קיבלתי ממנו הצעת מחיר מאוד אטרקטיבית עבור PHD42 (מסך HD READY) שלאחר שפרסמתי את המחיר כאן בפורום, הוחלט על מחיקת המחיר מאחר וזה גרם לבאלגן.
אומר רק שהמחיר שהוצע לי היה מחיר שיקר באלפי שקלים בודדים ממסך רגיל.
שאלתי את הנציג האם הוא בטוח לגבי המחיר ואם כן מתי אוכל לקנות את המסך. הוא אמר לי שהוא עומד מאחורי מה שהוא אומר ולראיה הוא אפילו מסר לי את הפרוספקט שלהם וכתב בכתה ידו את המחיר של אותו המסך.
ירדתי למטה ופגשתי את עופר ומרטין, הראיתי להם את ההצעה והם הופתעו ואמרו שמדובר במחיר מצויין. באותו היום עופר אפילו השיב כאן בפורום לשאלה והזכיר שבתערוכה ניתן לקבל מחיר מדהים עבור הפלזמה הזו.
כמובן ששיתפתי את החברים כאן ובהנתי שיצרתי מהומה לא קטנה.
מכל מקום, היום נסעתי למשרדי יורוקום ברח' דב פרידמן בגבעתיים וניגשתי לאולם התצוגה.
הוביל אותי לאולם התצוגה איש מכירות (להלן: הבחור). נכנסנו לאולם התצוגה (המרשים מאוד) ולהפתעתי פגשתי מול הפלזמות לא אחר מאשר את אותו נציג המכירות שהיה בתערוכה ושנתן לי את המחיר. אמרת לו שבאתי לקנות את ה PHD תמורת המחיר שהוא הציע לי. הוא שאל אותי איך אני משלם ואמרתי שבמזומן.
בין לבין, הבחור שאל אותי על איזה מחיר אני מדבר וכאשר אמרתי לו את המחיר, גם הוא שאל אותי איך אני משלם. כלומר, בשלב הזה לא שמעתי שום כלום על המחיר הנמוך.
הבחור יצא מהאולם וכאשר הוא נכנס הוא אמר לי "המחיר הרשמי של המסך הוא 23,900 ש"ח אבל אני מוכן לעשות לך את זה ב 22,000 ש"ח".
פניתי אליו בפליאה ואמרתי לו שרק לפני מספר רגעים דיברנו על .... ש"ח ומה פתאום הוא מעלה את המחיר למחיר כזה. הוא שוב פעם יצא מהחדר ושאלתי את הנציג מה הולך פה והוא אמר לי "שתבוא לקנות, נסתדר כבר". אמרתי לו "הינה אני, על מה יש להסתדר".
הבחור נכנס שוב ואמר לי שלא ניתן למכור לי במחיר הזה. פניתי לנציג וביקשתי להבין אם כך מדוע הוא נתן לי את המחיר הזה והוא אמר לי: "חשבתי שאתה סוחר". כן בטח! הוא חשב שאני סוחר כמו שאני חשבתי שהפלזמה שלהם יודעת גם לעשות כביסה!
מאחר ועבדכם הנאמן הוא, למרבה הבושה, גם עו"ד שמבין דבר או שניים בדיני חוזים אני אומר לכם שאם הייתי מאלץ אותם למכור לי את המסך במחיר הזה, הייתי מצליח אבל במחשבה שנייה לא בא לי לעשות עסקים עם ליצנים שלא במסגרת ימי ההולדת של הילדים שלי.
ושכל אחד יבחר לו את האייקון שמתאים לסיפור הזה.