שרות נקודתי לא מוצלח מניופאן !!???
שלום חברים!
אינני נוהג לפתוח שרשורים חדשים בד"כ, אך היום אחרוג ממנהגי עקב קבלת שירות לא מוצלח מחברת ניופאן.
ברשותי מסך טושיבה WL66 42 אשר לאחר שימוש של מס' חודשים, לאחרונה נתגלתה זליגת אור בצורת שני עיגולים בצידה השמאלי התחתון של הטליויזיה.
כלקוח מן המניין מייד התקשרתי למוקד שירות הלקוחות ושוחחתי עם הנציג וציינתי בפניו כי הזליגה נראית בעיקר בסצינות חשוכות. הוא, ייאמר לציון מייד המליץ לשלוח טכנאי מעבדה לצורך בדיקה שבה אכן נמצאה זליגה והמסך נשלח לחברת ניופאן.
לאחר כעשרה ימים הרמתי טלפון לחברה ולאחר מס' שעות חזרה אליי מנהלת שירות לקוחות בשם אודלייה בנימה יהירה ומזלזלת והודיעה לי ללא בושה כי זליגת האור אינה תקלה וכך זה בכל מסכי טושיבה מסוג זה.
לשאלתי מדוע זה הופיע רק לאחר מס' חודשים לא הייתה תשובה מספקת אלא רק אם יש לך בעייה אם מה שנאמר תשלח תלונה.
עד כה, לא ציינתי בפניה שאני עו"ד.
שלחתי מכתב תלונה בנדון להנהלת החברה והנני מקווה כי הדברים יבואו על מקומם בשלום במציאת פתרון משותף למען נמנע מנקיטת אמצעים משפטיים. מפאת הטעייה והסתרת מידע טכני הכרחי עוד בטרם רכישת המכשיר , להלן זליגת האור שקיימת בכל מסכי החברה.
אז חברים, קחו בחשבון תשובות מסוג זה שאתם רוכשים מוצר של ניופאן. למרות שלדעתי מנהל עם שיקול דעת ויכולת קבלת החלטות יחפה על רמתה הנמוכה של הנציגה.
אעדכן בהמשך על כך, כמו כן אני חייב לציין שעד כה השרות של ניופאן היה מצויין בהתקשרותיי עימם אבל כנראה שמדיניות החברה השתנתה.
בברכה.
ערן.
אינני נוהג לפתוח שרשורים חדשים בד"כ, אך היום אחרוג ממנהגי עקב קבלת שירות לא מוצלח מחברת ניופאן.
ברשותי מסך טושיבה WL66 42 אשר לאחר שימוש של מס' חודשים, לאחרונה נתגלתה זליגת אור בצורת שני עיגולים בצידה השמאלי התחתון של הטליויזיה.
כלקוח מן המניין מייד התקשרתי למוקד שירות הלקוחות ושוחחתי עם הנציג וציינתי בפניו כי הזליגה נראית בעיקר בסצינות חשוכות. הוא, ייאמר לציון מייד המליץ לשלוח טכנאי מעבדה לצורך בדיקה שבה אכן נמצאה זליגה והמסך נשלח לחברת ניופאן.
לאחר כעשרה ימים הרמתי טלפון לחברה ולאחר מס' שעות חזרה אליי מנהלת שירות לקוחות בשם אודלייה בנימה יהירה ומזלזלת והודיעה לי ללא בושה כי זליגת האור אינה תקלה וכך זה בכל מסכי טושיבה מסוג זה.
לשאלתי מדוע זה הופיע רק לאחר מס' חודשים לא הייתה תשובה מספקת אלא רק אם יש לך בעייה אם מה שנאמר תשלח תלונה.
עד כה, לא ציינתי בפניה שאני עו"ד.
