marantz cd48
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
5 שנים.
למה זה חשוב בהנחה שעובד טוב ?
שאלתי היא האם לדעתך יפיק צליל איכותי משמעותית יותר טוב מדיוידי פשוט לדוגמא.
לסידי יציאה קואקסאלית בנוסף לרגילה. האם כדאי לחבר דרכה או שכך אני מעבד את יתרון הDAC של הסידי שאמור להיות טוב יחסית ?
למה זה חשוב בהנחה שעובד טוב ?
שאלתי היא האם לדעתך יפיק צליל איכותי משמעותית יותר טוב מדיוידי פשוט לדוגמא.
לסידי יציאה קואקסאלית בנוסף לרגילה. האם כדאי לחבר דרכה או שכך אני מעבד את יתרון הDAC של הסידי שאמור להיות טוב יחסית ?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בקיצור אתה לא מאמין בסידי "איכותי".
קראתי עליו ביקורת טובות באדיו רביו אבל כאלה גם קראתי על הרוטל 971 וכן על הסוני ES ומעולם לא הבחנתי בהבדל.
ברשותי רמקולים של פרדיים מוניטור 9 מחוברים בי וירינג ע"י מונסטר M והרסיבר הוא של קינרגטיקס ריסארץ CHIRO 902 .
לא ענית על נושא החיבור הדיגיטאלי ברשותך ?
האם יש למארנץ אתר בו ניתן להוריד חומר על הסידי הנ"ל שכן באתר הסטאנדארטי שלהם לא הצלחתי?
תןדה
קראתי עליו ביקורת טובות באדיו רביו אבל כאלה גם קראתי על הרוטל 971 וכן על הסוני ES ומעולם לא הבחנתי בהבדל.
ברשותי רמקולים של פרדיים מוניטור 9 מחוברים בי וירינג ע"י מונסטר M והרסיבר הוא של קינרגטיקס ריסארץ CHIRO 902 .
לא ענית על נושא החיבור הדיגיטאלי ברשותך ?
האם יש למארנץ אתר בו ניתן להוריד חומר על הסידי הנ"ל שכן באתר הסטאנדארטי שלהם לא הצלחתי?
תןדה
נערך לאחרונה על ידי kobbi ב 31/10/2005 2:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני לא אמרתי את זה (תסתכל באלבום שלי ותראה באיזה נגן אני משתמש).
רק שחמש שנים לנגן זה דיי הרבה וההתקדמות הטכנולוגית ברמות הללו היא די רבה.
אם זה היה כזה איכותי זה לא היה נמכר ב-300 ש"ח...הוא פשוט צריך להיות מתומחר בהתאם לתחרות שיש לו כיום.
רק שחמש שנים לנגן זה דיי הרבה וההתקדמות הטכנולוגית ברמות הללו היא די רבה.
אם זה היה כזה איכותי זה לא היה נמכר ב-300 ש"ח...הוא פשוט צריך להיות מתומחר בהתאם לתחרות שיש לו כיום.
תודה תומר
תודה תומר
הבחור טוען שלא בוצע בו שימוש רב, המכשיר נרכש בשנת 2000 אין לי איך לבדוק בהתאם להגדרתך אלא לקחת ולשמוע.
יכל לעבוד יומים או 10 שנים, גם המוכר לא יודע ואני בטח לא אשקיע בסידי כזה בדיקת מעבדה.
לגבי המחיר זה מפתיע שכן לרוב המשומשים הללו מבוקשים ודורשים יותר, לדוגמא הרוטל 971 או 961 נמכר באזור ה 1000 ש"ח. ולכן נראה לי מחיר טוב.
יש ברשותך לינק לחומר קריאה למעט http://www.audioreview.com/cat/digital- ... 86crx.aspx
שם ניתן לו ציון טוב מאד ע"י האנשים אבל חיפשתי מבחן דרך.
יאלה מה כבר יכל להיות, הלכו 300 ש"ח.
הבחור טוען שלא בוצע בו שימוש רב, המכשיר נרכש בשנת 2000 אין לי איך לבדוק בהתאם להגדרתך אלא לקחת ולשמוע.
יכל לעבוד יומים או 10 שנים, גם המוכר לא יודע ואני בטח לא אשקיע בסידי כזה בדיקת מעבדה.
לגבי המחיר זה מפתיע שכן לרוב המשומשים הללו מבוקשים ודורשים יותר, לדוגמא הרוטל 971 או 961 נמכר באזור ה 1000 ש"ח. ולכן נראה לי מחיר טוב.
יש ברשותך לינק לחומר קריאה למעט http://www.audioreview.com/cat/digital- ... 86crx.aspx
יאלה מה כבר יכל להיות, הלכו 300 ש"ח.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
הי מרטין
קניתי אותו והוא עובד מצויין רק מה תאמין לי נשמע בדיוק אותו דבר כמו סוני 33ES שלי ששוקל כמו שק מלט או כמו הרוטל 971 שבדקתי בזמנו.
גם אם יש הבדלים אני לא שמעתי ולא אמרתי עוד אף פעם וואוו.
אז או שאני צריך לקנות סידי ב 4000 שח כדי להגיד וואוו או שפשוט שומעים אצלי טוב.
קובי
קניתי אותו והוא עובד מצויין רק מה תאמין לי נשמע בדיוק אותו דבר כמו סוני 33ES שלי ששוקל כמו שק מלט או כמו הרוטל 971 שבדקתי בזמנו.
גם אם יש הבדלים אני לא שמעתי ולא אמרתי עוד אף פעם וואוו.
אז או שאני צריך לקנות סידי ב 4000 שח כדי להגיד וואוו או שפשוט שומעים אצלי טוב.
קובי
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Re: תודה תומר
הרוטל 971 עלה בעבר פי 3 מהמרנץ, הוא מפסיד פחות מערכו כחדש (באחוזים), בגלל ביקוש גבוה ומוניטין מצוין. אם התקציב הוא 300 ש"ח, לא נראה לי שתצטער מהמרנץ (תמיד תוכל למכור באותו המחיר). אם אתה מתכוון לשדרג בעתיד אולי כדאי לחכות למרנץ 6000 או לרוטל 971.kobbi כתב:תודה תומר
יאלה מה כבר יכל להיות, הלכו 300 ש"ח....
לא התכוונתי שתשקיע בבדיקת מעבדה, אלא, שתאזין אם 2 הערוצים זהים ותבדוק אם הנגן קורא מהר דיסקים, לא מפספס ומגיע במהירות לקטעים אחרונים בדיסק (הם בד"כ הבעיתיים).
תומר