אנדרייטד למסכי LG?
דוד שלי הגיע לארץ מארה"ב (הוא גם שם כבר המון שנים), אז סיפרתי לו שאני מחפש לקנות LCD, וסתם קישקשנו בנושא, הוא ממש נדהם שבארץ LG נחשבת מותג נחות במסכי LCD, הוא אמר לי שבארה"ב LG נחשבת כמותג ממש איכותי במסכים LCD.
פה בארץ ניראה שכל אחד יעדיף טושיבה על LG, לדבריו בארה"ב LG ממש לא נופלת משום מותג, למה זה קרה? לדעתי פשוט בארץ אנחנו ממש נעולים על העבר, על סוני וטושיבה כמותגי על , וכל השאר פחות, בגלל זה היטצי לדוגמא מצטיירת בעיני הישראלי המצוי כסוג של מותג נחות, אצל הממש בורים אפילו כמוצר מדבקה...
תמיד ידענו שהנתונים של LG מצויינים, ולמען האמת ברוב התצוגות דגמיה נראים מצויין, לדעתי השילוב של המיושנות המחשבתית שלנו וסיפורי זליגת האור למיניהם ממש הרגו את המותג הזה בתחום מסכי ה LCD, אולי אני טועה אבל זו הרגשתי בכל אופן.
פה בארץ ניראה שכל אחד יעדיף טושיבה על LG, לדבריו בארה"ב LG ממש לא נופלת משום מותג, למה זה קרה? לדעתי פשוט בארץ אנחנו ממש נעולים על העבר, על סוני וטושיבה כמותגי על , וכל השאר פחות, בגלל זה היטצי לדוגמא מצטיירת בעיני הישראלי המצוי כסוג של מותג נחות, אצל הממש בורים אפילו כמוצר מדבקה...
תמיד ידענו שהנתונים של LG מצויינים, ולמען האמת ברוב התצוגות דגמיה נראים מצויין, לדעתי השילוב של המיושנות המחשבתית שלנו וסיפורי זליגת האור למיניהם ממש הרגו את המותג הזה בתחום מסכי ה LCD, אולי אני טועה אבל זו הרגשתי בכל אופן.
אני בדיעה שלכל חברה יש את המסכים הטובים שלה. פחות מעניין אותי אם זה SONY ,
טושיבה , היטצ'י או אחר. ישנם מסכים של סוני וטושיבה רעים מאוד למחיר וישנם מותגים
עם שם פחות "נחשב" ובמחיר דומה שעולים עליהם בקלות.
זה מזכיר לי את סיפור המסכי מחשב, אנשים חושבים שאם הם קונים סמסונג אז הם עשו
קניה טובה. רק הם שוכחים שלסמסונג ישנם מסכים זולים עפ פאנל TN מהסדרות הזולות
שהאיכות שלהם זוועה.
יש לי לדוגמא מסך NEC עם פאנל S-IPS , האיכות מדהימה. אנשים ששואלים אותי איזה
מסך יש לי ואני עונה NEC הם מעקמיפ פרצוף.. למה לא קנית סמסונג או LG הם עונים.

טושיבה , היטצ'י או אחר. ישנם מסכים של סוני וטושיבה רעים מאוד למחיר וישנם מותגים
עם שם פחות "נחשב" ובמחיר דומה שעולים עליהם בקלות.
זה מזכיר לי את סיפור המסכי מחשב, אנשים חושבים שאם הם קונים סמסונג אז הם עשו
קניה טובה. רק הם שוכחים שלסמסונג ישנם מסכים זולים עפ פאנל TN מהסדרות הזולות
שהאיכות שלהם זוועה.
יש לי לדוגמא מסך NEC עם פאנל S-IPS , האיכות מדהימה. אנשים ששואלים אותי איזה
מסך יש לי ואני עונה NEC הם מעקמיפ פרצוף.. למה לא קנית סמסונג או LG הם עונים.