פטיפון ורדיו מקורי של TELEFUNKEN
-
tamir250
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
יש לי TELEFUNKEN מדגם TW 506
איך אני יכול לקבל עליו הערכת מחיר?
הוא במצב מצויין ועוד עובד
נראה חדש לחלוטין מעץ חום כהה מבריק.
איך אני יכול לקבל עליו הערכת מחיר?
הוא במצב מצויין ועוד עובד
נראה חדש לחלוטין מעץ חום כהה מבריק.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- yehudaa
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
אנשים לא אוהבים כאלה מערכות , יהיה לך מאוד קשה למכור אותו , אם בכלל ...
- המוח
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1162
הייתי משתמש בחלקים העסיסים של המגבר של הTELEFUNKEN ושל ה PHONOPREAMP שלו ובונה משהו חדש פצצתי.
מהשאר הייתי עושה אחלה שולחן או בר אבל זה רק אני
מהשאר הייתי עושה אחלה שולחן או בר אבל זה רק אני
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- tascam
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2426
אל תהרוס את הרהיט ב YAD2.CO.IL ארונות כאלה נימכרים בעשרות אלפי שש"ח..
יש לזה שוק מטורף של אספנות...
יש לזה שוק מטורף של אספנות...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
עשרות אלפי שקלים? נראה לי שנסחפת.tascam כתב:אל תהרוס את הרהיט ב YAD2.CO.IL ארונות כאלה נימכרים בעשרות אלפי שש"ח..
יש לזה שוק מטורף של אספנות......
- tascam
-
- חבר ותיק

רב סרן-רועי קליין.
- hornless
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 601
- שם מלא: גיא
לבטח המוכרים. בין מחיר מבוקש למחיר מכירה יכול להיות הבדל של עשרות אלפי שקלים במקרה הנ"ל. נראה לי שהנינים של המוכר יקבלו זאת בירושה....
- Dannyp1
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
לבקש אפשר כמה שרוצים, זה חוקי
תראה לי את האדיוט ששילם על גרוטאה כזו עשרות אלפי שקלים,יהיו לי כמה דברים למכור לו
- tascam
-
- חבר ותיק

תיתפלא אבל יש דגמים מסויימים שבאמת נימכרים במחיר הנידרש... הגבוה מאוד...
אפילו לשמאים של חברות ביטוח יש בספר השמאות את הערך של הפרטים הללו... והוא לעיתים מאוד גבוהה
גם ב EBAY יש דגמים יקרים מאוד.
אפילו לשמאים של חברות ביטוח יש בספר השמאות את הערך של הפרטים הללו... והוא לעיתים מאוד גבוהה
גם ב EBAY יש דגמים יקרים מאוד.
רב סרן-רועי קליין.
-
tamir250
-
- חבר שרק התחיל

דווקא חיפשתי ב EBAY ולא מצאתי דברים בסגנון הזה אלא רק קטנים יותר כמו רק רמקולים וכאלה.
אמרו לי אולי בשוק הפשפשים יהיה לזה ביקוש אבל שם גם אני בספק אם מישהו ייה מוכן להוציא על זה עשרות אלפי שקלים.
אני יודע דווקא שיש שוק אספנים מאוד גדול לדברים האלה במיוחד אם הם עוד עובדים ושמורים במצב טוב
לנו יש את הקבלה של זה מהיום שזה נרכש, בשנת 73, עם ציון של הדגם והכל שזה יוצר בשנת 64
אני בטוח שיש מישהו שזה יהיה לו הרבה יותר מועיל מאשר לי .
אמרו לי אולי בשוק הפשפשים יהיה לזה ביקוש אבל שם גם אני בספק אם מישהו ייה מוכן להוציא על זה עשרות אלפי שקלים.
אני יודע דווקא שיש שוק אספנים מאוד גדול לדברים האלה במיוחד אם הם עוד עובדים ושמורים במצב טוב
לנו יש את הקבלה של זה מהיום שזה נרכש, בשנת 73, עם ציון של הדגם והכל שזה יוצר בשנת 64
אני בטוח שיש מישהו שזה יהיה לו הרבה יותר מועיל מאשר לי .
- chalmh
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
האם המערכת היא אלקטרוניקה של מנורות או טרנזיסטורים?
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- dragon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
אני מהמר על מנורות, לפחות באופן חלקי.
-
tamir250
-
- חבר שרק התחיל

אני לא ממש מבין בזה
איך אני יכול לבדוק אם זה מנורות או משהו אחר?
מה זה אומר בעצם אם זה האחד או השני ?
איך אני יכול לבדוק אם זה מנורות או משהו אחר?
מה זה אומר בעצם אם זה האחד או השני ?
- roypeles
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
אני גם מהמר על מנורות.
על קצה המזלג, זה בעצם אומר מהי שיטת ההגברה - טרנזיסטורית (Solid State) או מנורות TUBE.
אתה יכול לבדוק על הפנל או לצד הדגם אם כתוב אחד מהמילים האלה, לפעמים זה נותן אינדיקציה. למרות שמ 63 כמעט בטוח שזה מנורות. אני בספק אם "גילו" את ה SS.
אם כך, והוא תקין ועובד כמו שאתה אומר, הוא יכול להיות שווה לא מעט.
דרך נוספת לבדוק - כאשר אתה מדליק אותו, לוקח כמה שניות עד דקה עד שיוצא צליל יציב מהרמקולים, או מייד מתחיל לנגן. מנורות זקוקות לכמה שניות להתחמם ולהתחיל להשמיע.
על קצה המזלג, זה בעצם אומר מהי שיטת ההגברה - טרנזיסטורית (Solid State) או מנורות TUBE.
אתה יכול לבדוק על הפנל או לצד הדגם אם כתוב אחד מהמילים האלה, לפעמים זה נותן אינדיקציה. למרות שמ 63 כמעט בטוח שזה מנורות. אני בספק אם "גילו" את ה SS.
אם כך, והוא תקין ועובד כמו שאתה אומר, הוא יכול להיות שווה לא מעט.
דרך נוספת לבדוק - כאשר אתה מדליק אותו, לוקח כמה שניות עד דקה עד שיוצא צליל יציב מהרמקולים, או מייד מתחיל לנגן. מנורות זקוקות לכמה שניות להתחמם ולהתחיל להשמיע.