שלחתי מכתב תלונה בנדון להנהלת החברה והנני מקווה כי הדברים יבואו על מקומם בשלום במציאת פתרון משותף למען נמנע מנקיטת אמצעים משפטיים. מפאת הטעייה והסתרת מידע טכני הכרחי עוד בטרם רכישת המכשיר , להלן זליגת האור שקיימת בכל מסכי החברה.
אז חברים, קחו בחשבון תשובות מסוג זה שאתם רוכשים מוצר של ניופאן. למרות שלדעתי מנהל עם שיקול דעת ויכולת קבלת החלטות יחפה על רמתה הנמוכה של הנציגה.
אעדכן בהמשך על כך, כמו כן אני חייב לציין שעד כה השרות של ניופאן היה מצויין בהתקשרותיי עימם אבל כנראה שמדיניות החברה השתנתה.
בברכה.
ערן.
נערך לאחרונה על ידי ironman ב 23/03/2008 11:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אותי זה לא מפתיע.
גם לי היה נסיון רע איתם.
גם לי היה נסיון רע איתם.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
לי דוקא קרה דומה עם סיום טוב-הזמנתי מהם שנה שעברה טלוויזיה רגילה-ביום המשלוח צילצלו אלי כדי לברר
כתובת וכו ואז החלטתי לבטל עיסקה-הם לא עשו בעיות העבירו אותי לנציג של ניופאן שביחד סגרנו את הביטול וזהו,,,
אחרי שנה אני מגלה שהכסף ירד-יענו אין טלוויזיה-יש ביטול-הכל בסדר,,,,אבל הכסף ירד,,אני ואשתי עלינו על זה במקרה
אחרת היה יורד וממשיכים הלאה והלך הכסף
התקשרנו לניופאן טיפלו בנו באדיבות אחרי הזכינו להערכה רבה בעקבות
עירנותנו וחריצותנו ויופינו וטוב ליבנו ועוז רוחנו ונחישותנו וכישרוננו וקמצנותנו,והתעלקותנו והתקרצצותנו ועליבותנו ומזלנו
ודלותנו,,,,,וקיבלנו את הכסף חזרה לחשבון
כתובת וכו ואז החלטתי לבטל עיסקה-הם לא עשו בעיות העבירו אותי לנציג של ניופאן שביחד סגרנו את הביטול וזהו,,,
אחרי שנה אני מגלה שהכסף ירד-יענו אין טלוויזיה-יש ביטול-הכל בסדר,,,,אבל הכסף ירד,,אני ואשתי עלינו על זה במקרה
אחרת היה יורד וממשיכים הלאה והלך הכסף
עירנותנו וחריצותנו ויופינו וטוב ליבנו ועוז רוחנו ונחישותנו וכישרוננו וקמצנותנו,והתעלקותנו והתקרצצותנו ועליבותנו ומזלנו
ודלותנו,,,,,וקיבלנו את הכסף חזרה לחשבון
אמן מייסר
אני בינתיים עם מסך 36 מאותה דדרה שלך ואני כבר חודשיים תקוע איתם, *** שירות וקשה לי להאמין שהשירות של י.שלום טוב יותר למרות שמשמיצים אותם כי בניופאן השירות פשוט גרוע יותר מכל שירות שנתקלתי בו מאז ומתמיד ואת השירות הזה אני מקבל לאחר שכל מוצר שאני רוכש אני מעדיף לקנות עם שירות של ניופאן בגלל השירות שמתיימר להיות טוב, מה גם שלאחר בירור הדגם שקיבלתי הוא RS שזה דגם עם פאנל נחות לאומת ה Z ששם משתמשים בפאנל מתקדם של שארפ ויש שם סקארטים ועוד HDMI, בקיצור ניופאן מחוקים אצלי לקניות עתידיות ואני ממליץ לכולם להתרחק מהם כי מה שהם היו בעבר זה לא מה שהם היום...
