שאלה מאתגרת למומחי פסקול בסרטים
שלום, יש לי את הסרט 2007 MONGOL - שעדיין לא ראיתי פרט לבדיקת קטעים פה ושם - העושה רושם של סרט מצויין עם תרגום טוב ומתוזמן !! אבל.... יש חוץ מפסקול הסרט גם דיבוב מונוטוני ומעצבן ברוסית. האם יש דרך להוריד את הדיבוב הזה ולהשאר עם פסקול "מקורי" ? אני מוכן להשקיע בכך עבודה אם רק יראו לי את הדרך. אם כל השחקנים היו מדברים רק ברוסית, לא היה מפריע לי, אך מה שקורה זה "כאילו הד" כל שחקן מדבר, וחלקיק שניה אחריו יש "תרגום" מדובב בקול של גבר אפילו כשמדברת אשה. מה אפשר לעשות בנידון??? תודה לעונים. קראתי במקום מסויים שאפשר לבצע דבר כזה בעזרת התכנה VLC_PLAYER , כמובן שמיד הורדתי אותה אך איני מוצא איך לבצע זאת .
חשבתי אולי להקליט את הפסקול לקובץ WAV (שבוודאי יהיה ענק, אך אפשר לנסות קודם על קטע בן מס' דקות) דרך כרטיס ה SOUND_BLASTER שלי (WHAT_U_HEAR )ואח"כ למחוק ממנו את קולו המונוטוני והמעצבן של הגבר, אך אני צריך שיראו לי את הדרך.
תודה לעונים.
חשבתי אולי להקליט את הפסקול לקובץ WAV (שבוודאי יהיה ענק, אך אפשר לנסות קודם על קטע בן מס' דקות) דרך כרטיס ה SOUND_BLASTER שלי (WHAT_U_HEAR )ואח"כ למחוק ממנו את קולו המונוטוני והמעצבן של הגבר, אך אני צריך שיראו לי את הדרך.
תודה לעונים.
תודה, בדקתי ואמנם יש רק פסקול אחד אבל...
רק מתוך סקרנות: האם אין שיטות מתוחכמות שבעזרתן ניתן לסנן קול של אדם מסויים ולהוריד אותו? נדמה לי שכן....
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: תודה, בדקתי ואמנם יש רק פסקול אחד אבל...
יש שיטות מתוחכמות אבל הן דורשות ציוד מתוחכם ( ממש מתוחכם לא כזה שתמצא באולפנים ) ועדיין התוצאה לא תהיה מושלמת.isidor כתב:רק מתוך סקרנות: האם אין שיטות מתוחכמות שבעזרתן ניתן לסנן קול של אדם מסויים ולהוריד אותו? נדמה לי שכן.......
לא רלוונטי לך.
פשוט תשיג גרסה אחרת של הסרט..
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי