חובבי ספורט?. הכינו את הכיסים
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אולימפיאדה גם בערוץ הספורט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3509107,00.html
עכשיו אני רואה את זה ככה
בדמינגטון - ערוץ1
כדורמים - ערוץ 5
סוסים ושחמט - 5 פלוס
כדורגל, אתלטיקה, כדורסל, כדוריד, ג'ודו, כל ענף ספורט נורמלי - 5פלוס גולד, לייב ,פלטינום, מגנזיום......
רוצים בזול? תתחייבו עד האולימיפאדה של 2020
ואנחנו משלמים אגרה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3509107,00.html
עכשיו אני רואה את זה ככה
בדמינגטון - ערוץ1
כדורמים - ערוץ 5
סוסים ושחמט - 5 פלוס
כדורגל, אתלטיקה, כדורסל, כדוריד, ג'ודו, כל ענף ספורט נורמלי - 5פלוס גולד, לייב ,פלטינום, מגנזיום......
רוצים בזול? תתחייבו עד האולימיפאדה של 2020
ואנחנו משלמים אגרה....
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
איך הם השחילו לנו את כל ה5 פלוסים האלה באלגנטיות.... כשהיה רק 5 פלוס זה עוד סביר.
היו אומרים "אנחנו מעלים את מחיר חבילת הספורט בעוד 10 ש"ח ומביאים הרבה יותר תכנים במקום כל השידורים החוזרים".
לדעתי כפול, אם לא פי 3 היו מוכנים לשלם כדי לקבל כמות תכנים נכבדת.
אבל דעת הקהל לא קובעת. כלומר אנחנו יכולים לקבוע- להצביע בארנק - אבל תמיד יש את הכמות הזו של אנשים שישלמו.
היו אומרים "אנחנו מעלים את מחיר חבילת הספורט בעוד 10 ש"ח ומביאים הרבה יותר תכנים במקום כל השידורים החוזרים".
לדעתי כפול, אם לא פי 3 היו מוכנים לשלם כדי לקבל כמות תכנים נכבדת.
אבל דעת הקהל לא קובעת. כלומר אנחנו יכולים לקבוע- להצביע בארנק - אבל תמיד יש את הכמות הזו של אנשים שישלמו.
-
sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני מחרים את הערוצים האלו
יש לי 55 ו56
גם 56 הגיע הרבה אחרי
כאשר הוא הצטרף לחבילת הספורט.
הבעיה היא שבשביל הרבה אנשים ספורט הוא העיקר בטלוויזיה
ולכם משלמים בקלות יחסית
יש לי 55 ו56
גם 56 הגיע הרבה אחרי
כאשר הוא הצטרף לחבילת הספורט.
הבעיה היא שבשביל הרבה אנשים ספורט הוא העיקר בטלוויזיה
ולכם משלמים בקלות יחסית
העם דורש..... כל מיני דברים
אין סיבה לדאגה
כל ענף בו מתחרה מתמודד ישראלי מחוייב על-פי חוקי המועצה לשידורים אולימפיים העולמית להיות משודר בערוץ הציבורי, קרי הערוץ הראשון. כך שעיקר התכנים הרלוונטים ישודרו בערוץ 1.
מעבר לכך, עיקר המכרז היה למצוא משתתף פעיל בצד ההפקתי, הכוונה היא שערוץ הספורט ידאג להפקות האולפן ולציוד השידור עבור ערוץ 1, ושני הערוצים יעבירו יחד מספר לא מבוטל של שידורים ביחד (בין השאר, מדובר על כל זכויות שידור האולימפיאדה בHD למנוי ספורט5HD).
ובאפון כללי, חשוב לזכור שהגוע מכל נמנע, צ'לרטון לא זכתה במכרז הזה. אתם יכולים לדמיין איך הדברים היו נראים אז.
מעבר לכך, עיקר המכרז היה למצוא משתתף פעיל בצד ההפקתי, הכוונה היא שערוץ הספורט ידאג להפקות האולפן ולציוד השידור עבור ערוץ 1, ושני הערוצים יעבירו יחד מספר לא מבוטל של שידורים ביחד (בין השאר, מדובר על כל זכויות שידור האולימפיאדה בHD למנוי ספורט5HD).
