VP414 SCALER
שלום
מעוניין לשפר את איכות התמונה.
אני צופה ב- "SONY LCD 40 דרך VP414 בצורה הבאה:
יוצא SCART מהממיר של YES ל-RCA (צהוב בלבד) שנכנס ל-SCALER ,מה-SCALER יוצא RGB ל- BNC COMPONENET ועם שלושה מתאמים מתחבר ל-LCD לירוק כחול ואדום. והאיכות לא משהו
כאשר אני בורר רזולוציות ב-SCALER אני מצליח לראות תמונה רק ב- 480P
ה-LCD תומכת ב-60HZ בלבד, שזה תואם את היציאה של ה-SCALER
-מחפש פתרונות לשיפור איכות התמונה. תודה
מעוניין לשפר את איכות התמונה.
אני צופה ב- "SONY LCD 40 דרך VP414 בצורה הבאה:
יוצא SCART מהממיר של YES ל-RCA (צהוב בלבד) שנכנס ל-SCALER ,מה-SCALER יוצא RGB ל- BNC COMPONENET ועם שלושה מתאמים מתחבר ל-LCD לירוק כחול ואדום. והאיכות לא משהו
כאשר אני בורר רזולוציות ב-SCALER אני מצליח לראות תמונה רק ב- 480P
ה-LCD תומכת ב-60HZ בלבד, שזה תואם את היציאה של ה-SCALER
-מחפש פתרונות לשיפור איכות התמונה. תודה
במידה ואתה משתמש בVP414 הזה: http://www.kramerelectronics.com/indexe ... p?desc=558 אתה לא אמור לחבר בקומפוננט אלא ב XGA,
יכול להיות שזו הבעיה?
גיא
יכול להיות שזו הבעיה?
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
שתי אפשרויות:
1. המכשיר תקול (לי יש את ה 416 שנותן תוצאה מעולה) - אני מציע שתפנה לחברה הם יושבים בירושלים
2. תתחבר לYES HD ותקבל ממיר שיוציא לך את התמונה בשאר הערוצים (אלו שאינם HD) עם איזה SCALING כזה או אחר שיתן לך תמונה בתקוה טובה יותר.
דרך אגב - לא אמור להיות שינוי כזה גדול בין חיבור ה composite ל Svideo
גיא
1. המכשיר תקול (לי יש את ה 416 שנותן תוצאה מעולה) - אני מציע שתפנה לחברה הם יושבים בירושלים
2. תתחבר לYES HD ותקבל ממיר שיוציא לך את התמונה בשאר הערוצים (אלו שאינם HD) עם איזה SCALING כזה או אחר שיתן לך תמונה בתקוה טובה יותר.
דרך אגב - לא אמור להיות שינוי כזה גדול בין חיבור ה composite ל Svideo
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
תודה
הייתי אצל קרמר בירושלים והטכנאי אמר שהמכשיר תקין,אבל עדיין אין לי אפשרות לראות מעל 480P וגם לא דרך S-VIDEO וזאת למרות שהגדרתי את ממיר YES כ- SVIDEO
האם VP 418 עם יציאת HDMI יכול לפתור את הבעיה?
שאלה כללית האם עליה מ-480P ל- 720P תשפר את איכות התמונה?
דרך אגב ל-LCD יש זיהוי אוטומטי לכניסת VIDEO
תודה
הייתי אצל קרמר בירושלים והטכנאי אמר שהמכשיר תקין,אבל עדיין אין לי אפשרות לראות מעל 480P וגם לא דרך S-VIDEO וזאת למרות שהגדרתי את ממיר YES כ- SVIDEO
האם VP 418 עם יציאת HDMI יכול לפתור את הבעיה?
שאלה כללית האם עליה מ-480P ל- 720P תשפר את איכות התמונה?
