קצת עזרה עם tr-1045 tensai
חבר נתן לי את המגבר ואמר שיש לו בעיה קטנה ....הפעלתי הכל עבד מצויין ואז פתאום התחילו רעשים שלא היו קשורים לכלום לא לווליום ולא לשום דברים אחרים....
דבר אחד כן הצליל הלך ונעלם כאשר שיחקתי אם כפתור הLOUD וכפתור STEREO MONO האם בכלל כדאי להתעסק איתו?
דבר אחד כן הצליל הלך ונעלם כאשר שיחקתי אם כפתור הLOUD וכפתור STEREO MONO האם בכלל כדאי להתעסק איתו?
שלום
אם זהו הרסיבר.......שווה ......ועוד איך שווה !!
אם זהו הרסיבר.......שווה ......ועוד איך שווה !!
כן כן זה המגבר הזה.....
האם אני יכול לעשות לבד את הניקוי הזה?
פתחתי אותו אתמול וזה די מסובך שם(עשיתי דברים כאלה בעבר)...מי באזור שלי יכול לעזור עם זה..אני גר בחדרה אבל גם אין בעיה להקפיץ אותו...
אני לא צינתי את זה אתמול אבל הרעש מגיע גם כאשר הוליום על 0 ואין מקור מחובר
פתחתי אותו אתמול וזה די מסובך שם(עשיתי דברים כאלה בעבר)...מי באזור שלי יכול לעזור עם זה..אני גר בחדרה אבל גם אין בעיה להקפיץ אותו...
אני לא צינתי את זה אתמול אבל הרעש מגיע גם כאשר הוליום על 0 ואין מקור מחובר
- yuda_gur
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 390
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Smigol
יתכן שצריך להחליף קבלים בקיצר יש את המעבדה של דודו :
http://dudulab.googlepages.com/
אני חושב שהוא חבר באתר, קראתי המלצות חמות.
יתכן שצריך להחליף קבלים בקיצר יש את המעבדה של דודו :
http://dudulab.googlepages.com/
אני חושב שהוא חבר באתר, קראתי המלצות חמות.
עולם שעובד לכל אחד באהבה איכפתיות ושיתוף פעולה.
דודו תודה!!!!
דודו מה שלומך....
רציתי להודות לך על המגבר אחלה סאונד....
חיברתי אותו לוורפידל אטלנטיק ממש נשמע טוב.הוא אפילו מצליח להזיז די טוב פירלס ענק(שאני מת למכור ואף אחד לא קונה).
תגיד לי מה דעתך על Acoustic Research 310HO (מה שמוכרים ב לוח יד שניה באתר)כי אני משחפש לקנות רמקול עם בס יפה כמו של הרמקולים הישנים .אשמח אם תוכל להמליץ לי
שוב תודה
רציתי להודות לך על המגבר אחלה סאונד....
חיברתי אותו לוורפידל אטלנטיק ממש נשמע טוב.הוא אפילו מצליח להזיז די טוב פירלס ענק(שאני מת למכור ואף אחד לא קונה).
תגיד לי מה דעתך על Acoustic Research 310HO (מה שמוכרים ב לוח יד שניה באתר)כי אני משחפש לקנות רמקול עם בס יפה כמו של הרמקולים הישנים .אשמח אם תוכל להמליץ לי
שוב תודה
Re: דודו תודה!!!!
מאיפה אתה בארץ סמיגול?{אתה מוזמן לשמוע}Smigol כתב:תגיד לי מה דעתך על Acoustic Research 310HO (מה שמוכרים ב לוח יד שניה באתר)כי אני משחפש לקנות רמקול עם בס יפה כמו של הרמקולים הישנים .אשמח אם תוכל להמליץ לי
שוב תודה...
לי יש זוג כאלה בחדר שינה ואני יכול לומר לך שהם רמקולים מדהימים!!באס אדיר והם גם מאד מפורטים!
קח בחשבון שהם גם מאד נצילים אז הם לא צריכים הגברה חזקה.
לדעתי מחירם אמור לנוע ביד שניה בין 1500 ל2000 תלויי במצבם!
בהצלחה.
כן ראיתיSmigol כתב:רוצים 1800 תראה פה באתר ביד שניה....ron31 כתב:אני מתל אביבSmigol כתב:אני בסופשים באזור חדרה אבל רוב הזמן אני בב"ש....לימודים לפנים.מאיפו אתה?...![]()
כמה רוצים על הרמקולים? ומה מצבם?......
תראה,לגבי המחיר.... אם הם באמת כמו שרשום שם במצב חדש לחלוטין ,אז הם שווים כל שקל!!
רמקול עם במה גדולה ובאס נהדר!