ראוי לציין שאני מחפש רק מסכים FULL HD...
האם יש עוד מסכים שכדאי לבדוק לפני הקניה?
האם שווה לחכות קצת ? (אמור לצאת דגמים חדשים או משהו?)
השימוש הוא הרבה סרטי FHD ופה ושם משחקי כדורגל כדורסל מהכבלים...
תודה לעוזרים!!

מסכי 40 של סוני,סמסונג וטושיבה יש בטכנולוגיה של S-PVA שנותנת שחורspiderrrman כתב:חשבתי על השארפ הדגם הדק שמוכרים עכשיו...
תודה לעוזרים!!
...

קצת קשה להמליץ על מסך בגודל 40 אינץ' לפני שיודעים מה מרחק הצפיה.המהנדס כתב:מסכי 40 של סוני,סמסונג וטושיבה יש בטכנולוגיה של S-PVA שנותנת שחורspiderrrman כתב:חשבתי על השארפ הדגם הדק שמוכרים עכשיו...
תודה לעוזרים!!
...
וזויות צפייה טובים יותר....

המרחק הוא 3 מטר והתאורה היא רגילה( 2 פלורסטנטים) למרות שניתן לכבות אותה...nils3373 כתב:קצת קשה להמליץ על מסך בגודל 40 אינץ' לפני שיודעים מה מרחק הצפיה.המהנדס כתב:מסכי 40 של סוני,סמסונג וטושיבה יש בטכנולוגיה של S-PVA שנותנת שחורspiderrrman כתב:חשבתי על השארפ הדגם הדק שמוכרים עכשיו...
תודה לעוזרים!!
...
וזויות צפייה טובים יותר....
אז מה מרחק הצפיה שלך, מהי רמת התאורה בסלונך/חדרך?...

לומר "לא תוכל להינות" היא אמירה לא נכונה לטעמי , תתפלא , אבל יש אנשים שכן נהנים מתכני 1080P ממרחק כזה,nils3373 כתב:לא תוכל להינות מתכני 1080P במסך בגודל 40/42 אינץ' ממרחק 3 מטרים - הם יראו זהים לתכני 720P אלא אם כן תתקרב מספיק למסך....

אם העיצוב שלה לטעמך , אז ה"סקרלט" של LG נכנסת בתקציב שלך , אפילו ה "47spiderrrman כתב:חשבתי על השארפ הדגם הדק שמוכרים עכשיו...
תודה לעוזרים!!
...

הייתי רוצה לראות את הלינק שמראה את זה...nils3373 כתב:לא תוכל להינות מתכני 1080P במסך בגודל 40/42 אינץ' ממרחק 3 מטרים - הם יראו זהים לתכני 720P אלא אם כן תתקרב מספיק למסך....

רינו,Rino כתב:לומר "לא תוכל להינות" היא אמירה לא נכונה לטעמי , תתפלא , אבל יש אנשים שכן נהנים מתכני 1080P ממרחק כזה,nils3373 כתב:לא תוכל להינות מתכני 1080P במסך בגודל 40/42 אינץ' ממרחק 3 מטרים - הם יראו זהים לתכני 720P אלא אם כן תתקרב מספיק למסך....
אתה לא חושב שיהיה יותר נכון לתת לבנאדם להחליט בעצמו?
ואני לא סבור שיש צורך לצרף (שוב) את אותו לינק מפורסם........

בבקשה,spiderrrman כתב:הייתי רוצה לראות את הלינק שמראה את זה...nils3373 כתב:לא תוכל להינות מתכני 1080P במסך בגודל 40/42 אינץ' ממרחק 3 מטרים - הם יראו זהים לתכני 720P אלא אם כן תתקרב מספיק למסך....
וזה לא בעיה להתקרב זה פשוט עד 3 מטר תמיד אפשר לקרב יותר...
השאלה מה המרחק צפיה האולטימטיבי לטלויזיה של 40-42 אינץ'??...

