כמה עטיפות אני עוד אהרוס, כמה? ולמה ?!
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 644
- שם מלא: יובל דולב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
בדיוק כמו שזה נשמע. יש לי בעיה חמורה עם עניין העטיפות. היום כבר דפקתי את מחכים למשיח של שלום חנוך וכמעט את סטינג.
יש לי בעיה ותם יכולים לעזור בה - יש את המדבקות מחיר של אוף דה רקורד וחור בשחור למשל, אחרי שאני מסיר אותן עם פן רותח נשאר דבק על הקרטון של העטיפה. כשהייתי באוף דה רקורד אריה הוריד לי את זה עם בנזין, אבל לא הצלחתי למצוא בנזין!!! בשום מקום... בנזין רפואי או משהו כזה לא בנזין של תחנת דלק.
אז היום לקחתי את משיח של שלום חנוך, שמתי "מסיר לק ריחני" של אמא שלי שאחותי טענה שהוא אציטון שיעזור לי להוריד את זה, ודפקתי את הקצה של העטיפה!!! הורדתי את הצבע קצת.. כמה שהתבאסתי.. התקליט עלה לי 40 שקל שזה יחסית יקר לתקליט.. חבל.. אבל לא הכי רואים... אבל חבל כי הוא היה מושלם לפני...
אז אחת ולתמיד - איך להתמודד עם הדבק שנותר על הקרטון אחרי שמסירים את המדבקה?! איך אתם מנקים אותו בלי לדפוק את התקליט עם שלל החומרים ההרסניים כמו שקרה לי היום?
יש לי בעיה ותם יכולים לעזור בה - יש את המדבקות מחיר של אוף דה רקורד וחור בשחור למשל, אחרי שאני מסיר אותן עם פן רותח נשאר דבק על הקרטון של העטיפה. כשהייתי באוף דה רקורד אריה הוריד לי את זה עם בנזין, אבל לא הצלחתי למצוא בנזין!!! בשום מקום... בנזין רפואי או משהו כזה לא בנזין של תחנת דלק.
אז היום לקחתי את משיח של שלום חנוך, שמתי "מסיר לק ריחני" של אמא שלי שאחותי טענה שהוא אציטון שיעזור לי להוריד את זה, ודפקתי את הקצה של העטיפה!!! הורדתי את הצבע קצת.. כמה שהתבאסתי.. התקליט עלה לי 40 שקל שזה יחסית יקר לתקליט.. חבל.. אבל לא הכי רואים... אבל חבל כי הוא היה מושלם לפני...
אז אחת ולתמיד - איך להתמודד עם הדבק שנותר על הקרטון אחרי שמסירים את המדבקה?! איך אתם מנקים אותו בלי לדפוק את התקליט עם שלל החומרים ההרסניים כמו שקרה לי היום?
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
כמה שאתה צודק... בעיה מאוד מציקה.....
לא חשבתי על בנזין, אני מקלף אותם לאט לאט. גם אני דפקתי כמה שניסיתי לקלף בעדינות, ובסוף היה קרע מעצבן...
אני לא יודע למה הם לא שמים על הניילון... צריך לעשות משהו עם זה..
לא חשבתי על בנזין, אני מקלף אותם לאט לאט. גם אני דפקתי כמה שניסיתי לקלף בעדינות, ובסוף היה קרע מעצבן...
אני לא יודע למה הם לא שמים על הניילון... צריך לעשות משהו עם זה..
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

אל תנסה לקלף... ככה דפקתי את דוראן דוראן שלי... תצמיד פן חם למדבקה ורק אחרי זה לאט לאט ממש לאט תוריד את זה כשהפן שואף על זה אוויר חם... אבל אחרי זה ישנה הבעיה של הדבר שנשאר על זה... נקודות דבק כאלה.. שזאת הבעיה העיקרית כי הדבק הזה נדבק לניילון אחר כך ומציק... את זה אני לא יודע להוריד
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

אז כנראה שיש לי פה את החסרונות של כולם - אני עדין מחזיר חלק מהתקליטים ככה ואני חושב לעצמי "אולי זה דופק על הדופן?" וואלה, אז כנראה שכן... בעיה איתי... מצד אחד עניין העטיפה מאוד חשוב לי, מצד שני... אני דופק אותם בניגוד לרצוני...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
נוזל של זיפן
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
חנן
גם לי יש כמו שאתה אומר "מחרשה" אבל זה אחלה מכשיר. יש לי אותו כבר בערך 30 שנה.
והדבר הזה לא מפסיק לעבוד. חנן כמו שאתה רואה ליד השם שלי יש רק אוזניה אחת, אבל אני רשום כבר מ-2004. אני כמעט כל יום בפורום נהנה לקרוא את התגובות שלכם (אלוהים כמה ידע יש לכם) ,חבל שאין לי שכן כזה. חג שמח
והדבר הזה לא מפסיק לעבוד. חנן כמו שאתה רואה ליד השם שלי יש רק אוזניה אחת, אבל אני רשום כבר מ-2004. אני כמעט כל יום בפורום נהנה לקרוא את התגובות שלכם (אלוהים כמה ידע יש לכם) ,חבל שאין לי שכן כזה. חג שמח
-
yuval2d
- חבר פעיל במיוחד

תודה תודה רוני.. יצאת מלך!
יש לך גם כמות מטורפת של מוזיקה!!! לא להאמין!!!
אני אקנה את הבנזין הלבן - ולמי ששאל בנוגע לאלכוהול - בשום אופן!!!!!!!!!!!!!! זה צבע לי את התקליט בצהוב!!!!
חבל לי על שלום חנוך.. אמנם כתב כזה בהיר בלי קשר אבל חבל! (למה לא שאלתי קודם למה...)
אני אקנה את הבנזין הלבן - ולמי ששאל בנוגע לאלכוהול - בשום אופן!!!!!!!!!!!!!! זה צבע לי את התקליט בצהוב!!!!
חבל לי על שלום חנוך.. אמנם כתב כזה בהיר בלי קשר אבל חבל! (למה לא שאלתי קודם למה...)
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
roni69
יש לי פרוטרקטור ייעודי שהכנתי לכוון של הראש אם אתה צריך. תעביר לי את הדוא"ל הפרטי ואשלח לך קובץ PDF שתוכל להדפיס וכוון את הראש.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=54675
חג שמח.

יש לי פרוטרקטור ייעודי שהכנתי לכוון של הראש אם אתה צריך. תעביר לי את הדוא"ל הפרטי ואשלח לך קובץ PDF שתוכל להדפיס וכוון את הראש.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=54675
חג שמח.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני שאלתי... תודהyuval2d כתב:תודה תודה רוני.. יצאת מלך!
חבל לי על שלום חנוך.. אמנם כתב כזה בהיר בלי קשר אבל חבל! (למה לא שאלתי קודם למה...)...
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
פשוט מאד - להשאיר את המדבקות
נכון שזה מכער את העטיפה, אבל הדבק, הקרעים והקילופים שנותרים לאחר הסרה לא מוצלחת מכערים עוד יותר. אם אתה ממש לא סובל את המדבקה - קח מדבקה לבנה, או בצבע אחר שמשתלב עם תמונת העטיפה, והדבק אותה על המחיר של החנות - זה גם עדיף מבחינה אסטטית.
אגב, עצמת ההידבקות של מדבקת המחיר לעטיפה תלויה גם בסוג העטיפה, כלומר בחומר ממנו היא מודפסת; ישנם תקליטים (תוצרת חוץ בד"כ - אלא מה) שעטיפתם עשויה מודפסת במין למינציה פלסטית, שממנה יותר קל להסיר דבקים. לעומת זאת בעטיפות קרטון פשוטות (תוצרת הארץ בעיקר) לדבק יש נטייה לקרוע לחלוטין את העטיפה בשטח שעליה הודבק.
אגב, עצמת ההידבקות של מדבקת המחיר לעטיפה תלויה גם בסוג העטיפה, כלומר בחומר ממנו היא מודפסת; ישנם תקליטים (תוצרת חוץ בד"כ - אלא מה) שעטיפתם עשויה מודפסת במין למינציה פלסטית, שממנה יותר קל להסיר דבקים. לעומת זאת בעטיפות קרטון פשוטות (תוצרת הארץ בעיקר) לדבק יש נטייה לקרוע לחלוטין את העטיפה בשטח שעליה הודבק.
אם כבר מדברים על נקיון....
אם כבר מדברים על נקיון , יש תכשיר שאני משתמש בו לניקוי חזית המערכת שיוצאת ממש מבריק זה חומר שנקרה MR SHEEN במיכל האדום. מרסס על צמר גפן ואז מורח על המכשיר.
יוצא ממש מבריק.
יוצא ממש מבריק.