רשמים מהתערוכה
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
אילו הפעמים שאני מצטער על כך שאין לי עוד שם משתמש
אילו הפעמים שאני מצטער על כך שאין לי עוד שם משתמש.diz1 כתב:חרגתי ממנהגי וקפצתי לשעה אחת לתערוכה (הוזמנתי על ידי החברים שמציגים אקוסטיקה אצל סבו)
כשהגעתי חברי ישבו בחוץ לאכול שווארמה-ולכן נכנסתי ישר לחדר של בורמסטר.
קודם כל שאפו על ההשקעה בחדר, והגרמני בחליפה הבהירה שבא כל הדרך מגרמניה כדי להשמיע את שלום חנוך על המערכת הזו ולתת את השואו שלו כמסביר ומחליף דיסקים. החברה שם באמת השתדלו להרים חדר ברמה של תערוכות בחו"ל.
נזכרתי במאמר ביקורת על מערכת דומה לפני כמה חודשים
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30
הקשבתי שם כחצי שעה. שמעתי בעבר מערכות בורמסטר- לא השתגעתי על מה ששמעתי וגם לא שאלתי כמה זה עולה.
כאן, הדחקתי את המחשבה על העלות ואת מה שחשבתי ששמעתי בעבר, וניסיתי לגבש דעה.
אז ככה- מעבר לצליל גרמני, עם תחושות ניקיון,קצת יבש ועוד- המערכת יודעת לעשות הרבה דברים, רק לא קפה.
היא מנגנת היטב את דיסק ההדגמה של בורמסטר.
אבל במוזיקה קלאסית- ממש לא טוב. בג'אז מעט עמוס(לא מוזיקת מעליות של דאינה קרול) גם לא טוב עד מביך. מעבר לזה שהסאונד יבש, החוויה היא שטוחה לחלוטין. שם רגש (ואני לא מדבר על הדהוד הבא משפורפרות) גם הפרזנטציה לא משהו, עומק במה לא מאוד מרשים, במיוחד לא תחושת שכבות בעומק של תזמורת סימפונית. המצב יותר טוב בבימתיות לרוחב.
חזרה למחיר- המערכת הזו לא מיועדת בכלל לרוב רובם של באי התערוכה הזו. היא מיועדת לכאלו שרוצים להרשים עם קופסאות אלקטרוניקה מבריקות , סאונד מרשים במוזיקה ספציפית (סגנון דייר סטרייט) ודיסקים ספציפיים ותג מחיר שעושה רושם רב.
זה טוב ומרשים בדקות הראשונות-ומשעמם בבאות.
יגאל סבו- אני מכיר את ההברט מהשמעות אחרות. רמקול טוב , הלחם והחמאה של רמקולים בעלות הזו- אבל לא עושה משהו מעבר. הוא בסדר גמור, סאונד מאוזן , בעל נוכחות, מפורט לא רע ,אבל זהו. נחמד לחיות איתו אבל יש לאן להתקדם. כרמקול עם תג מחיר של 22,000 , הוא נותן פייט אדיר לכל רמקול אחר עד רמות מחיר כאילו וגם יותר גבוהות בעשרות אחוזים ממחירו. רמקולים יקרים יותר "יודעים " להיות יותר טובים.
הסאונד היה טוב, הבס היה יכול להיות יותר "נקי" וגם הגבוהים(אולי בגלל ששמעתי אותו מיד אחר הבורמסטר) הסאונד בחדר הזה היה עדיף לטעמי על הבורמסטר ללא עוררין.
"הבעיה"-מגבר הפאסלאב הזה מאפשר לרמקול להישמע מצוין. לא כל מגבר יוכל לעשות זאת (למרות עקבה של 8 אוהם ברמקול). המערכת שלסרי הרכיב איננה זולה וכנראה גם נשמעת טוב בגלל ההגברה המצוינת הזו.
לגבי האקוסטיקה בחדר- היום הראשון כששמעתי היה יותר מידי מידבס ואולי מיד בחדר. זה היה מאוד ברור לי, והבנתי מהבחור של האקוסטיקה שהוא גם חושב כך וביום השני הם שיפרו גם את הנקודה הזו. אין ספק שהאקוסטיקה אפשרה לרמקול להישמע במיטבו.
בשני חדרים אילו הסתכמה שהותי בתערוכה....
בגדול {מאוד} אני לא מסכים עם רוב מה שכתבת.
אך זה טבעו של היהודי
אז חג שמח
יש מכירה של דם גויים טרי למצוות החג להטבלת מצות
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הייתה ללא ספק תערוכה מדהימה, מושקעת וברמה גבוהה מאוד.
כל הכבוד למארגנים, ותודה רבה על ההשקעה העצומה והעבודה הקשה שהשקעתם!
במילה אחת, עם כל המשמעות שמאחוריה: ש-א-פ-ו !
היות ואני לא כ"כ בעניין של וידאו, שני האולמות המושקעים בטירוף היו לי מעניינים ותאווה לעיניים, אבל לא ביליתי שם הרבה. היה נחמד לראות את הפנסוניק הגדולה, וזו הפעם הראשונה שראיתי טלויזיות של HITACHI שמאוד לא הרשימו אותי. השורה התחתונה, מבין כל הפלזמות וה-LCDים, שוב אני נוכח לדעת שפיוניר זה פיוניר זה פיוניר. ממש חייכתי כשראיתי את הקורו, כי סגנון התמונה שלה ממש מזכיר לי את הטלויזיה שלי (פיוניר בת 3).
סקשן האודיו ריגש אותי הרבה יותר. ניכר היה שההשקעה רבה ובאמת שהרמקולים היו מאוד מעניינים.
מאוד מאוד לא אהבתי את הסאונד הגרמני והיבש של הבורמסטר. לא אוהב סאונד נאמן למקור, הוא משעמם אותי.
לטעמי ה-B&W העפילו לראש הפסגה והצטיינו בליגה משל עצמם, הרבה מעל לכל רמקול אחר בתערוכה. כזה סאונד אני לא זוכר ששמעתי אי פעם.
למעשה, הייתי מוכן להתחתן עם הטוויטר הזה. אני בהחלט יכול לדמיין את עצמי מחבק אותו, מנשק לילה טוב והולך לישון באותה המיטה כל לילה, עד שהמוות יפריד בינינו
הרמקול המפתיע ביותר היה ההיילנד הצרפתי. נדהמתי מהסאונד היפה ואפילו מהעובדה שמוניטור קטנטן כזה (על גבול הסטליט
) מצליח אפילו לרדת מעט נמוך ולתת צליל נקי ומסודר. בתור רמקול לחדר עבודה (בשילוב עם סאב קטן), נראה לי שזו עסקה בכלל לא רעה!
ברכות שוב למארגנים, ותודה רבה מכל חובב אודיו וקולנוע ביתי בארץ!
שיחקתם אותה, חבר'ה!!
כל הכבוד למארגנים, ותודה רבה על ההשקעה העצומה והעבודה הקשה שהשקעתם!
במילה אחת, עם כל המשמעות שמאחוריה: ש-א-פ-ו !
היות ואני לא כ"כ בעניין של וידאו, שני האולמות המושקעים בטירוף היו לי מעניינים ותאווה לעיניים, אבל לא ביליתי שם הרבה. היה נחמד לראות את הפנסוניק הגדולה, וזו הפעם הראשונה שראיתי טלויזיות של HITACHI שמאוד לא הרשימו אותי. השורה התחתונה, מבין כל הפלזמות וה-LCDים, שוב אני נוכח לדעת שפיוניר זה פיוניר זה פיוניר. ממש חייכתי כשראיתי את הקורו, כי סגנון התמונה שלה ממש מזכיר לי את הטלויזיה שלי (פיוניר בת 3).
סקשן האודיו ריגש אותי הרבה יותר. ניכר היה שההשקעה רבה ובאמת שהרמקולים היו מאוד מעניינים.
מאוד מאוד לא אהבתי את הסאונד הגרמני והיבש של הבורמסטר. לא אוהב סאונד נאמן למקור, הוא משעמם אותי.
לטעמי ה-B&W העפילו לראש הפסגה והצטיינו בליגה משל עצמם, הרבה מעל לכל רמקול אחר בתערוכה. כזה סאונד אני לא זוכר ששמעתי אי פעם.
למעשה, הייתי מוכן להתחתן עם הטוויטר הזה. אני בהחלט יכול לדמיין את עצמי מחבק אותו, מנשק לילה טוב והולך לישון באותה המיטה כל לילה, עד שהמוות יפריד בינינו
הרמקול המפתיע ביותר היה ההיילנד הצרפתי. נדהמתי מהסאונד היפה ואפילו מהעובדה שמוניטור קטנטן כזה (על גבול הסטליט
ברכות שוב למארגנים, ותודה רבה מכל חובב אודיו וקולנוע ביתי בארץ!
שיחקתם אותה, חבר'ה!!
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
לנישואים תקנה רק טבעת, כי את היהלום הטוויטר יספק.moti_r כתב: לטעמי ה-B&W העפילו לראש הפסגה והצטיינו בליגה משל עצמם, הרבה מעל לכל רמקול אחר בתערוכה. כזה סאונד אני לא זוכר ששמעתי אי פעם.
...
דני בקרמן,
HWzone.co.il
HWzone.co.il
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
תערוכה מושקעת מאוד
אני חייב לומר שבמסכים הייתה תצוגה מדהימה, כאשר נראה לי שפיוניר השקיעו בחכמה במקומות ישיבה מולם
HITACHI גם השקיעו אבל היה שם איזה מסך אחד לפחות שהציג איכות - מגעילה פשוט...
לסוני כל הכבוד שנתנו גם לשחק ב PS3 על המסכים שלהם.
וה103" פשוט חוויה
בניין הסאונד היה חביב מאוד, למרות שלדעתי חבל שרק ארמגדון נתנו לנו תחושה של קולנוע ביתי של ממש - או שבעצם זה היה אולם קולנוע???
אני לא בטוח..., בעוד למיטב זכרוני לא היה מישהו שניסה לתת לנו תחושה דומה - וחבל שלא...
רקיע היו גאונים לדעתי - רק חבל שלא נתנו אפילו יותר מידע - כמו ערוצים וכד' - ואולי גם איזו הדגמה של ערוצים שאפשר לקלוט - -טוב נו אולי אשמתי שלא בקשתי לראות מה אפשר לקלוט.
מה שלדעתי היה הפספוס של התערוכה זה שני תחומים - מקרנים וסטרימרים
אפילו עמי שהכי השקיע עם וילונות החשכה וכד' - לא ממש נתן תחושה של מקרן - אולי העומס וחוסר בכסאות...
האפסון - לא ממש הרשימו - - שני הדברים שדווקא כן הרשים זה המקרן שהקרין את ה WII - איזה גודל מסך מאיזו קירבה. וכמובן תצוגת התלת מימד - שהייתה מדהימה - רק חבל שאפסון לא מכירים את הישראלי המצוי ושמו את שני המקרנים - שאני משער שצריכים להיות מכוונים במדויק על שולחן - בשנייה שאני הגעתי כבר מישהו שלח יד לגעת בהם - והייתה באמת תחושה שהם טיפה לא מכוונים. העומק ממש מדליק - גם אם יש תחושה קצת מוזרה בעיניים. אבל מכל שאר המקרנים היה קשה להתרשם - בגלל תאורה בעיקר...
ד"א אפסון - לא קצת הגזמתם במחיר? אני רכשתי את ה TW700 לפני כשנה וחצי במחיר 7.5K - אמנם עם אחריות רק לשנה - אבל עוד 2000 ש"ח? למקרן יחסית ישן?
וסטרימרים - לדעתי - הפספוס הכי גדול - בתקופה בה כל העניין הזה פורח - לא ראיתי שאף מקום ניסה להסביר לאנשים מה זה ולמה זה טוב...
ועוד משהו קטן - שולי - חבל שלא היה קצת אוכל ולא רק עוגות...
ישר כח - חג שמח - ונתראה בפעם הבאה
HITACHI גם השקיעו אבל היה שם איזה מסך אחד לפחות שהציג איכות - מגעילה פשוט...
לסוני כל הכבוד שנתנו גם לשחק ב PS3 על המסכים שלהם.
וה103" פשוט חוויה
בניין הסאונד היה חביב מאוד, למרות שלדעתי חבל שרק ארמגדון נתנו לנו תחושה של קולנוע ביתי של ממש - או שבעצם זה היה אולם קולנוע???
רקיע היו גאונים לדעתי - רק חבל שלא נתנו אפילו יותר מידע - כמו ערוצים וכד' - ואולי גם איזו הדגמה של ערוצים שאפשר לקלוט - -טוב נו אולי אשמתי שלא בקשתי לראות מה אפשר לקלוט.
מה שלדעתי היה הפספוס של התערוכה זה שני תחומים - מקרנים וסטרימרים
אפילו עמי שהכי השקיע עם וילונות החשכה וכד' - לא ממש נתן תחושה של מקרן - אולי העומס וחוסר בכסאות...
האפסון - לא ממש הרשימו - - שני הדברים שדווקא כן הרשים זה המקרן שהקרין את ה WII - איזה גודל מסך מאיזו קירבה. וכמובן תצוגת התלת מימד - שהייתה מדהימה - רק חבל שאפסון לא מכירים את הישראלי המצוי ושמו את שני המקרנים - שאני משער שצריכים להיות מכוונים במדויק על שולחן - בשנייה שאני הגעתי כבר מישהו שלח יד לגעת בהם - והייתה באמת תחושה שהם טיפה לא מכוונים. העומק ממש מדליק - גם אם יש תחושה קצת מוזרה בעיניים. אבל מכל שאר המקרנים היה קשה להתרשם - בגלל תאורה בעיקר...
ד"א אפסון - לא קצת הגזמתם במחיר? אני רכשתי את ה TW700 לפני כשנה וחצי במחיר 7.5K - אמנם עם אחריות רק לשנה - אבל עוד 2000 ש"ח? למקרן יחסית ישן?
וסטרימרים - לדעתי - הפספוס הכי גדול - בתקופה בה כל העניין הזה פורח - לא ראיתי שאף מקום ניסה להסביר לאנשים מה זה ולמה זה טוב...
ועוד משהו קטן - שולי - חבל שלא היה קצת אוכל ולא רק עוגות...
ישר כח - חג שמח - ונתראה בפעם הבאה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
לגבי מזרימי מדיה, המשלוח של 6500 התעכב במכס שבוע וחצי, לא באשמת המשווק או היבואן.
זכו באמת מי שהגעו בסוף התערוכה כי אז זה בדיוק הגיע
זכו באמת מי שהגעו בסוף התערוכה כי אז זה בדיוק הגיע
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מזרימדיה
עזוב דגמים
הרי מי שבאמת מבין מהאתר פה - לא באמת צריך לראות הדגמה
אבל בשביל האנשים האחרים שהגיעו - וראיתי שם לא מעט - אני מאמין שאין להם מושג מה זה
ולמה לקנות דבר כזה ולא DVD ב-150 שח בסופר...
וחבל שאף אחד לא הרים את הכפפה - כמו שחברת הלווין עשתה למשל - שם שלט גדול ואמר מזרימדיה - ואוו
אצל עמי עוד שמעתי קצת דיבורים בענייין - אבל אין מה לעשות - אנשים מצפים שהתוכן - ההסברים יגיעו אליהם ולא שהם יצטרכו לשאול, מה זה, מה זה עושה...
הרי מי שבאמת מבין מהאתר פה - לא באמת צריך לראות הדגמה
אבל בשביל האנשים האחרים שהגיעו - וראיתי שם לא מעט - אני מאמין שאין להם מושג מה זה
ולמה לקנות דבר כזה ולא DVD ב-150 שח בסופר...
וחבל שאף אחד לא הרים את הכפפה - כמו שחברת הלווין עשתה למשל - שם שלט גדול ואמר מזרימדיה - ואוו
אצל עמי עוד שמעתי קצת דיבורים בענייין - אבל אין מה לעשות - אנשים מצפים שהתוכן - ההסברים יגיעו אליהם ולא שהם יצטרכו לשאול, מה זה, מה זה עושה...
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
lawpower,
שוב, ללא מכשירים לא היה לו טעם לקדם את הרעיון, הוא היה מראה ואז אנשים היו רוצים לקנות, ואז מה...
לצערי המכס תקע את כל הנושא הזה יפה יפה...
שוב, ללא מכשירים לא היה לו טעם לקדם את הרעיון, הוא היה מראה ואז אנשים היו רוצים לקנות, ואז מה...
לצערי המכס תקע את כל הנושא הזה יפה יפה...
אלי חבוש
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
קודם כל התעורכה הייתה נהדרת.
אני לא מסתובב בחנויות ורואה מסכים ושומע מערכות כמו אנשים אחרים כאן אז התערוכה עבורי נתנה לי המון ביחס למה אני אוהב לראות ולשמוע. הפיוניר הדהים אותי. לא תארתי שהשחור יהיה כזה שחור. אני רגיל לראות במקרן LCD ובטלויזיה LCD את השחור כאפור. סוף סוף הבנתי על מה עפר כותב בסקירות שלו...
נראה היה לי שהמסך בחדר של טופ אודיו היה נראה אפילו יותר טוב מהתצוגה הכללית. אבל אולי זה רק אני.
גם סמסונג נראו מצויין לטעמי.
מצטרף ל lawpower לגבי האכזבה מה TW2000 ציפיתי למשהו שיפיל אותי וקיבלתי משהו שלא יכולתי להבדיל בינו לבין המקרן שלי סוני HS60 שהוא רק 720. אולי זו היתה בעיה בהתקנה או בחדר או סתם משהו פסיכולוגי. אבל לא ראיתי הבדל גדול.
מערכות השמע הן משהו "חדש" עבורי. אני שומע מוזיקה ברכב ובנגן MP3 בלבד. החוויה של סאונד בחדר היא משהו שלא עברתי משנות העשרים שלי. נזכרתי שאני אוהב את זה... אז יש מקום לשידרוגים!
אישית לא יכולתי להבחין בין הסאונד בחדרים השונים. אני מניח שזה עניין של זמן והרגל לפתח אוזן רגישה יותר אבל זה לא ממש העניין. הכל נשמע לי טוב. גם המערכת במיליון ש"ח שהתאכזבתם ממנה...
אפשר יהיה לרצות אותי בסכום נמוך בהרבה...
איזה כיף שיש כאלו תערוכות בארץ וכמה טוב לכולם שיש אנשים שמרימים תערוכה כזו

אני לא מסתובב בחנויות ורואה מסכים ושומע מערכות כמו אנשים אחרים כאן אז התערוכה עבורי נתנה לי המון ביחס למה אני אוהב לראות ולשמוע. הפיוניר הדהים אותי. לא תארתי שהשחור יהיה כזה שחור. אני רגיל לראות במקרן LCD ובטלויזיה LCD את השחור כאפור. סוף סוף הבנתי על מה עפר כותב בסקירות שלו...
גם סמסונג נראו מצויין לטעמי.