Sony 40D3550 או Samsung 40M81. כך בחשבון שהאחרונה בעלת מסך המחזיר אור בדומה לפלאזמות אך באותה מידה השחורים הם באמת שחורים. המסכים הנ"ל הם FHD כמובן.spiderrrman כתב:אין בעיה לסדר כך שזה יהיה 2 מטר ואני יהנה מכל היתרונות של המסך..
התכוונתי שאין אפשרות ליותר מ-3 מטר להקטין תמיד אפשר!
אז לעניין על איזה דגמים אתם ממליצים ? ראוי לציין שאני מעדיף איכות על גודל!!...

נראה טוב הדבר היחיד שמרתיע אותי זה זמן תגובה של 8 MS זה לא יעשה לי בעיות עם משחקי כדורגל או עם משחקי XBOX360 של מריחות?nils3373 כתב:Sony 40D3550 או Samsung 40M81. כך בחשבון שהאחרונה בעלת מסך המחזיר אור בדומה לפלאזמות אך באותה מידה השחורים הם באמת שחורים. המסכים הנ"ל הם FHD כמובן.spiderrrman כתב:אין בעיה לסדר כך שזה יהיה 2 מטר ואני יהנה מכל היתרונות של המסך..
אז לעניין על איזה דגמים אתם ממליצים ? ראוי לציין שאני מעדיף איכות על גודל!!......

יש לי את הדגם Sony 46D3550 ואני משחק ב-PS3 ברזולוציית 1080P ואין שום מריחה או משהו שמתקרב לכך.spiderrrman כתב:נראה טוב הדבר היחיד שמרתיע אותי זה זמן תגובה של 8 MS זה לא יעשה לי בעיות עם משחקי כדורגל או עם משחקי XBOX360 של מריחות?nils3373 כתב:Sony 40D3550 או Samsung 40M81. כך בחשבון שהאחרונה בעלת מסך המחזיר אור בדומה לפלאזמות אך באותה מידה השחורים הם באמת שחורים. המסכים הנ"ל הם FHD כמובן.spiderrrman כתב:אין בעיה לסדר כך שזה יהיה 2 מטר ואני יהנה מכל היתרונות של המסך..
אז לעניין על איזה דגמים אתם ממליצים ? ראוי לציין שאני מעדיף איכות על גודל!!.........

האם בדקת את המחשב גם במשחקי כדורגל אם יש בעיות בתמונה?nils3373 כתב:יש לי את הדגם Sony 46D3550 ואני משחק ב-PS3 ברזולוציית 1080P ואין שום מריחה או משהו שמתקרב לכך.spiderrrman כתב:נראה טוב הדבר היחיד שמרתיע אותי זה זמן תגובה של 8 MS זה לא יעשה לי בעיות עם משחקי כדורגל או עם משחקי XBOX360 של מריחות?nils3373 כתב:Sony 40D3550 או Samsung 40M81. כך בחשבון שהאחרונה בעלת מסך המחזיר אור בדומה לפלאזמות אך באותה מידה השחורים הם באמת שחורים. המסכים הנ"ל הם FHD כמובן.spiderrrman כתב:אין בעיה לסדר כך שזה יהיה 2 מטר ואני יהנה מכל היתרונות של המסך..
אז לעניין על איזה דגמים אתם ממליצים ? ראוי לציין שאני מעדיף איכות על גודל!!............

לא, הכונה למשחק רגיל אמיתי שמשודר נגיד בערוץ 10 או 5nils3373 כתב:אם הכוונה שלך למשחקי כדורגל במחשב רגיל המחובר למסך אז לא - לא יצא לי לבדוק או לשחק....

משחקי כדורגל נראים טוב (ביחס ל-LCD איכותיים אחרים ואפילו עולים על רובם) במסך תודות למעבד התמונה של Sony אך עדיין פלאזמה איכותית מציגה תמונה טובה וחלקה יותר.spiderrrman כתב:לא, הכונה למשחק רגיל אמיתי שמשודר נגיד בערוץ 10 או 5nils3373 כתב:אם הכוונה שלך למשחקי כדורגל במחשב רגיל המחובר למסך אז לא - לא יצא לי לבדוק או לשחק.......