מכונה לניקוי תקליטים - מצטרף להמלצה שמצאתי בפורום
לדעתי, Kodak Photo Flo אסור לשימוש בתקליטים כבר שנים !!!
ישנם מספר רב של פורומים, כולל הנחשבים ביותר, עם אנשים שהפסיקו לשהתמש במוצר ומתריעים כי החומר לאחר מספר שנים מקלקל את התקליט.
אני כמובן לא ניסיתי, חיפוש בסיסי באינטרנט לחומר ניקוי תקליטים יכול להגיע לפורומים אלו כולל הפורומים שהוזכרו בשרשור זה.
לידעתכם.
ישנם מספר רב של פורומים, כולל הנחשבים ביותר, עם אנשים שהפסיקו לשהתמש במוצר ומתריעים כי החומר לאחר מספר שנים מקלקל את התקליט.
אני כמובן לא ניסיתי, חיפוש בסיסי באינטרנט לחומר ניקוי תקליטים יכול להגיע לפורומים אלו כולל הפורומים שהוזכרו בשרשור זה.
לידעתכם.
תתחדשshineon כתב:בעקבות המלצה של diz שהתפרסמה כאן בפורום הזמנתי אצל www.kabusa.com מכונה ידנית לניקוי תקליטים. קיבלתי את המכונה אתמול בערב והיום יצא לי להפעיל אותה לראשונה.
....
מנסיוני המכונה מנקה כמו כל מכונה אחרת , אם לא יותר טוב. אצלי היא מחוברת (כאשר היא מחוברת) לשואב אבק דיסון שעוצמת השאיבה שלו בהחלט מספיקה(אני מניח שעוצמת שאיבה גבוהה מעוצמת שאיבה של מכונת שטיפת תקליטים יעודית). גם אחרי אי אילו תקליטים שנשאב מהם הליכלוך ונוזל השטיפה-אין בעיה של הרס השואב על ידי הנוזל הנשאב.
לגבי שימוש באיזופרופנול- זה הרע במיעוטו
אם תרצה להגיע לאיכות ניקוי טובה יותר אתה מוזמן לקרוא את השרשור הבא
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=24972
היי diz1 גם אני משתמש בשואב של dyson (מהדגמים ה"אנכיים"). יכול להיות שהשואב חזק מדי?diz1 כתב:אצלי היא מחוברת (כאשר היא מחוברת) לשואב אבק דיסון שעוצמת השאיבה שלו בהחלט מספיקה(אני מניח שעוצמת שאיבה גבוהה מעוצמת שאיבה של מכונת שטיפת תקליטים יעודית)....