אהלן ערן,
כחלק ממערך השרות בניופאן אני רוצה שתדע, ( וכל הכותבים כאן, ובכלל) שניופאן באמת יוצאת מגדרה כדי להגיע לשביעות רצון לקוחותיה. עד רמה שאפילו אני כבר אמרתי, יאללה! מה אתם לא מבינים שהלקוח הזה סחטן? לא פעם, ולא פעמיים.
יחד עם זה, אפילו שמאד רוצים, ומשתדלים, ומוציאים המון המון משאבים, לא מצליחים להגיע לרצות את כולם במלאת האחוזים. ועד שלא נמצאים בארגון, לא מבינים עד כמה ערך השרות הטוב ביותר מוטמע בניופאן יום יום, שעה שעה.
את המכשיר שלך לא יצא לי לראות באופן אישי, אך תקלה כזאת בכל מסכי החברה, ומהרבה ניסיון, ממש ממש לא.
כמו שאתה יודע, למסך LCD תאורה אחורית ולכן אף פעם אינו אטום לחלוטין, וזה מה שפוגע גם ביחס הקונטרסט שלו.
לגבי מה שאמרה לך אודליה, זהו הנוהל בחברה, וביקשה ממך לשלוח פקס כדי שהנושא יגיע להנהלה היותר גבוהה, ותתפלא.. כל זאת, כי ללקוח יותר כוח מעובד החברה וזוהי הנחת העבודה בניופאן
בסופו של עניין, אני מאמין שתצא מרוצה.
כחלק ממערך השרות בניופאן אני רוצה שתדע, ( וכל הכותבים כאן, ובכלל) שניופאן באמת יוצאת מגדרה כדי להגיע לשביעות רצון לקוחותיה. עד רמה שאפילו אני כבר אמרתי, יאללה! מה אתם לא מבינים שהלקוח הזה סחטן? לא פעם, ולא פעמיים.
יחד עם זה, אפילו שמאד רוצים, ומשתדלים, ומוציאים המון המון משאבים, לא מצליחים להגיע לרצות את כולם במלאת האחוזים. ועד שלא נמצאים בארגון, לא מבינים עד כמה ערך השרות הטוב ביותר מוטמע בניופאן יום יום, שעה שעה.
את המכשיר שלך לא יצא לי לראות באופן אישי, אך תקלה כזאת בכל מסכי החברה, ומהרבה ניסיון, ממש ממש לא.
כמו שאתה יודע, למסך LCD תאורה אחורית ולכן אף פעם אינו אטום לחלוטין, וזה מה שפוגע גם ביחס הקונטרסט שלו.
לגבי מה שאמרה לך אודליה, זהו הנוהל בחברה, וביקשה ממך לשלוח פקס כדי שהנושא יגיע להנהלה היותר גבוהה, ותתפלא.. כל זאת, כי ללקוח יותר כוח מעובד החברה וזוהי הנחת העבודה בניופאן
בסופו של עניין, אני מאמין שתצא מרוצה.
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
כעקרון הנסיון שלי עם ניופאן רע בקשר לטלוויזית CRT שנקנתה בזמנו (3 וחצי שנים) בכ4000 שקל (
) וכשנשלחה לתיקון עקב בעיות חיבורי הSCART, חזרה עם יותר בעיות.
חוצמזה אני מכיר עוד אדם שהתלונן על השרות שלהם...אבל אין לי כח להכנס לזה.
אני יכול לתת ח"ח לSG על שירות מצוין.
אני לא יודע כמה הם גדולים יחסית לניופאן, אבל זה לא צריך לעניין אותי.
חוצמזה אני מכיר עוד אדם שהתלונן על השרות שלהם...אבל אין לי כח להכנס לזה.
אני יכול לתת ח"ח לSG על שירות מצוין.
אני לא יודע כמה הם גדולים יחסית לניופאן, אבל זה לא צריך לעניין אותי.