מצטרף ל lawpower לגבי האכזבה מה TW2000 ציפיתי למשהו שיפיל אותי וקיבלתי משהו שלא יכולתי להבדיל בינו לבין המקרן שלי סוני HS60 שהוא רק 720. אולי זו היתה בעיה בהתקנה או בחדר או סתם משהו פסיכולוגי. אבל לא ראיתי הבדל גדול.
מערכות השמע הן משהו "חדש" עבורי. אני שומע מוזיקה ברכב ובנגן MP3 בלבד. החוויה של סאונד בחדר היא משהו שלא עברתי משנות העשרים שלי. נזכרתי שאני אוהב את זה... אז יש מקום לשידרוגים!
אישית לא יכולתי להבחין בין הסאונד בחדרים השונים. אני מניח שזה עניין של זמן והרגל לפתח אוזן רגישה יותר אבל זה לא ממש העניין. הכל נשמע לי טוב. גם המערכת במיליון ש"ח שהתאכזבתם ממנה...
איזה כיף שיש כאלו תערוכות בארץ וכמה טוב לכולם שיש אנשים שמרימים תערוכה כזו
Enjoy the Silence
דווקא הייתה שם טלויזיה אחת באזור הישיבה עם המשחקים למי שזה מעניין.
נראה לך שיש מספיק קהל למלא שבוע תערוכה (בהנחה שהמציגים בכלל יסכימו) ?
אני זוכר שפעם שעברה זה היה בחול המועד (סוכות) והמון התלוננו על כך ובצדק, זה מתנגש עם פעילויות אחרות. לרוב האנשים התערוכה היא פעילות ערב בלבד.
נראה לך שיש מספיק קהל למלא שבוע תערוכה (בהנחה שהמציגים בכלל יסכימו) ?
אני זוכר שפעם שעברה זה היה בחול המועד (סוכות) והמון התלוננו על כך ובצדק, זה מתנגש עם פעילויות אחרות. לרוב האנשים התערוכה היא פעילות ערב בלבד.
משה
לא יודע....נסעתי מטבריה,יצאתי ב17 הגעתי בערך ב1930 בערך,אולי הצפיות היו גבוהות מדי,,,סתם התגודדויות של אנשים בכל מיני ביתנים,ערימות LCD ,שלאחד שכבר קנה כבר משעמם לראות,ביתן הסטריאו של פיוניר במרכז האולם בכניסה הראשית ממש צחוק לעניים,חוץ מרסיוור LX70 שמחובר בכבל חשמל בלבד!!!ללא חיווט והמוכר שם בשם אופיר שלא הייתי נותן לו למכור דגים,שטחן לי את האוזן כאילו אני צריך אותו אואת ההנחה שלו אם הייתי רוצה לקנות פיוניר,(ואיתן בכלל ביפן...)לאחר 15 דקות הסתובבות באולם רציתי לאכול משהוא (כל הדרך מחכה להגיע...)יש קפה דלוח ב10 ש'קלים !ואוכל?יש עוגה ב12 שח!!לאחד שבא מטבריה אני יכול לכעוס רק על עצמי,טוב ,עמדתי כבר ללכת חזרה הביתה,פתאום מתברר לי בפוקס שיש עוד ביתנים בקומות העליונות(שלוט לא ברור!)עליתי למעלה לראות קצת רמקולים או חברות מוכרות ,לא מוכר ולא נעליים...עריממות תמהונים עם זקנים יושבים ואו שומעים הרצאות של פלצנים....או רעש ממערכות שאצלי בבית היו מקבלים יותר מהסאונד.ראיתי את הLX70 כל כך מצועצע ולא מרשים שאמרתי תודה אני נשאר עם שלי (AX5I )!!סרווין ווגה בכלל לא נמצאים ,ועוד דוגמאות, בכלל התערוכה שהכי זכורה לי לטוב,והכל היה בטוב טעם ועם הרבה הנאה והתפעלות(לא מזויפת..)זה במלון קונטיננטל בתא"נדמה לי ב2002 כאשר הוצג לראשונה בפיוניר הAX10 !!אז באמת היה ממה להגיד וואוו!!ופה אם אתה חולק על דעתו או מציג דעה הפוכה למוכרים כמו בתצוגה של קליפש,הם מעקמים עליך פרצוף!!ממש מקצועיות משובחת!!!... לא סבלתי אך לא מי יודע מה נהניתי!!בכל אופן הרבה פירגון למנהלים ולמארגנים ואולי המקום עצמו צריך להיות באולם מפלס אחד ,ולא סלט של קומות וביתנים ללא סדר!!ציון 7 מתוך 10!!! 
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
רשמים אישיים מתערוכת הקולנוע הביתי.
קודם כל ברצוני להביע תודה ענקית למנהלי האתר שאירגנו את התערוכה ולכל מי שעזר להם.
זה לא עניין של מה בכך לעשות את מה שהם עשו ועושים.
הם עמלים ועובדים ימים כלילות במשך מספר חודשים כדי להרים תערוכה מקצועית ומדהימה,
וכל זאת ללא אינטרס כלכלי, כיוון שמי שבאמת מכיר אותם יודע שהם לא מרוויחים על התערוכה זה. גם אם נשארים כמה שקלים בצד הם משקיעים אותם באתר.
הם עושים את התערוכה הזו מתוך אהבה אמיתית וטהורה לתחום, ומתוך אהבה ענקית לחברי האתר הזה (חוץ מחבורת
ללא
קשר
).
שימו לב באיזו גבורה הם עמדו... מרטין לאחר יום התערוכה הראשון והמפרך נכנס לאתר ועד 2 בלילה ענה לחברי אתר על שאלות במקום ללכת לנוח. פשוט מעורר השתאות.
רשמי האישיים (גילוי נאות- אני עוסק בתחום ועובד עם חלק מהמציגים בתערוכה, אך מה שאני כותב אובייקטיבי לגמרי):
אהבתי מאוד את ההפרדה בין המסכים לאודיו. גם היה הרבה יותר אודיו מתערוכות קודמות,
וזה היה יותר ממוקד. כלומר כל מציג הביא מספר מצומצם של סטאפים, ואני אישית אהבתי את זה יותר מאשר בתערוכה הקודמת שכל אחד הביא המון דברים, כשחצי מהם אי אפשר לשמוע.
אהבתי מאוד את החלק הנפרד של מסכי היטאצ'י, תודה לרוי שגן על התותים והענבים והשמפניה שריעננו לי את הגרון.
אהבתי את התצוגה של מסכי סמסונג, ואהבתי את העובדה שרן פורת, הקודקוד במיני ליין, ישב שם בעצמו כדי להציג את המסכים. יש בחברה מספיק מי שיעשה זאת, והוא בחר להיות שם בעצמו. שאפו.
אהבתי את מסכי הקורו, ואהבתי את הגימיק של ה 103 אינץ' (שהבנתי אחר כך שזה לא רק גימיק, ואפילו מכרו 2 כאלה בתערוכה- מי שקנה: תתחדש ותהנה! תמונות)
אחד הדברים שהכי אהבתי, זה שהיו המון אנשים בתערוכה, אבל כשנכנסתי לחדרי האודיו, רוב הזמן ברובם היו די ריקים, וזה בהחלט נתן לי הזדמנות טובה לשבת ולהאזין למוזיקה בכיף גדול ובלי לחץ.
החדר המנצח מבחינתי הוא החדר של יגאל סאבו, שחוץ מהסיפורי צפת של יורם ילדיעפים היה ניתן לשמוע שם את הVIVID המדהימים ביופיים, עם סאונד יפייפה. לדעתי לא מצדיקים את מחירם, אבל בהחלט רמקול מרשים,
והמנצחים הגדולים הם הרמקולים של הרבת' , שיחסית למחירם נותנים סאונד ממש מרשים לטעמי. הם אמנם נראה כמו.... אבל הסאונד שלהם פשוט הרשים אותי.
תודה לכל חברי האתר המעניינים שראינו שם,
ועכשיו נותר להעלות קאונטר לתערוכת 2009 !
:מלך:

זה לא עניין של מה בכך לעשות את מה שהם עשו ועושים.
הם עמלים ועובדים ימים כלילות במשך מספר חודשים כדי להרים תערוכה מקצועית ומדהימה,
וכל זאת ללא אינטרס כלכלי, כיוון שמי שבאמת מכיר אותם יודע שהם לא מרוויחים על התערוכה זה. גם אם נשארים כמה שקלים בצד הם משקיעים אותם באתר.
הם עושים את התערוכה הזו מתוך אהבה אמיתית וטהורה לתחום, ומתוך אהבה ענקית לחברי האתר הזה (חוץ מחבורת
שימו לב באיזו גבורה הם עמדו... מרטין לאחר יום התערוכה הראשון והמפרך נכנס לאתר ועד 2 בלילה ענה לחברי אתר על שאלות במקום ללכת לנוח. פשוט מעורר השתאות.
רשמי האישיים (גילוי נאות- אני עוסק בתחום ועובד עם חלק מהמציגים בתערוכה, אך מה שאני כותב אובייקטיבי לגמרי):
אהבתי מאוד את ההפרדה בין המסכים לאודיו. גם היה הרבה יותר אודיו מתערוכות קודמות,
וזה היה יותר ממוקד. כלומר כל מציג הביא מספר מצומצם של סטאפים, ואני אישית אהבתי את זה יותר מאשר בתערוכה הקודמת שכל אחד הביא המון דברים, כשחצי מהם אי אפשר לשמוע.
אהבתי מאוד את החלק הנפרד של מסכי היטאצ'י, תודה לרוי שגן על התותים והענבים והשמפניה שריעננו לי את הגרון.
אהבתי את התצוגה של מסכי סמסונג, ואהבתי את העובדה שרן פורת, הקודקוד במיני ליין, ישב שם בעצמו כדי להציג את המסכים. יש בחברה מספיק מי שיעשה זאת, והוא בחר להיות שם בעצמו. שאפו.
אהבתי את מסכי הקורו, ואהבתי את הגימיק של ה 103 אינץ' (שהבנתי אחר כך שזה לא רק גימיק, ואפילו מכרו 2 כאלה בתערוכה- מי שקנה: תתחדש ותהנה! תמונות)
אחד הדברים שהכי אהבתי, זה שהיו המון אנשים בתערוכה, אבל כשנכנסתי לחדרי האודיו, רוב הזמן ברובם היו די ריקים, וזה בהחלט נתן לי הזדמנות טובה לשבת ולהאזין למוזיקה בכיף גדול ובלי לחץ.
החדר המנצח מבחינתי הוא החדר של יגאל סאבו, שחוץ מהסיפורי צפת של יורם ילדיעפים היה ניתן לשמוע שם את הVIVID המדהימים ביופיים, עם סאונד יפייפה. לדעתי לא מצדיקים את מחירם, אבל בהחלט רמקול מרשים,
והמנצחים הגדולים הם הרמקולים של הרבת' , שיחסית למחירם נותנים סאונד ממש מרשים לטעמי. הם אמנם נראה כמו.... אבל הסאונד שלהם פשוט הרשים אותי.
תודה לכל חברי האתר המעניינים שראינו שם,
ועכשיו נותר להעלות קאונטר לתערוכת 2009 !
:מלך:
- oferlaor
- מנהל

תודה!
זה גם המקום להודות לכל העוסקים בתחום, שעזרו ותמכו מאחורי הקלעים ובקדמתם.
נשמח מאוד גם לשמוע מהמציגים ואפילו מבעלי החויות את ההתרשמויות שלכם..
זה גם המקום להודות לכל העוסקים בתחום, שעזרו ותמכו מאחורי הקלעים ובקדמתם.
נשמח מאוד גם לשמוע מהמציגים ואפילו מבעלי החויות את ההתרשמויות שלכם..
- oferlaor
- מנהל

benla,
זו חברה ישראלית שלדעתי יכולה עוד להתקדם פלאים עם הכוונה נכונה ופוקוס מתאים. יש להם טכנולוגיה מצויינת, קשרים נכונים, גיבוי כלכלי - והתערוכה הזו היא קפיצה עצומה בעיני גם במשמעויות של המיתוג שלהם וגם מראה כיווני מחשבה חדשים ומעניינים.
אני במיוחד אהבתי את המסך ALL IN ONE שלהם (שכולל מחשב מובנה, מסך TOUCH בגודל 42").
זו חברה ישראלית שלדעתי יכולה עוד להתקדם פלאים עם הכוונה נכונה ופוקוס מתאים. יש להם טכנולוגיה מצויינת, קשרים נכונים, גיבוי כלכלי - והתערוכה הזו היא קפיצה עצומה בעיני גם במשמעויות של המיתוג שלהם וגם מראה כיווני מחשבה חדשים ומעניינים.
אני במיוחד אהבתי את המסך ALL IN ONE שלהם (שכולל מחשב מובנה, מסך TOUCH בגודל 42").
- moranhoresh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 453
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
גם אני רוצה לשבח ולהלל את המארגנים. מעטים כאן יודעים כיצד לארגן תערוכה, וכמה זה קשה. כל הכבוד לכם, אני מניח שזה מעלה אצלכם חיוך קטן ושמחה לא קטנה בלב כל התגובות כאן, וזה אכן מגיע לכם.
לגבי התרשמותי, התלהבתי ביותר מהרמקולים של NOLA, נשמעו לדעתי נהדר עם פרוט מדהים ובבמה נרחבת. אשמח לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק שהוצג ומה מחירו.
פחות התרשמתי מהרמקולים של ברומסטר, רמקולים עם נוכחות פיזית ושל צליל, אך לא משהו שהעיף אותי מהכסא (למעט הדף גלי הקול).
לגבי מסכי ה-HD, אכן הוצגו מסכים מהשורה הראשונה, אבל לא אומר שהתלהבתי מהטכנולוגיה שלהם. כמעט כולם הציגו את עידן הקרח, והסרט נראה לי יותר מדי ציורי בשיטת HD עם גבולות חדים מדי. לדעתי האישית זה נראה כאילו HD הוא OVER-RATED, ואני יותר אוהב את התמונה של SD, בעיקר בסרטי אנימציה.
גם מהפלייסטיישן 3 האתכזבתי, רמת גרפיקה שהייתה קיימת במשחקי מחשב מלפני 5 שנים. פשוט מדהים איך מהללים מוצר שמבחינה גרפית לא יכול לייצר אלכסון שלא נראה כמו מדרגות. כל טכנולוגיית ה-ANTI-ALIASING כבר קיימת בכרטיסי מסך של מחשב הרבה מאד שנים, ומשיגה תוצאות מדהימות.
לגבי החדר של ט.ר. אלקטרוניקה, היה מיני קונצרט בשיטת DTS-EX. אזה היה נחמד לשמוע, אך לא יותר מכך, גם לא התרשמתי יותר מדי מהקליפש. הבעיה בתצוגה הזאת היא שאין כמעט תכנים כאלו, והוצאה כספית על מערכת כזאת פשוט AINT WORTH IT.
מקננת במוחי המחשבה שהרבה מאד מהסאונד הושפע לא רק מהרמקולים, אלא מהרכיבים הצמודים אליהם, CD, פרה-אמפליפייר, אמפליפייר ומייצבי מתח בעשרות אלפי שקלים. מעניין אותי איך הם היו נשמעים עם נגן CD פשוט ורסיבר סטריאו רגיל.
אז שוב, תודה רבה למארגנים, היה מדהים, מבחר נדיר. יתכן ואם התערוכה היתה בחול-המועד מספר הנוכחים היה רב יותר.
לגבי התרשמותי, התלהבתי ביותר מהרמקולים של NOLA, נשמעו לדעתי נהדר עם פרוט מדהים ובבמה נרחבת. אשמח לדעת אם מישהו יודע את הדגם המדויק שהוצג ומה מחירו.
פחות התרשמתי מהרמקולים של ברומסטר, רמקולים עם נוכחות פיזית ושל צליל, אך לא משהו שהעיף אותי מהכסא (למעט הדף גלי הקול).
לגבי מסכי ה-HD, אכן הוצגו מסכים מהשורה הראשונה, אבל לא אומר שהתלהבתי מהטכנולוגיה שלהם. כמעט כולם הציגו את עידן הקרח, והסרט נראה לי יותר מדי ציורי בשיטת HD עם גבולות חדים מדי. לדעתי האישית זה נראה כאילו HD הוא OVER-RATED, ואני יותר אוהב את התמונה של SD, בעיקר בסרטי אנימציה.
גם מהפלייסטיישן 3 האתכזבתי, רמת גרפיקה שהייתה קיימת במשחקי מחשב מלפני 5 שנים. פשוט מדהים איך מהללים מוצר שמבחינה גרפית לא יכול לייצר אלכסון שלא נראה כמו מדרגות. כל טכנולוגיית ה-ANTI-ALIASING כבר קיימת בכרטיסי מסך של מחשב הרבה מאד שנים, ומשיגה תוצאות מדהימות.
לגבי החדר של ט.ר. אלקטרוניקה, היה מיני קונצרט בשיטת DTS-EX. אזה היה נחמד לשמוע, אך לא יותר מכך, גם לא התרשמתי יותר מדי מהקליפש. הבעיה בתצוגה הזאת היא שאין כמעט תכנים כאלו, והוצאה כספית על מערכת כזאת פשוט AINT WORTH IT.
מקננת במוחי המחשבה שהרבה מאד מהסאונד הושפע לא רק מהרמקולים, אלא מהרכיבים הצמודים אליהם, CD, פרה-אמפליפייר, אמפליפייר ומייצבי מתח בעשרות אלפי שקלים. מעניין אותי איך הם היו נשמעים עם נגן CD פשוט ורסיבר סטריאו רגיל.
אז שוב, תודה רבה למארגנים, היה מדהים, מבחר נדיר. יתכן ואם התערוכה היתה בחול-המועד מספר הנוכחים היה רב יותר.
- oferlaor
- מנהל

moranhoresh,
גם אני שמתי לב לקטע הזה - אבל עיבוד אלכסונים חכם קיים בעיקר בכמה מוצרים בתחום עיבוד התמונה.
עדיין מוזר שלא פתרו את הבעיה הזו שלדעתי יכולה להקפיץ משמעותית את איכות התמונה במשחקים.
לגבי חול המועד - צריך לזכור גם שרבים יוצאים לחופשה בפסח, כך שיתכן שזה נכון ויתכן שלא... בהחלט נכניס את זה למערכת השיקולים לתערוכה הבאה.
תודה!!
גם אני שמתי לב לקטע הזה - אבל עיבוד אלכסונים חכם קיים בעיקר בכמה מוצרים בתחום עיבוד התמונה.
עדיין מוזר שלא פתרו את הבעיה הזו שלדעתי יכולה להקפיץ משמעותית את איכות התמונה במשחקים.
לגבי חול המועד - צריך לזכור גם שרבים יוצאים לחופשה בפסח, כך שיתכן שזה נכון ויתכן שלא... בהחלט נכניס את זה למערכת השיקולים לתערוכה הבאה.
תודה!!