מכונה לניקוי תקליטים - מצטרף להמלצה שמצאתי בפורום

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #21 

אני לא חושב שנכון לקרוא לזה "מכונה" - זה בסה"כ מתקן לניקוי תקליטים ידני, לא? הוא לא עושה כלום בעצמו. ומחיר של $159 נראה לי מוגזם עבור דבר כזה. בכל אופן תתחדש ובהצלחה.

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #22 

דרגון, אולי, אבל המחיר של מכונות הניקוי הוא כל כך יקר, שזה מתחיל להשתלם, גם אם זה לא נראה כך...

dragon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #23 

כן, אני יודע שהמכונות האמיתיות עולות הרבה יותר מזה. :(

Tsfir
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 280

שליחה #24 

לדעתי, Kodak Photo Flo אסור לשימוש בתקליטים כבר שנים !!!
ישנם מספר רב של פורומים, כולל הנחשבים ביותר, עם אנשים שהפסיקו לשהתמש במוצר ומתריעים כי החומר לאחר מספר שנים מקלקל את התקליט.

אני כמובן לא ניסיתי, חיפוש בסיסי באינטרנט לחומר ניקוי תקליטים יכול להגיע לפורומים אלו כולל הפורומים שהוזכרו בשרשור זה.

לידעתכם.

diz1
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1022
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #25 

shineon כתב:בעקבות המלצה של diz שהתפרסמה כאן בפורום הזמנתי אצל www.kabusa.com מכונה ידנית לניקוי תקליטים. קיבלתי את המכונה אתמול בערב והיום יצא לי להפעיל אותה לראשונה.

.
...
תתחדש
מנסיוני המכונה מנקה כמו כל מכונה אחרת , אם לא יותר טוב. אצלי היא מחוברת (כאשר היא מחוברת) לשואב אבק דיסון שעוצמת השאיבה שלו בהחלט מספיקה(אני מניח שעוצמת שאיבה גבוהה מעוצמת שאיבה של מכונת שטיפת תקליטים יעודית). גם אחרי אי אילו תקליטים שנשאב מהם הליכלוך ונוזל השטיפה-אין בעיה של הרס השואב על ידי הנוזל הנשאב.

לגבי שימוש באיזופרופנול- זה הרע במיעוטו
אם תרצה להגיע לאיכות ניקוי טובה יותר אתה מוזמן לקרוא את השרשור הבא
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=24972

shineon פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #26 

diz1 כתב:אצלי היא מחוברת (כאשר היא מחוברת) לשואב אבק דיסון שעוצמת השאיבה שלו בהחלט מספיקה(אני מניח שעוצמת שאיבה גבוהה מעוצמת שאיבה של מכונת שטיפת תקליטים יעודית).
...
היי diz1 גם אני משתמש בשואב של dyson (מהדגמים ה"אנכיים"). יכול להיות שהשואב חזק מדי?

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011

שליחה #27 

יש לי קירבי ואני מפחד להשתמש בו... הוא כל כך חזק עד שפעם הוא שאב לי DISK ON KEY ממרחק של 30-40 ס"מ, רק בגלל שעברתי עם הצינור ליד השולחן... 8O

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”