לבחור מניופאן כאן, לא משנה מה תגיד בחדר של הבן שלי יש מסך טושיבה שנקנה לפני שנה ולא ראינו מימנו נחת, זאת עוד אחרי ששילמנו כמעט 1K ש"ח יותר כדי לקבל שירות של ניופאן, פשוט בושה ואני כבר המון זמן מחכה לשירות, המסך עצמו מצויין פשוט השירות דופק הכל ועוד מי שבא לנסות לסדר אצלי את הטלויזיה אומר לי"אתה חושב שקנית פרארי" ואמרתי לו שפשוט לא שקניתי פרארי אלא קניתי מסך שבזמנו התיימר להיות בין הטובים בתחום בגודל זה ובמחירים אלו וציפיתי לקבל מסך בלי כל הבעיות האלו, הבעיה המרכזית היא שקיבלתי את הטלוויזיה מדגם RS ולא מדגם Z שזה מה שרציתי, אני לא מרוצה מהקניה ולא מהשירות שלכם, כל דבר בבית שלי מיובא על ידיכם, בין אם זה מיקסר ובין אם זאת המערכת קולנוע ביתי והטלוויזיה, פשוט כל דבר, אפילו יש לי בבית מכשיר להכנת וופל בלגי שמיובא על ידיכם אבל אחרי המקרים האלה שהיו לי עם הטלוויזיה מוצר הכי קטן שלכם לא דורך אצלי בבית ולא ידרוך גם אצל חברי ומשפחתי כל עוד זה תלוי בי...
shldenon
שמחתי לקרוא את תגובתך.
אין עוררין כי חברת ניופאן מבחינת שירות היא דרגה מעל. אך, לעיתים בשל רמה נמוכה של קבלת החלטות ונימוקים תמוהים של נציגה זו או אחרת אשר אמורה לקבלם. מה שיוצא החוצה לעבר הציבור והלקוחות נראה עקום ולא משכנע.
חבל שזה היהיה המוצר האחרון שארכוש תחת המותג טושיבה אני וחבריי ומשפחתי.
לא ברור מתגובתך מהו לקוח סחטן?
האם תקלה במכשיר במסגרת האחריות החברה ובקשה לתיקון המוצר ולא קבלת הסברים הפוגעים באינטילגנצית הלקוח הינה עילה לסחטנות?? לא ברור.
שמחתי לקרוא את תגובתך.
אין עוררין כי חברת ניופאן מבחינת שירות היא דרגה מעל. אך, לעיתים בשל רמה נמוכה של קבלת החלטות ונימוקים תמוהים של נציגה זו או אחרת אשר אמורה לקבלם. מה שיוצא החוצה לעבר הציבור והלקוחות נראה עקום ולא משכנע.
האם תקלה במכשיר במסגרת האחריות החברה ובקשה לתיקון המוצר ולא קבלת הסברים הפוגעים באינטילגנצית הלקוח הינה עילה לסחטנות?? לא ברור.
דווקא עם ניופאן יש לי ניסיון טוב
את הפלאזמה הראשונה שלי קניתי מהם לפני שנתיים ולקראת סוף השנה הראשונה הופיעו נקודות ירוקות בפלאזמה
הזמנתי אותם, הם לקחו את הפלאזמה לתיקון והשאירו מסך חלופי
הפלאזמה חזרה מהתיקון עם בעיה אחרת ושוב נלקחה לתיקון
בסופו של דבר בגלל העיקוב ואי היכולת לתקן את המסך הם פיצו אותי מיוזמתם בהחלפת הפלאזמה לדגם hd חדש במקום ה-sd הקודמת
הכי חשוב הוא שהכל נעשה אך ורק בדרכי נועם ללא בלאגן, צעקות ואיומים לפנות לערכאות משפטיות
בסופו של דבר בגלל העיקוב ואי היכולת לתקן את המסך הם פיצו אותי מיוזמתם בהחלפת הפלאזמה לדגם hd חדש במקום ה-sd הקודמת
הכי חשוב הוא שהכל נעשה אך ורק בדרכי נועם ללא בלאגן, צעקות ואיומים לפנות לערכאות משפטיות
Re: דווקא עם ניופאן יש לי ניסיון טוב
אני מתנצל אם לא היה ברור שהכל נעשה בדרכי נועם עד להחלטה של הנציגה לנפנף אותי בתירוץ עלוב.anin17 כתב:את הפלאזמה הראשונה שלי קניתי מהם לפני שנתיים ולקראת סוף השנה הראשונה הופיעו נקודות ירוקות בפלאזמה
הכי חשוב הוא שהכל נעשה אך ורק בדרכי נועם ללא בלאגן, צעקות ואיומים לפנות לערכאות משפטיות...
כמו כן אני שמח לשמוע שאצלך השירות היה מוצלח. זה מותיר אותי אופטימי....
פניה לשרות לקבלת טיפול במוצר שאינו תקין אינה סחטנות, אלא דבר שמגיע ללקוח כחלק מעסקת הרכישה. ולצורך הענין, לא משנה מאיזו חברה רכש.ironman כתב:shldenon
שמחתי לקרוא את תגובתך.
![]()
![]()
![]()
![]()
האם תקלה במכשיר במסגרת האחריות החברה ובקשה לתיקון המוצר ולא קבלת הסברים הפוגעים באינטילגנצית הלקוח הינה עילה לסחטנות?? לא ברור....
אני התכוונתי להמון מקרים אחרים, שלצערי אני לא יודע מה יותר, חוצפה או סחטנות..
לגבי השיחה שלך עם אודליה, כמו שכתבתי קודם, ידוע שהבלחות (עד גבול מסוים כמובן)
במסכי LCD ישנן, וקיימות.
הבלחות שהן לא טבעיות למסך LCD הן תקלה לכל דבר, ובאופן אישי עוד לא נתקלתי במסך מיבוא ניופאן שהבלחות אור התגלו בו לאחר שבו עבד, אלא מיד שמדליקים במסך שחור, ההבלחות בולטות מאד לעין.
זליגת האור מופיעה בצורת שני עיגולים מלאים בצד שמאל תחתון של המסך בקוטר של בין 10-15 ס"מ אחד מעל השני. בתאורת חדר ובשידור רגיל קשה לראותם, אלא רק בחדר חשוך בעת צפייה בסצינות חשוכות דהיינו, מסך שחור. ברור לי כי ישנה לעיתים זליגה הנראית כקרן מהפינות ושהמסך מתחממם זה נעלם/ מתפוגג מה אומר לך, לי זה מפריע.
לאור נסיונך העשיר, האם התיאור לעיל נראה לך כתקלה?
מה עליי לצפות כלקוח בעניין הנדון? ומהו זמן התגובה של "ההנהלה" לכך?
בתודה מראש.
ערן.
לאור נסיונך העשיר, האם התיאור לעיל נראה לך כתקלה?
מה עליי לצפות כלקוח בעניין הנדון? ומהו זמן התגובה של "ההנהלה" לכך?
בתודה מראש.
ערן.
עוד לא מצאתי קשר בין התחממות המסך והבלחת אור.
אם היא ישנה, היא תמשיך ותהיה.
כשתוכן השידור על המסך נוטה לבהיר יותר, לא תבחין בבריחת האור.
אך כשתעביר ערוץ, או לחילופין בין מקור למקור הממותגים דרך הטלויזיה, מיד תבחין בזה.
בטח ובטח כשהשידור הופך כהה יותר
אם היא ישנה, היא תמשיך ותהיה.
כשתוכן השידור על המסך נוטה לבהיר יותר, לא תבחין בבריחת האור.
אך כשתעביר ערוץ, או לחילופין בין מקור למקור הממותגים דרך הטלויזיה, מיד תבחין בזה.
בטח ובטח כשהשידור הופך כהה יותר