אתה מציע למשתמש לקנפג גם apache בנוסף לכל הקינפוגים ב-media center??איכס!!
למה לא Apache?...
Vista Home Premium or Vista Ultimate ?
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
OK, אכן ההבדלים בין Home Premium לבין ה ultimate לא מעניינים אותי.
החיסרון היחיד הוא ענין ה Remote Desktop, אבל אני אשתמש במשהו כמו VNC בשביל זה (בשביל לגשת לHTPC ממחשב אחר בבית, הממוקם בחדר שונה).
תודה על העזרה!
החיסרון היחיד הוא ענין ה Remote Desktop, אבל אני אשתמש במשהו כמו VNC בשביל זה (בשביל לגשת לHTPC ממחשב אחר בבית, הממוקם בחדר שונה).
תודה על העזרה!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
להוריד Apache ולקנפג ביחד לוקח בדיוק כמה דקות,digest כתב:אתה מציע למשתמש לקנפג גם apache בנוסף לכל הקינפוגים ב-media center??איכס!!
למה לא Apache?......
הוא הרבה יותר חסכוני כלפי המשאבים אבל
- michael123
- חבר מכור קשה

ZeppeliN כתב:לי יש Vista Ultimate 32BIT באנגלית ואין שום בעיה... גם אין שום בעיה למרות שהמחשב שלי חלש... קנייתי את זה ב94 ש"ח דרך הסתדרות המורים......
אני קניתי בפחות מזה דרך הסתדרות של עובדי MICROSOFT אז מה?
יש לי שתי חבילות על המדף, סגורות - לא נוגע בהם!
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם אתה בהסתדרות המורים בכלל מגיע לך בחינם כי אתה אוכל מספיק קש גם ככה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אתה אולי רוצה למכור אחת...?michael123 כתב:ZeppeliN כתב:לי יש Vista Ultimate 32BIT באנגלית ואין שום בעיה... גם אין שום בעיה למרות שהמחשב שלי חלש... קנייתי את זה ב94 ש"ח דרך הסתדרות המורים......![]()
יש לי שתי חבילות על המדף, סגורות - לא נוגע בהם!...
- michael123
- חבר מכור קשה

אי אפשר, זה נקנה בחנות "פנימית" של MSamirn כתב:אתה אולי רוצה למכור אחת...?michael123 כתב:ZeppeliN כתב:לי יש Vista Ultimate 32BIT באנגלית ואין שום בעיה... גם אין שום בעיה למרות שהמחשב שלי חלש... קנייתי את זה ב94 ש"ח דרך הסתדרות המורים......![]()
יש לי שתי חבילות על המדף, סגורות - לא נוגע בהם!......
Re: 64 או 32 ביט?
אני לא מבין אם כותבים את זה מתוך חוסר ניסיון/בדיקה או סתם סטיגמה....Catskinner כתב:]
בשום פנים ואופן אל תתקין 64bit למחשב שישמש גם כ HTPC או לצפייה מזדמנת בסרטים
גרסת ה 64bit אינה מהירה יותר מה 32bit. נהפוך הוא, יישומי 32bit יעבדו לאט יותר. יישומי 64bit נדירים יחסית ולא בהכרח עובדים מהר יותר. נוסף על הכל מערכת ההפעלה והיישומים דורשים הרבה יותר זכרון.
חלק מהיישומים ההכרחיים ל HTPC אינם קיימים בגרסת 64bit. לדוגמה, Haali Media Splitter שהכרחי לצפייה ב MKV אינו קיים ב 64bit.[/b]...
אני עובד כבר זמן רב (עוד מאז הבטות למיניהם) עם אולטימייט 64 bit.
לא קיים סוג של קידוד שאני לא מצליח להפעיל. (mkv,m2ts,ts)
haali עובד מצויין !!!!!!!!!!! דרכו נפתחים כל הקידודים שציינתי.
המחשב עובד מהר (רק לוקח יותר זמן למערכת הפעלה לעלות)
המחשב יציב ביותר.(דולק רצוף כבר יותר מ-3 חודשים...!!!)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

באמת? אז אתה יחיד סגולה כנראה. פעם אחרונה שניסיתי היה לפני חצי שנה ו Haali לא עבד. למעשה הדרך היחידה שמצאתי לפצל ולהציג MKV היה שימוש ב MPC ובמפצל הפנימי שלו או גרסה מתוקנת של Gabest שעבדה (לא תמיד) ב 64bit.
המקסימום שהגעתי היה הצגת MKV ב WMP אבל מעולם לא הצלחתי להציג ב Media Center ועד כמה שידוע לי אין אף אחד ב AVS forum שהצליח אי פעם להפעיל את Haali תחת 64bit, אז אני ממש מתעניין לדעת מה עשית.
המקסימום שהגעתי היה הצגת MKV ב WMP אבל מעולם לא הצלחתי להציג ב Media Center ועד כמה שידוע לי אין אף אחד ב AVS forum שהצליח אי פעם להפעיל את Haali תחת 64bit, אז אני ממש מתעניין לדעת מה עשית.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

