצד הימיני של החלון. תסמן את ה-V בצ'ק בוקס בחלק השמאלי התחתון של החלון שאומר משהו בסיגנון של לא להראות את הקונטיינר כחלק.... תלחץ על OK וזהו.
בפעם הבאה שתכנס למדיה סנטר אתה תראה את הסרט גלאדיאטור שברגע שתלחץ עליו אתה תראה בפנים את התקציר תמונה וכו' אבל לא תוכל לנגן אותו כי יש בפנים 2 ספריות -דיסק 1 ודיסק 2 תלחץ על אחד מהם ובפנים תוכל לנגן את החלק שבחרת.

את אותה השיטה אתה יכול לעשות על סדרות שיש להם פרק 1 פרק 2 פרק 3 וכו'

מספיק מפורט?

gshhar פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אוקיי הצלחתי תודה לך ויש לי עוד שאלה.
מה קורה אם אני רוצה לצרף סדרה למשל LOST ובתוכו תהיה עוד תיקיה של למשל SEASON1 ובתוכה יהיו הפרקים של אותה העונה ? איך אני עושה את זה ? (ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי).

Trip
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 952
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #7 

נתקלתי בבעיה דומה.

צירפתי לתוכנה דיסק של פיקסר המכיל בתוכו אוסף סרטים קצרים, כל אחד עם השם שלו. כל אחד מהסרטים מסודר בדיסק הקשיח בתיקייה משלו עם אותה שם.
אם אני מייבא את כל התיקייה הנקראת Pixar, אז MM מזהה כל סרטון בנפרד, ואף אחד מהם לא מזוהה נכון (אולי בגלל שהם לא ניתנים לרכישה כסרטונים נפרדים, למשל באמאזון). אני יכול להוסיף את כולם ל SERIES\BOXSET של כותר אחד שיקרא Pixar, אבל אז כל אחד מהם מכיל 100% מידע שגוי בתוכו. ניסיתי לשנות להם את הברקוד לזה של הדיסק בתוכו הם יושבים, אבל אז כולם מקבלים בדיוק את אותו שם, וב Collection Managment מוצגים לי 11 סרטים עם השם Pixar ואין לי מושג מי מהם הוא איזה סרטון.

פתרונות וסיוע יתקבלו בברכה!

dror_caspi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
קיבל תודות: 0

שליחה #8 

תיבא הכל ידנית :?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”