דרך אגב ל-LCD יש זיהוי אוטומטי לכניסת VIDEO
תודה
לי אין אפשרות מדידה אובייקטיבית, אני רק יכול להעיד ממה שהעין שלי רואה,
אני לא מכיר את ה418 אני מתאר לעצמי שהוא אמור לעשות את אותה הפעולה - לפחות לפי ה SPEC שהחברה מצהירה עליו,
אני מציע לנסות לברר האם אתה מגדיר נכון את המסך שלך, ופה אני כבר לא כל כך מבין - אולי תנסה את ישפאר (לי יש LG)
גיא
אני לא מכיר את ה418 אני מתאר לעצמי שהוא אמור לעשות את אותה הפעולה - לפחות לפי ה SPEC שהחברה מצהירה עליו,
אני מציע לנסות לברר האם אתה מגדיר נכון את המסך שלך, ופה אני כבר לא כל כך מבין - אולי תנסה את ישפאר (לי יש LG)
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
SCALER VP418
צריך עזרה!
גיא: אתה יכול לומר לי מה הנקודה הראשונה שלך כלומר מהקיר עד הטלוויזיה, עם ממיר HD או רגיל? עם איזה כבלים?
כל מי שיכול לעזור:ניסיתי גם עם VP418 בחיבור HDMI TO HDMI והתמונה לא ברורה וגם יוצאת מהמסך ב-480P ו-576P וב-720P המסך כאילו מחולק לקוביות ומלבנים קטנים אבל בחדות טובה מאוד.
אני משתמש ב-ממיר YES רגיל ולא HD
מה יכולה להיות הבעיה?
חיפשתי הגדרות במסך ולא מצאתי,SONY אומרים שהמסך מזהה זאת בהתאם לכניסה שחיברתי
תודה
גיא: אתה יכול לומר לי מה הנקודה הראשונה שלך כלומר מהקיר עד הטלוויזיה, עם ממיר HD או רגיל? עם איזה כבלים?
כל מי שיכול לעזור:ניסיתי גם עם VP418 בחיבור HDMI TO HDMI והתמונה לא ברורה וגם יוצאת מהמסך ב-480P ו-576P וב-720P המסך כאילו מחולק לקוביות ומלבנים קטנים אבל בחדות טובה מאוד.
אני משתמש ב-ממיר YES רגיל ולא HD
מה יכולה להיות הבעיה?
חיפשתי הגדרות במסך ולא מצאתי,SONY אומרים שהמסך מזהה זאת בהתאם לכניסה שחיברתי
תודה
טוב,
ממיר 3100 עם יציאה אופטית, מחובר מהקיר לממיר עם כבל של YES, מהממיר מחובר ל416 בקומפוזטי, מה416 ב DVI ל HDMIלמפצל, ומהמפצל למסך.
שים לב שצריך לבחור ב 41X את הכניסה הנכונה (יש בורר בין קומפוזיט לסוידאו - יכול להיות שכאן הבעיה שלך...) ולאחר מכן יש בורר בין הרזולוציות במצב רגיל ולאחר מכן זה עובר ל HD (אצלי נדלק אור כחול).
אין חשיבות במרחקים האלו לאיזה כבל אתה משתמש...
ממיר 3100 עם יציאה אופטית, מחובר מהקיר לממיר עם כבל של YES, מהממיר מחובר ל416 בקומפוזטי, מה416 ב DVI ל HDMIלמפצל, ומהמפצל למסך.
שים לב שצריך לבחור ב 41X את הכניסה הנכונה (יש בורר בין קומפוזיט לסוידאו - יכול להיות שכאן הבעיה שלך...) ולאחר מכן יש בורר בין הרזולוציות במצב רגיל ולאחר מכן זה עובר ל HD (אצלי נדלק אור כחול).
אין חשיבות במרחקים האלו לאיזה כבל אתה משתמש...
גיא, אני ואתה ודי!
- josefs1234
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
...
VP414
שלום
כאשר אני מעביר את ה-SCALER למצב של HD קורה הדבר הבא עם חיבור VGA TO VGA:
ב- 480P יש תמונה