תקרא שוב.
ב WMP וב MPC הצלחתי. ב VMC לא הצלחתי בשום פנים ואופן. בנוסף, היות והמפתח הראשי מתעלם לחלוטין - גם באתר הרשמי שלו - מכל בקשה לבצע את ההתאמות הדרושות ל 64bit אני מאוד בספק אם היה שינוי כלשהו בקוד שמאפשר היום הרצה ב 64bit ללא מכשולים.
ונניח וכן, אז מה? האם ראית בעצמך יתרון אחד ויחיד ל Vista 64bit שיכול לתת דחיפה למשתמש ביתי שעיקר השימוש שלו במחשב הוא כ HTPC , ללכת במסלול ה 64bit? אני לא זכיתי לראות יתרון כזה, לא בתאימות להתקנים, לא ביציבות ובוודאי שלא במהירות ובמחיר. לדעתי צריך לשקול כל מקרה לגופו של עניין, זה דבר אחד להיות הבעלים של מחשב שעליו כבר מותקנת מערכת 64bit ולהחליט להפעיל אותו גם כ HTPC לעומת המקרה השונה לחלוטין של החלטה איזו מערכת הפעלה לרכוש ולהתקין עבור מחשב חדש שישמש כ HTPC.
ב WMP וב MPC הצלחתי. ב VMC לא הצלחתי בשום פנים ואופן. בנוסף, היות והמפתח הראשי מתעלם לחלוטין - גם באתר הרשמי שלו - מכל בקשה לבצע את ההתאמות הדרושות ל 64bit אני מאוד בספק אם היה שינוי כלשהו בקוד שמאפשר היום הרצה ב 64bit ללא מכשולים.
ונניח וכן, אז מה? האם ראית בעצמך יתרון אחד ויחיד ל Vista 64bit שיכול לתת דחיפה למשתמש ביתי שעיקר השימוש שלו במחשב הוא כ HTPC , ללכת במסלול ה 64bit? אני לא זכיתי לראות יתרון כזה, לא בתאימות להתקנים, לא ביציבות ובוודאי שלא במהירות ובמחיר. לדעתי צריך לשקול כל מקרה לגופו של עניין, זה דבר אחד להיות הבעלים של מחשב שעליו כבר מותקנת מערכת 64bit ולהחליט להפעיל אותו גם כ HTPC לעומת המקרה השונה לחלוטין של החלטה איזו מערכת הפעלה לרכוש ולהתקין עבור מחשב חדש שישמש כ HTPC.
אני לא אומר שיש יתרון ל-ultimate 64bit למשתמש ביתי.
אני באופן אישי מאוד אוהב את המערכת הפעלה והיא מתאימה לי.
התגובה שלי היתה לנתון לא נכון - שאי אפשר להריץ קבצים מקודקים מסויימים
ולמעשה אפשר להריץ הכל, חלק בלי בעיות.
וזה נתון רק למי שרוצה כמובן לנסות 64bit וחושש בגלל מידע לא נכון ...
אני באופן אישי מאוד אוהב את המערכת הפעלה והיא מתאימה לי.
התגובה שלי היתה לנתון לא נכון - שאי אפשר להריץ קבצים מקודקים מסויימים
ולמעשה אפשר להריץ הכל, חלק בלי בעיות.
וזה נתון רק למי שרוצה כמובן לנסות 64bit וחושש בגלל מידע לא נכון ...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אם ההגדרה שלך ל"חלק וללא בעיות" היא שאפשר להריץ את כל הפורמטים כל עוד אתה לא מתכוון להשתמש ב VMC אז אתה כנראה צודק.
מצאתי בפורום הזה איך לעקוף את הבעיה ולנגן mkv ב-vmc x64 - דרך haali:
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st13696627
עדיין לא ניסיתי בעצמי...
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... st13696627
עדיין לא ניסיתי בעצמי...
אפשר לעשות REMOTE DESKTOP CONTROL גם בפרימיום.Trip כתב:OK, אכן ההבדלים בין Home Premium לבין ה ultimate לא מעניינים אותי.
תודה על העזרה!...
http://www.unet.fi/fransblog/2007/08/30 ... e-premium/
בפורום הזה יש הרבה דיונים אם אתה נתקל בבעיה:
http://thegreenbutton.com
אני משתמש בזה כבר הרבה וזה עובד מצויין ובלי בעיה. אחרי שעדכנתי SP1 כבר לא היה לי RDC ואז ראיתי שיצאה גם גירסא לSP1, משום מה היא לא עבדה אצלי אז עשיתי שחזור והורדתי את הSP1 כי לא היה לי כח להתעסק בזה בנתיים.