שאלה מאתגרת למומחי פסקול בסרטים

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
isidor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, יש לי את הסרט 2007 MONGOL - שעדיין לא ראיתי פרט לבדיקת קטעים פה ושם - העושה רושם של סרט מצויין עם תרגום טוב ומתוזמן !! אבל.... יש חוץ מפסקול הסרט גם דיבוב מונוטוני ומעצבן ברוסית. האם יש דרך להוריד את הדיבוב הזה ולהשאר עם פסקול "מקורי" ? אני מוכן להשקיע בכך עבודה אם רק יראו לי את הדרך. אם כל השחקנים היו מדברים רק ברוסית, לא היה מפריע לי, אך מה שקורה זה "כאילו הד" כל שחקן מדבר, וחלקיק שניה אחריו יש "תרגום" מדובב בקול של גבר אפילו כשמדברת אשה. מה אפשר לעשות בנידון??? תודה לעונים. קראתי במקום מסויים שאפשר לבצע דבר כזה בעזרת התכנה VLC_PLAYER , כמובן שמיד הורדתי אותה אך איני מוצא איך לבצע זאת .
חשבתי אולי להקליט את הפסקול לקובץ WAV (שבוודאי יהיה ענק, אך אפשר לנסות קודם על קטע בן מס' דקות) דרך כרטיס ה SOUND_BLASTER שלי (WHAT_U_HEAR )ואח"כ למחוק ממנו את קולו המונוטוני והמעצבן של הגבר, אך אני צריך שיראו לי את הדרך.
תודה לעונים.

iziko
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1192
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

בד"כ הדבר הינו פס קול המרכזי (main) של הסרט מה שאומר לא משנה מה תעשה לא תוכל להוריד את הפס קול ברוסית אם אתה אוהבת להסתבך תוכל להוציא את הפס קול לגמרי (סרט ללא קול) ולנסות להשיג פסקול באנגלית של הסרט ולחבר.

isidor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה, בדקתי ואמנם יש רק פסקול אחד אבל...

שליחה #3 

רק מתוך סקרנות: האם אין שיטות מתוחכמות שבעזרתן ניתן לסנן קול של אדם מסויים ולהוריד אותו? נדמה לי שכן....

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

Re: תודה, בדקתי ואמנם יש רק פסקול אחד אבל...

שליחה #4 

isidor כתב:רק מתוך סקרנות: האם אין שיטות מתוחכמות שבעזרתן ניתן לסנן קול של אדם מסויים ולהוריד אותו? נדמה לי שכן....
...
יש שיטות מתוחכמות אבל הן דורשות ציוד מתוחכם ( ממש מתוחכם לא כזה שתמצא באולפנים ) ועדיין התוצאה לא תהיה מושלמת.

לא רלוונטי לך.
פשוט תשיג גרסה אחרת של הסרט..

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

isidor פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה רבה.

שליחה #5 

תודה.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”