תגובות לביקורת: Popcorn Hour A-100 – איך הכתר שלי?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46473
Ernajj,
הפיצ'רים שאתה מפספס על ידי הפעלת ה A-100 ללא כונן קשיח הינם האפליקציות השונות (NAS, Torrent client...). דובר על זאת בהרחבה ועל השיקולים השונים בביקורת. לינק אליה ניתן למצוא בעמוד ראשון של שרשור זה.
שליפת התקני USB בצורה בטוחה נעשה על ידי לחיצה בשלט על Eject.
הפיצ'רים שאתה מפספס על ידי הפעלת ה A-100 ללא כונן קשיח הינם האפליקציות השונות (NAS, Torrent client...). דובר על זאת בהרחבה ועל השיקולים השונים בביקורת. לינק אליה ניתן למצוא בעמוד ראשון של שרשור זה.
שליפת התקני USB בצורה בטוחה נעשה על ידי לחיצה בשלט על Eject.
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 497
עזרה בהתקנה ראשונית
חיברתי הכל אך אני מצליח לצפות רק ב SVIDEO
הוא לא מזהה לי את המכשיר דרך ה HDMI
יש לי מסך LCD של סוני בראוויה מדגם 32ו2000 ובשני ה HDMI אין תמונה
כשאני מנסה לבחור TV + 0 שזה אוטומטי אני מקבל משהו מעוות והטלויזיה מזהה לי את זה ב 480I
אני מחכה ליד המסך והמכשיר לעזרה...
הוא לא מזהה לי את המכשיר דרך ה HDMI
יש לי מסך LCD של סוני בראוויה מדגם 32ו2000 ובשני ה HDMI אין תמונה
כשאני מנסה לבחור TV + 0 שזה אוטומטי אני מקבל משהו מעוות והטלויזיה מזהה לי את זה ב 480I
אני מחכה ליד המסך והמכשיר לעזרה...
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

הסתדרה התמונה אך אין גישה לאינטרנט
חיברתי את מודם הבזק למכשיר.
האם צריך להגדיר משהו כי הוא לא נותן לי להוריד עדכונים מהרשת.
האם צריך להגדיר משהו כי הוא לא נותן לי להוריד עדכונים מהרשת.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

gshoshan,
לא נהוג לבצע בצורה שתיארת חיבור של ה A-100 לרשת, הוא הרי לא חייגן ואתה חשוף בצורה זו לרשת החיצונית ללא הגנה של Firewall.
בצע את החיבור דרך ראוטר.
לא נהוג לבצע בצורה שתיארת חיבור של ה A-100 לרשת, הוא הרי לא חייגן ואתה חשוף בצורה זו לרשת החיצונית ללא הגנה של Firewall.
בצע את החיבור דרך ראוטר.
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
טוף,
המכשיר התקבל ועובד.
הצטיידתי בדיסק חיצוני של WD בעל חיבורים USB ו-ESATA.
מהירות העתקה ב-USB אכן סביב 1 ג'יגה לדקה...........
גם אני הייתי צריך לעבור את כל מצבי tv mode עד שקיבלתי תמונה כלשהי ואז בהגדרות שמתי את 720/60 והמקרן מקבל את זה טוב.
משום מה אין סאונד בכל קבצי WMV שקיבלתי..........
חוץ מזה הוא עובד סבאבה.......
המכשיר התקבל ועובד.
גם אני הייתי צריך לעבור את כל מצבי tv mode עד שקיבלתי תמונה כלשהי ואז בהגדרות שמתי את 720/60 והמקרן מקבל את זה טוב.
חוץ מזה הוא עובד סבאבה.......
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- gameboy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1900
תתחדש ותהנה!Croc כתב:טוף,
המכשיר התקבל ועובד.
חוץ מזה הוא עובד סבאבה..........
נ.ב
אני מקווה שלא נדבקת מ niko
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
תיכנס ל Setup ל Audio/Video ותבחר ב WMA Pro את האופציה PCM במקום RAW.Croc כתב: משום מה אין סאונד בכל קבצי WMV שקיבלתי.............
המגבר שלך כנראה לא תומך בקידוד זה ישירות ודורש פיעונח בפופקורן.
- Croc
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2114
- שם מלא: גנאדי
תודה על ההכוונה המהירה 
גנאדי
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

התרשמות ראשונית ובקשה להכוונה
לאחר סוף שבוע ארוך של התקנה כיוונון וצפיה הייתי רוצה לקבל קצת המלצות להגדרות.
המכשיר מחובר למסך LCD של סוני 32"
1. מה עדיף לבחור : 720P או 1080I?
2. הכתוביות מסוג SRT באנגלית עולות לאט ומצוריות קודם בשחור שנצבע לאיטו בלבן מיד לאחר מכן - האם יש פתרון?
3. כתוביות פנימיות בקבצי MKV נראות צפופות וחלק מהאותיות צמודות מדי אחת לשניה.
4. רוב הסרטים עבדו בצורה חלקה מהרשת או מהכונן הקשיח, אך TRAILERS של סרטים באיכות 1080P מסוג MOV גימגמו (כמעט כולם) ולמרות שחלקם מכיל 5.1 ערוצי סאונד - המגבר ניגן אותם בסטריאו גם לאחר שינוי הגדרות ה AUDIO מ RAW ל PCM.
5. במחשב המדיה שלי עשיתי שיתוף לכוננים כך שהפופקורן יזהה אותם והוא אכן זיהה וניגן יחסית בסדר את הקבצים. האם כשארצה לנגן קבצים כבדים יותר זו הדרך המומלצת?
6. איך מנגנים RIP של BLUERAY - איזה ספריה בוחרים? והאם יש סרט כבד במיוחד שהוא RIP של BLUERAY שאיתו אוכל לבדוק באמת את ביצועי המערכת?
7. האם בטוח להתקין את עידכון החומרה החדש מאתמול למרות שכתבו כאן שהוא בעייתי?
זהו לבינתיים, תודה על הסבלנות.
המכשיר מחובר למסך LCD של סוני 32"
1. מה עדיף לבחור : 720P או 1080I?
2. הכתוביות מסוג SRT באנגלית עולות לאט ומצוריות קודם בשחור שנצבע לאיטו בלבן מיד לאחר מכן - האם יש פתרון?
3. כתוביות פנימיות בקבצי MKV נראות צפופות וחלק מהאותיות צמודות מדי אחת לשניה.
4. רוב הסרטים עבדו בצורה חלקה מהרשת או מהכונן הקשיח, אך TRAILERS של סרטים באיכות 1080P מסוג MOV גימגמו (כמעט כולם) ולמרות שחלקם מכיל 5.1 ערוצי סאונד - המגבר ניגן אותם בסטריאו גם לאחר שינוי הגדרות ה AUDIO מ RAW ל PCM.
5. במחשב המדיה שלי עשיתי שיתוף לכוננים כך שהפופקורן יזהה אותם והוא אכן זיהה וניגן יחסית בסדר את הקבצים. האם כשארצה לנגן קבצים כבדים יותר זו הדרך המומלצת?
6. איך מנגנים RIP של BLUERAY - איזה ספריה בוחרים? והאם יש סרט כבד במיוחד שהוא RIP של BLUERAY שאיתו אוכל לבדוק באמת את ביצועי המערכת?
7. האם בטוח להתקין את עידכון החומרה החדש מאתמול למרות שכתבו כאן שהוא בעייתי?
זהו לבינתיים, תודה על הסבלנות.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

1. זה תלוי ברזולוציה של המסך שלך וברזולוציה של התכנים אותם אתה מנסה לנגן. נסה להתאים בינהם עד כמה שניתן.
2. בנתיים לא.
3. זה מתקיים עם חלק מהסרטים, זה תלוי בהגדרות הכתוביות שהוכנסו לקובץ הוידאו.
4. גם אני נתקלתי במספר קבצי mov אשר לא עבדו כשורה, אני לא חושב ש Popcorn Hour מתכוונים לספק תמיכה טובה יותר לפורמט זה.
5. כפי שרשמתי בביקורת על הנגן, הדרך האופטימלית לשיתוף התכנים הינה רק באמצעות שיתוף HTTP, ניתן לעשות זאת בקלות על ידי שימוש בתוכנה myiHome.
6. נכון להיום אין עדיין תמיכה בתפריטים של Blu-ray ולכן יש לבחור לניגון את הקובץ הגדול ביותר בספרייה, הוא זה אשר מכיל את ה Main Title.
לגבי כותר בעל קצב נתונים גבוה לבדיקה, תעיין כאן:
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=3338
7. אם זה בטוח - כן. אם זה מומלץ - לשיקולך, מקסימום לא תהיה מבסוט תחזור אחורה. היתרונות של ניגון קבצי EVO אשר מופיעים בגרסה זו לא בטלים כל כך מהר עבורי.
2. בנתיים לא.
3. זה מתקיים עם חלק מהסרטים, זה תלוי בהגדרות הכתוביות שהוכנסו לקובץ הוידאו.
4. גם אני נתקלתי במספר קבצי mov אשר לא עבדו כשורה, אני לא חושב ש Popcorn Hour מתכוונים לספק תמיכה טובה יותר לפורמט זה.
5. כפי שרשמתי בביקורת על הנגן, הדרך האופטימלית לשיתוף התכנים הינה רק באמצעות שיתוף HTTP, ניתן לעשות זאת בקלות על ידי שימוש בתוכנה myiHome.
6. נכון להיום אין עדיין תמיכה בתפריטים של Blu-ray ולכן יש לבחור לניגון את הקובץ הגדול ביותר בספרייה, הוא זה אשר מכיל את ה Main Title.
לגבי כותר בעל קצב נתונים גבוה לבדיקה, תעיין כאן:
http://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=3338
7. אם זה בטוח - כן. אם זה מומלץ - לשיקולך, מקסימום לא תהיה מבסוט תחזור אחורה. היתרונות של ניגון קבצי EVO אשר מופיעים בגרסה זו לא בטלים כל כך מהר עבורי.
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

כמה שאלות נוספות...
1. הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי היא 1366*768 ואני מוריד בד"כ תכנים של 1080P - אז מה עדיף לבחור : 720P או 1080I?
2. האם ניתן להפעיל כתוביות בסרטים שהם RIP של BLURAY והאם ניתן להחליף ערוצי AUDIO?
3. איך ניתן לדעת בתפריט את גודלו של הקובץ המנוגן?
תודה,
גבי
2. האם ניתן להפעיל כתוביות בסרטים שהם RIP של BLURAY והאם ניתן להחליף ערוצי AUDIO?
3. איך ניתן לדעת בתפריט את גודלו של הקובץ המנוגן?
תודה,
גבי
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

1. נסה את שני המצבים ובדוק בעצמך באיזה Mode אתה רואה יותר טוב. בגדול, ההבדלים בין 2 הרזולוציות במקרה הזה מתבטאים במי עושה את עבודת ה Downscale בצורה טובה יותר, המסך או הנגן.
2. ניתן להפעיל כתוביות. החלפה בין ה Track's השונים של האודיו נעשית על ידי לחיצה על כפתור ה Audio.
3. יש לעמוד על הקובץ וללחוץ Info. מכיוון שריפ של Blu-ray מכיל הרבה קבצים, יותר קל לבדוק זאת במחשב או פשוט להשאיר רק את הקבצים הרלוונטים.
2. ניתן להפעיל כתוביות. החלפה בין ה Track's השונים של האודיו נעשית על ידי לחיצה על כפתור ה Audio.
3. יש לעמוד על הקובץ וללחוץ Info. מכיוון שריפ של Blu-ray מכיל הרבה קבצים, יותר קל לבדוק זאת במחשב או פשוט להשאיר רק את הקבצים הרלוונטים.
- amirbd
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1622
לדעתי (ואולי אחרים יחלקו עלי), עבור מסך בגודל 32" ברזולוציה שתארת (שהיא הרזולוציה הסטנדרטית של כל מסכי ה-HD ready שתומכים ב-720p), אין כל סיבה להוריד תכנים ב-1080p - תוריד ישר ב-720p, גם הקבצים יותר קטנים, גם הנגון מהרשת יותר חלק, וגם זה לא יהיה שום הבדל בצפייה).
אמיר.
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

MYIHOME
התקנתי את התוכנה, הגדרתי DEFAULT LIBRARY והוספתי עוד כמה ספריות מכונן אחר.
אך מה שמופיע לי זה רק הספריות תחת ה DEFAULT. כשאני משנה את ה DEFAULT ומחליף ביניהם אז אני רואה את החדש אך הישן לא מופיע לי.
מה לעשות?
אך מה שמופיע לי זה רק הספריות תחת ה DEFAULT. כשאני משנה את ה DEFAULT ומחליף ביניהם אז אני רואה את החדש אך הישן לא מופיע לי.
מה לעשות?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הפעל את ה myiHome, לאחר מכן: Edit ->Preferences
בחר את הספריה הראשית עבור Video, Music, Photo. הספריה אשר תבחר כאן (ניתן לבחור Root) תהיה הספריה אשר תופיע ראשונה על המסך לאחר שתבחר Source ופילטר ב Popcorn. אם יש לך יותר מספריה אחת עבור קטגוריה, הוסף אותה תחת Watch Folder. התוכנה לא מתעדפת את הספריה הראשית לעומת ספריות אשר נכנסו ב Watch Folder מבחינת ביצועים, אז אין שום חשש.
בחר את הספריה הראשית עבור Video, Music, Photo. הספריה אשר תבחר כאן (ניתן לבחור Root) תהיה הספריה אשר תופיע ראשונה על המסך לאחר שתבחר Source ופילטר ב Popcorn. אם יש לך יותר מספריה אחת עבור קטגוריה, הוסף אותה תחת Watch Folder. התוכנה לא מתעדפת את הספריה הראשית לעומת ספריות אשר נכנסו ב Watch Folder מבחינת ביצועים, אז אין שום חשש.
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

זה בדיוק מה שעשיתי, סימנתי אחת ראשית ואז הוספתי ספריות נוספות בחוצץ השני (WATCH FOLDERS) אבל הוא מתעקש להציג רק את הראשי. ניסיתי להחליף ולשים משהו אחר בראשי אך ההתנהגות נשארת זהה, רק מה שבראשי מוצג...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ודא כי אתה מבצע Browse על שיתוף HTTP ולא על SMB/NFS.
בטל את כל השיתופים האחרים.
עשה Reset לשרת התוכן.
ודא ש myiHome עולה ללא שגיאות.
צרף Screenshot של ההגדרות אצלך.
בטל את כל השיתופים האחרים.
עשה Reset לשרת התוכן.
ודא ש myiHome עולה ללא שגיאות.
צרף Screenshot של ההגדרות אצלך.
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

אני אצרף בערב צילום מסך להגדרות רק דבר אחד לא הבנתי, כשאני עושה BROWSE אני בוחר כונן פיזי או ספריה תחתיו (כונן אחר מאשר זה שבחרתי בראשי).
ניסיתי גם עם SHARE עליהם וגם בלי ובשני המקרים התוצאות זהות - רק מה שבראשי עובד.
מה זה "שיתוף HTTP ולא על SMB/NFS"?
האם יש צורך להגדיר משהו על הכוננים?
ניסיתי גם עם SHARE עליהם וגם בלי ובשני המקרים התוצאות זהות - רק מה שבראשי עובד.
מה זה "שיתוף HTTP ולא על SMB/NFS"?
האם יש צורך להגדיר משהו על הכוננים?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

ב Setup ניתן להגדיר שיתוף NFS & SMB. ודא כי לא מוגדר לך שמה מאומה (אני מנסה לוודא כי אתה משתמש רק ב HTTP). לאחר מכן לחץ על Source מהשלט, אתה אמור לראות שם שרת התוכן ולאחר שתלחץ עליו את שם שיתוף ה HTTP.
אין צורך להגדיר שום דבר על הכוננים הקשיחים או בספריות עצמן, כל הגדרות השיתוף מתבצעות דרך תוכנת ה myiHome.
שים לב כי ספריות אשר בחרת אותן כ Watch Folder, יופיעו בספרייה הראשית עם האות W בתור האייקון של הספרייה (לסמן כי היא Watched).
אין צורך להגדיר שום דבר על הכוננים הקשיחים או בספריות עצמן, כל הגדרות השיתוף מתבצעות דרך תוכנת ה myiHome.
שים לב כי ספריות אשר בחרת אותן כ Watch Folder, יופיעו בספרייה הראשית עם האות W בתור האייקון של הספרייה (לסמן כי היא Watched).
- gshoshan
-
- חבר פעיל מאוד

התקנתי את התוכנה בעבודה כדי להדגים את הבעיה :
1. DEFAULT מוגדר כונן C
2. ב WATCH מוגדרים כונן D + H
3. במסך ה VIDEO ב MYIHOME מופיע רק ה DEFAULT
תודה על הסבלנות.
1. DEFAULT מוגדר כונן C
2. ב WATCH מוגדרים כונן D + H
3. במסך ה VIDEO ב MYIHOME מופיע רק ה DEFAULT