:הל: דינמיקה סלולר משיקה את ה-iphone בישראל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
[pressrelease]
רשת דינמיקה סלולר משיקה את מכשיר ה-IPhone של Apple באמצעות היבואן רמפל, שקיבל את אישור משרד התקשורת.
ענת שפכט, מנכ"ל רשת דינמיקה סלולר: "רשת דינמיקה סלולר משווקת את מכשיר ה-IPhone של Apple באישור משרד התקשורת שניתן לרמפל. צעד זה הינו צעד נוסף שמטרתו למצב את רשת דינמיקה סלולר כגורם מוביל וחדשני בתחום התקשורת, לצרכן הסופי".
לקוחות אשר ירכשו מכשיר בדינמיקה סלולר יקבלו מכשיר המותאם לרשת GSM, במעמד הקנייה יקבלו אחריות יצרן ל-12 חודשים על החומרה ופריסת תשלומים נוחה . המכשיר משווק בממשק באנגלית.
ה-iPhone הוא טלפון סלולארי המיוצר ומשווק על ידי חברת Apple. זהו מכשיר מולטימדיה הכולל תמיכה באינטרנט ברשת GSM ותומך ב EDGE. קליטת הנתונים מהמשתמש מבוצעת על ידי מקלדת וירטואלית, מסך מגע וכפתור הHOME הנמצא בחזית המכשיר. ה-iPhone כולל מצלמה, נגן מדיה ושליחת SMS. כמו כן, ה-iPhone מאפשר גלישה באינטרנט באמצעות הדפדפן ספארי ודוא"ל. למכשיר יש קישור ישיר לאתר YouTube המאפשר לצפות בסרטונים מכל תחום ובהיצע אדיר וזאת ללא תשלום. בשוק קיימים שני דגמים שהשוני ביניהם הוא נפח אחסון המידע - 8G ו 16G.
מחיר IPhone דגם G8
2844 שקליםעד 36 תשלומים של 79 שקלים.
ניתן לרכוש את המכשיר בשבעה סניפים של הרשת: קניון קריון, קניון איילון, קניון עזריאלי, קניון מלחה, נצרת, פאולוס ה-6 6021/11 , קניון רוטשילד בראשל"צ, קניון רמת אביב וקניון הזהב בראשל"צ.
[/pressrelease]
רשת דינמיקה סלולר משיקה את מכשיר ה-IPhone של Apple באמצעות היבואן רמפל, שקיבל את אישור משרד התקשורת.
ענת שפכט, מנכ"ל רשת דינמיקה סלולר: "רשת דינמיקה סלולר משווקת את מכשיר ה-IPhone של Apple באישור משרד התקשורת שניתן לרמפל. צעד זה הינו צעד נוסף שמטרתו למצב את רשת דינמיקה סלולר כגורם מוביל וחדשני בתחום התקשורת, לצרכן הסופי".
לקוחות אשר ירכשו מכשיר בדינמיקה סלולר יקבלו מכשיר המותאם לרשת GSM, במעמד הקנייה יקבלו אחריות יצרן ל-12 חודשים על החומרה ופריסת תשלומים נוחה . המכשיר משווק בממשק באנגלית.
ה-iPhone הוא טלפון סלולארי המיוצר ומשווק על ידי חברת Apple. זהו מכשיר מולטימדיה הכולל תמיכה באינטרנט ברשת GSM ותומך ב EDGE. קליטת הנתונים מהמשתמש מבוצעת על ידי מקלדת וירטואלית, מסך מגע וכפתור הHOME הנמצא בחזית המכשיר. ה-iPhone כולל מצלמה, נגן מדיה ושליחת SMS. כמו כן, ה-iPhone מאפשר גלישה באינטרנט באמצעות הדפדפן ספארי ודוא"ל. למכשיר יש קישור ישיר לאתר YouTube המאפשר לצפות בסרטונים מכל תחום ובהיצע אדיר וזאת ללא תשלום. בשוק קיימים שני דגמים שהשוני ביניהם הוא נפח אחסון המידע - 8G ו 16G.
מחיר IPhone דגם G8
2844 שקליםעד 36 תשלומים של 79 שקלים.
ניתן לרכוש את המכשיר בשבעה סניפים של הרשת: קניון קריון, קניון איילון, קניון עזריאלי, קניון מלחה, נצרת, פאולוס ה-6 6021/11 , קניון רוטשילד בראשל"צ, קניון רמת אביב וקניון הזהב בראשל"צ.
[/pressrelease]
-
oferlaor
- מנהל

לפי מה שאני מבין, מדובר בפעם הראשונה שמשווק המכשיר ללא צורך עצמאי לפרוץ אותו (ב-HANDY היה כבר יבוא סדיר, אך של מכשירים שהיה צריך לפרוץ אותם באופן פרטי).
עם זאת, מוזר שהם לא משיקים עברית עם המכשיר.
עם זאת, מוזר שהם לא משיקים עברית עם המכשיר.
אחלה מחיר....
נראה לכם באמת שמישהו שפוי יקנה את המכשיר בכמעט 3000 ש"ח.
אני קניתי את שלי בארה"ב בחודש שעבר ב 1430 ש"ח כולל המס המקומי.
אין שום הצדקה לקנות בארץ את המכשיר - כמעט כל אחד בארץ מכיר מישהו שנוסע לארה"ב....
אני קניתי את שלי בארה"ב בחודש שעבר ב 1430 ש"ח כולל המס המקומי.
אין שום הצדקה לקנות בארץ את המכשיר - כמעט כל אחד בארץ מכיר מישהו שנוסע לארה"ב....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: אחלה מחיר....
כאילו,eyalam כתב:נראה לכם באמת שמישהו שפוי יקנה את המכשיר בכמעט 3000 ש"ח....
ברוררררר .... שיקנו, וזאת הולכת להיות מגפה ..
יש מליון דוגמאות למוצרים שיחס העלות תועלת שלהם נמוך .. ועדיין אנשים קונים בגלל שהקניה נותנת להם משהו אחר ( סטטוס למשל, הרגשה של חדשנות וכיו"ב )
דוגמא שרלוונטית לכולנו .. Yes HD , Hot HD .. ואנשים משלמים ..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אותותו יוצא דגם חדש, אל תקנו
APPLE כבר מחקה STOCK בחו"ל, מאוד קשה למצוא מכשירים במלאי, אולי בגלל שהפסיקה לייצר אותם
APPLE כבר מחקה STOCK בחו"ל, מאוד קשה למצוא מכשירים במלאי, אולי בגלל שהפסיקה לייצר אותם
-
oferlaor
- מנהל

למי שלא יודע, אי אפשר כבר להשיג את המכשיר בארה"ב ובאנגליה.
הצפי למודל החדש הוא יוני.
כרגע לא ברור מה עוד יתווסף למודל החדש פרט לדור שלישי.
רכשתי את שלי לפני כמה חודשים ואני ממש לא מצטער, לדעתי יקח כמה חודשים עד ששוב יפרצו את המכשיר, יעברתו אותו והכל יבוא אל מקומו בשלום. עד אז אללה הוא כביר...
הצפי למודל החדש הוא יוני.
כרגע לא ברור מה עוד יתווסף למודל החדש פרט לדור שלישי.
רכשתי את שלי לפני כמה חודשים ואני ממש לא מצטער, לדעתי יקח כמה חודשים עד ששוב יפרצו את המכשיר, יעברתו אותו והכל יבוא אל מקומו בשלום. עד אז אללה הוא כביר...