ובאפון כללי, חשוב לזכור שהגוע מכל נמנע, צ'לרטון לא זכתה במכרז הזה. אתם יכולים לדמיין איך הדברים היו נראים אז.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
Re: אין סיבה לדאגה
מעניין..עידו_F כתב: מעבר לכך, עיקר המכרז היה למצוא משתתף פעיל בצד ההפקתי, הכוונה היא שערוץ הספורט ידאג להפקות האולפן ולציוד השידור עבור ערוץ 1, ושני הערוצים יעבירו יחד מספר לא מבוטל של שידורים ביחד (בין השאר, מדובר על כל זכויות שידור האולימפיאדה בHD למנוי ספורט5HD)....
מה המקור שלך למידע הזה? האולימפידה בHD?
Stay foolish
Re: אין סיבה לדאגה
yakirnav כתב:מעניין..עידו_F כתב: מעבר לכך, עיקר המכרז היה למצוא משתתף פעיל בצד ההפקתי, הכוונה היא שערוץ הספורט ידאג להפקות האולפן ולציוד השידור עבור ערוץ 1, ושני הערוצים יעבירו יחד מספר לא מבוטל של שידורים ביחד (בין השאר, מדובר על כל זכויות שידור האולימפיאדה בHD למנוי ספורט5HD)....
מה המקור שלך למידע הזה? האולימפידה בHD?...
איך אני יודע את כל זה? כי אני אלוהים... טוב, אז עוד לא אלוהים, אבל מתעניין.
נתחיל בHD. אולימפיאדת בייג'ינג תהיה אירוע הספורט העולמי הראשון אשר יסוקר במלואו בHD. באולימפיאדת החורף ב2006 נעשה סיקור חלקי בHD, אך זו של הקיץ תהיה כולה HD. הפורמט הנבחר ע"י מועצת השידורים האולימפיים הוא DVCPRO P2 HD של פנאסוניק (ע"ע בלינק).
http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID ... goryID=120
לגבי השידורים. מועצת השידורים האולימפיים קובעת כי שידורי האולימפיאדה בהם משתתף מתמודד מקומי יועברו בחינם בערוץ ציבורי של אותו לאום. כך שכל מקצוע בו יהיה מתמודד ישראלי *חייב* להיות משודר בערוץ הראשון או בערוץ פתוח אחר. (אגב, הערוץ הראשון הצטרף לאיחוד השידורים האירופאי, משמע שגם המונדיאלים יחזרו אליו, החל מ2010 בדרא"פ).
עכשיו, בכדי לעבות את שידורי האולימפיאדה החליט הערוץ הראשון להוציא מכרז חופשי לספקי שידורי הספורט בארץ לרכישת חבילות שידור, שלוש חבילות המורכבות משידורים ישירים, סיכומיים יומיים או מבזקי חדשות. בעיקרון רק שני נציגים יכלו לגשת למכרז, חברת צ'לרטון וחברת הספורט. חברת הספורט הייתה היחידה שניגשה ובכך חסכה לכולנו שידור אולימפיאדה ב50 ש"ח ובאיכות מזעזעת. מה שן, שתי חבילות השידור שחברת הספורט רכשה, יועברו בעיקר בספורט 5HD בכדי לנצל את המקסימום מהשידורים. ההנחה הרווחת כי אותן חבילות שידור יוצגו גם בספורט 5.
לעוד מידע בנושא המכרז הנ"ל:
http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/677/736.html
נהדר, אולי עכשיו תהיה לי סיבה להתחבר לשירות ה-HD.
דרך אגב תיקון קל:
דרך אגב על פי מה שקורה בעניין האולימפיאדה ומצבה הכלכלי של רשות השידור, סביר להניח שגם חלקים במונדיאל יוצאו למכרז לשתי חברות הגזל, ערוץ הספורט וצ'רלטון.
דרך אגב תיקון קל:
רשות השידור חברה באיחוד השידורים האירופי מזה שנים, לכן אני משתתפים באירוויזיון והוא משודר בערוץ 1, הסיבה שהמונדיאל חוזר היא שהאיחוד רכש את הזכויות לכל החברות בו.(אגב, הערוץ הראשון הצטרף לאיחוד השידורים האירופאי, משמע שגם המונדיאלים יחזרו אליו, החל מ2010 בדרא"פ)....
דרך אגב על פי מה שקורה בעניין האולימפיאדה ומצבה הכלכלי של רשות השידור, סביר להניח שגם חלקים במונדיאל יוצאו למכרז לשתי חברות הגזל, ערוץ הספורט וצ'רלטון.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds
None but ourselves can free our minds