גוגל אנדרואיד, הייתי מאוד סקפטי עד שראיתי את זה...
מה היתרון ב-Linux פה? פלטפורמה פתוחה או סגורה - זה לא מענין את המפתח של אפליקציות. לWM יש API ברור, לIPHONE יש (או יהיה) API ברור, גם לLINUX יש API כזה או אחר. זה יעשה חיים טיפה יותר קלים לאינטגרטורים (כמו HTC) אבל גם לא מי יודע מה. לרוב המפתחים ומשתמשים אין שום הבדל ב"פתיחות" של הפלטפורמה!
לא להזכיר שהתוכנה הכי "מתוקה" כמו RF ,תקשורת סלולרית וכו' לא תהיה פתוחה ע"פ חוקי רגולציה.
לא להזכיר שהתוכנה הכי "מתוקה" כמו RF ,תקשורת סלולרית וכו' לא תהיה פתוחה ע"פ חוקי רגולציה.
כל החבילה, הרי את החומרה נגיד ויש במכשיר של google, המסך מגע וכל זהMartinHSabag כתב:tevel3,
כשאתה אומר שחסר סטייל, אתה מדבר על החומרה או התוכנה?...
אבל כל המכשיר מבחינה גרפית הרבה יותר מושך, כנראה גם חיצונית אבל בכללי הוא מושך הכל כזה נוצץ ומגניב ומה שלא יהיה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4683
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 161 פעמים
בהתאם לזאת כל החברות המובילות בעולם פיתוח מערכות הפעלה לטלפונים חכמים יצטרכו להתעורר ויתחילו לקדם דברים ולא רק מספרי גירסאות (WM 6, iPhone 1.1.4). אנחנו הצרכנים בסך הכל רק נרוויח ממהלכים אלו.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
michael123,
הם עושים את סביבת התוכנה. המכשיר הוא מבוסס על חומרה של HTC (שמייצרים מכשירים רבים כיום עבור WM של מיקרוסופט).
digest,
היתרון הוא בכך שהתאמה של תוכנות קיימות מסביבות LINUX אחרות (כמו OPEN OFFICE, או אלף תוכנות אחרות) יהיה קצר ומהיר ובכך ניתן כבר בעת ההשקה לקבל עשרות תוכנות. זה דבר שלמיקרוסופט יש (בגלל הגיל של WM) ולאפל יש (אבל פחות).
אין ספק שבשלב הזה אין לזה את הSEX APPEAL של האייפון, אבל אני כלל לא בטוח שזה לא יתווסף.
הם עושים את סביבת התוכנה. המכשיר הוא מבוסס על חומרה של HTC (שמייצרים מכשירים רבים כיום עבור WM של מיקרוסופט).
digest,
היתרון הוא בכך שהתאמה של תוכנות קיימות מסביבות LINUX אחרות (כמו OPEN OFFICE, או אלף תוכנות אחרות) יהיה קצר ומהיר ובכך ניתן כבר בעת ההשקה לקבל עשרות תוכנות. זה דבר שלמיקרוסופט יש (בגלל הגיל של WM) ולאפל יש (אבל פחות).
אין ספק שבשלב הזה אין לזה את הSEX APPEAL של האייפון, אבל אני כלל לא בטוח שזה לא יתווסף.
עופר, זה חלום ורודיתרון הוא בכך שהתאמה של תוכנות קיימות מסביבות LINUX אחרות (כמו OPEN OFFICE, או אלף תוכנות אחרות) יהיה קצר ומהיר ובכך ניתן כבר בעת ההשקה לקבל עשרות תוכנות....
-
oferlaor
- מנהל

digest,
עובדה שאתה טועה - לגבי iPhone, התוכנות המוצלחות ביותר על המכשיר הזה הן PORT של תוכנה קיימת מ-MAC (ע"ע SAFARI, VNSEA ועוד כמה).
עובדה שאתה טועה - לגבי iPhone, התוכנות המוצלחות ביותר על המכשיר הזה הן PORT של תוכנה קיימת מ-MAC (ע"ע SAFARI, VNSEA ועוד כמה).
כל תוכנה זה PORT של מכונת טיורינגהתוכנות המוצלחות ביותר על המכשיר הזה הן PORT של תוכנה קיימת מ-MAC...
עובדה שתוכנה קיימת חוסכת בשלבי design ואולי אלגוריתמים אבל המרה מ-big brother ל-PDA עדיין לוקחת עשרות שנות בן אדם ואני מתקשה לקרוא לזה "port". אני לא מכיר תוכנה אחת בWindows שרצה עלWM בלי שינוי והמרה רציניים, אפילו בשימוש בטכנולוגיות קרובות כמו .NET ולא רואה למה Linux תהיה שונה.
digest
עליך להבין שWM זה לא WINDOW
LINUX זה LINUX
מערכת הפעלה עם סט ראשני קטן ומוגדר של תכונות
אגב שימוש באותה מערכת הפעלה זה ההגדרה לHANDTOP
שANDROID שהוצג הוא אחד הדגמים הקטנים שלו
לתהליך זה קוראים התכנסות הטלפונים ומחשבים למערכת הפעלה אחת שמריצים עליה אפליקציות שרצות במערכת ההפעלה הרגילה בגלל השתפרות יכולות המעבד ביחוד עם לוקחים מערכת יחסית לא כבדה כמו LINUX שרצה כבר כמה שנים טובות על מודמים וממירים למינהם
עליך להבין שWM זה לא WINDOW
LINUX זה LINUX
מערכת הפעלה עם סט ראשני קטן ומוגדר של תכונות
אגב שימוש באותה מערכת הפעלה זה ההגדרה לHANDTOP
שANDROID שהוצג הוא אחד הדגמים הקטנים שלו
לתהליך זה קוראים התכנסות הטלפונים ומחשבים למערכת הפעלה אחת שמריצים עליה אפליקציות שרצות במערכת ההפעלה הרגילה בגלל השתפרות יכולות המעבד ביחוד עם לוקחים מערכת יחסית לא כבדה כמו LINUX שרצה כבר כמה שנים טובות על מודמים וממירים למינהם
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -
מה ההתלהבות ????
אני לא מבין מה ההתלהבות ממערכת ההפעלה הזו ???
הממשק לא נראה לי כל כך "מושך" ומדליק וכמו ב IPHONE, ולמען האמת זה נראה כמו WM עם מסך TOUCH. לא יותר.
אני מציע לכולם לחכות עד שבוע הבא לחשיפת ה IPHONE 3G עם יכולות משופרות בתוכנה ובחומרה.
אם אני משווה את הסרטונים לאייפון שלי - אני מעדיף להישאר עם האייפון בכל מצב. לא ראיתי פה תכונה אחת שמשכה אותי חוץ מהמצפן, ובשביל זה לא הייתי מחליף מכשיר.
לפי חרושת השמועות לגבי שבוע הבא הולך להיות מאוד מעניין בהצגת האייפון הבא....
נחכה ונראה.
הממשק לא נראה לי כל כך "מושך" ומדליק וכמו ב IPHONE, ולמען האמת זה נראה כמו WM עם מסך TOUCH. לא יותר.
אני מציע לכולם לחכות עד שבוע הבא לחשיפת ה IPHONE 3G עם יכולות משופרות בתוכנה ובחומרה.
אם אני משווה את הסרטונים לאייפון שלי - אני מעדיף להישאר עם האייפון בכל מצב. לא ראיתי פה תכונה אחת שמשכה אותי חוץ מהמצפן, ובשביל זה לא הייתי מחליף מכשיר.
לפי חרושת השמועות לגבי שבוע הבא הולך להיות מאוד מעניין בהצגת האייפון הבא....
נחכה ונראה.
AdiLev,
בWindows יש תאימות כלשהי ברמה Win32 API (ועוד יותר ב-.NET לאחרונה). יכולתי להתחיל ויכוח על מה זה ה-Linux (רק kernel? גם glibc ו-busybox? סביבה גרפית ואיזו מהן) אבל זה לא רלוונטי: Android זה לא Linux: הוא application framework חדש לחלוטין בשביל Java בלבד!
המשמעות היא שאפילו אפליקציות Java קיימות (שהן portable בהגדרה) יצרכו לעבור PORTING כבד מאוד, קרי - כמעט פיתוח מחדש.
WM זה יותר Windows מאשר embedded Linux זה Linuxעליך להבין שWM זה לא WINDOW
LINUX זה LINUX...
המשמעות היא שאפילו אפליקציות Java קיימות (שהן portable בהגדרה) יצרכו לעבור PORTING כבד מאוד, קרי - כמעט פיתוח מחדש.
-
oferlaor
- מנהל

dudib,
כן, עד כמה שניתן לדעת לפני המועד (שהרי אפל לא ממש מדווחים לאף אחד מה קורה, הכל סודי ביותר שם...).
כן, עד כמה שניתן לדעת לפני המועד (שהרי אפל לא ממש מדווחים לאף אחד מה קורה, הכל סודי ביותר שם...).