-
oferlaor
- מנהל

- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הקרב על ה-iPhone: איי-דיגיטל דורשת לא לאפשר יבוא מקביל של מכשירי ה-iPhone לארץ
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=0
http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/S ... ntrassID=0
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מסכים שייבוא פרללי זה לא דבר שהוא "נגד החוק", המקסימום ש-idigital יכולים לעשות זה להתלונן לאפל שמישהו שקונה מהם מפיץ לטריטוריה שהוא לא אמור...
לגבי משרד התקשורת, מדובר על מכשיר תקשורת וככזה, חייב אישורים של משרד התקשורת.
התדרים באויר הם לא חופשיים אלא שייכים למדינה.
המדינה מקצה אותם חלק לצבא, חלק לגופים פרטיים וחלק היא משאירה לשימוש האנשים (בטווחים ועוצמות שונים), כדי לשמור על הסדר ושלא כל אחד יביא איזה מכשיר "מסחרי לחלוטין" שפתאום יפיל איזה מטוס (הרי אתה, כאדם פרטי או כיבואן) לא רואה את כל התמונה....
יתרה מזאת, אם אתה רוצה לבנות בניין מעל גובה מסויים, אתה חייב אישור של משרד התקשורת/צבא ע"מ לוודא שבמקרה אתה לא חוסם איזו תקשורת בתדרים גבוהים הדורשים קו ראיה...
לגבי משרד התקשורת, מדובר על מכשיר תקשורת וככזה, חייב אישורים של משרד התקשורת.
התדרים באויר הם לא חופשיים אלא שייכים למדינה.
המדינה מקצה אותם חלק לצבא, חלק לגופים פרטיים וחלק היא משאירה לשימוש האנשים (בטווחים ועוצמות שונים), כדי לשמור על הסדר ושלא כל אחד יביא איזה מכשיר "מסחרי לחלוטין" שפתאום יפיל איזה מטוס (הרי אתה, כאדם פרטי או כיבואן) לא רואה את כל התמונה....
יתרה מזאת, אם אתה רוצה לבנות בניין מעל גובה מסויים, אתה חייב אישור של משרד התקשורת/צבא ע"מ לוודא שבמקרה אתה לא חוסם איזו תקשורת בתדרים גבוהים הדורשים קו ראיה...
-
oferlaor
- מנהל

מרטין,
כל זה נכון וצודק, אבל ברגע שנקבע יבוא מסודר למכשיר, כלומר הוא טכנית עובר את כל הבדיקות - לא צריכה להיות למדינה אינטרסט לעצור יבוא כלשהו (פרללי או אחר).
כל עוד אין כאן רמאות, הונאה, עבירה על חוק תקשורת כלשהו (או חוק בכלל), אין לאף אחד קייס פה.
זה שאפל העולמית לא מתירה ל-iDigital למכור אתה המכשירים הללו, לא צריך לעצור את הקדמה.
אני באופן כללי לא אוהב יבוא פרללי שאין לו בית, אבל דינמיקה זו רשת גדולה ומסודרת, זה לא איזה חנות קטנטונת שעלולה להעלם מהיום למחר. כואב לי שכואב ל-iDigital, אבל זה הכלכלה הגלובלית כיום.
כל זה נכון וצודק, אבל ברגע שנקבע יבוא מסודר למכשיר, כלומר הוא טכנית עובר את כל הבדיקות - לא צריכה להיות למדינה אינטרסט לעצור יבוא כלשהו (פרללי או אחר).
כל עוד אין כאן רמאות, הונאה, עבירה על חוק תקשורת כלשהו (או חוק בכלל), אין לאף אחד קייס פה.
זה שאפל העולמית לא מתירה ל-iDigital למכור אתה המכשירים הללו, לא צריך לעצור את הקדמה.
אני באופן כללי לא אוהב יבוא פרללי שאין לו בית, אבל דינמיקה זו רשת גדולה ומסודרת, זה לא איזה חנות קטנטונת שעלולה להעלם מהיום למחר. כואב לי שכואב ל-iDigital, אבל זה הכלכלה הגלובלית כיום.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: