guyezra כתב:לטעמי היה מעניין מאוד!
ההרצאות של עופר עם קצת עזרה ממרטין ושל נציגי סמסונג היו מעניינות ביותר.
יופי של ליין חדש של מסכים
אחלה עוגות וקפה ופנס USB נחמד.
ואפילו הספקתי להגיע הביתה לפני שריקת הפתיחה של המשחק של מכבי.
...
גם לטעמי
לרגע חשבתי שלא אראה שום דבר מיוחד כאשר התבשר לי שהמסך עם תאורת ה-led
לא יוצג עדיין ... אבל ברגע שהוסר הלוט מהמסכים, עיבוד התמונה של 100Hz במסך ה-LCD החדש (עם יחס הקונטרסט החזק של 1:25000) הפיל שם לסתות חופשי.
אנשים נשארו הרבה אחרי ההגרלה ולא יכלו להתנתק מהחוויה החדשה.
אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
אומנם לא זכיתי במסך
אבל לפחות מכבי ניצחה לדאבונו של נציג היבואן של סמסונג
ועצה לעופר ומרטין,
בהשקה הקודמת של טושיבה חילקתם מדבקות עם שם משתמש והאווטר של כל חבר בפורום.
המדבקות עזרו מאוד בפעם הקודמת על מנת לחבר את הניק לבן אדם והפעם הורגש חסרונן.
רצינו לעשות מדבקות, אבל לוגיסטית זה לא התאפשר, מה גם שכמות האנשים שמגיעים לאירועים הללו גדלה מפעם לפעם וזה כבר לא כ"כ פרקטי לעשות את זה באמצעים ביתיים..
תודה לזוהר ויואל מארמגדון ולרן פורת וחן הראל מסמליין על ההשקעה !
וכמובן לכל מי שהגיע !
אכן מאוד רצינו לעשות את המדבקות שוב, אבל כשיש למעלה מ-100 איש רשומים (כ-150 איש היו אמורים להגיע, עדיין לא קיבלתי את הרשימה של מי בסוף הבריז...) זה כבר הופך למסובך מדי.
דבר ראשון כל הכבוד למארגנים של האירוע המדהים הזה.
מאוד התלהבתי מאיכות התמונה של PEONY F81 ולדעתי סמסונג הצליחו למחוק את כל החסרונות של ה LCD והיום למי שיכול להרשות לעצמו עדיף לרכוש LCD מהדור החדש.
אתמול הציגו לנו סרטים באיכות של HD ממקור blu-ray , תקנו אותי במידה ואני טועה.
השאלה היא איך היא מתמודדת (PEONY F81) עם איכות השידור של הערוצים הרגילים כמו ערוץ 2 ו 10.
oferlaor כתב:אכן מאוד רצינו לעשות את המדבקות שוב, אבל כשיש למעלה מ-100 איש רשומים (כ-150 איש היו אמורים להגיע, עדיין לא קיבלתי את הרשימה של מי בסוף הבריז...) זה כבר הופך למסובך מדי.
...
בפעם הבאה תדבר איתי אני כבר אדפיס את זה בעבודה לפני האירוע
100Hz הינו בהחלט הכיוון אליו צריכים ללכת כל היצרנים. התנועה זורמת ותלת מימדית בצורה כזאת אשר שמה בכיס הקטן את שאר המסכים אשר נחשפו בתצוגה ועלו פי 2-3...
התנועה היא כל כך Video Like ושונה מכל מה שראינו בעבר כך שאני לא רואה טעם היום לרכוש מסך אשר לא מכיל פיצ'ר זה.
אני מצטרף לחבורת האנשים שיושבים מול המסך שלהם בחושך מכיוון שלא ידעו שיש FreeBee של מנורת לילה
טוב, המתנתי והמתנתי לפני שכתבתי את התגובה הזאת ואף אחד לא הגיב בנושא אז כנראה ששוב אאלץ להיות ה- trouble maker.
קודם כל, שלא יהיה ספק, כל התודות למנהלי האתר ולממני הארוע הם במקום ומוצדקות. כידוע אני הראשון שמתייצב בארועים מסוג זה ומברך עליהם מכל הלב.
מה שלא מוצדק זאת הרצאה של עשרות דקות (או לפחות ככה זה הרגיש) ברמה של ערוץ הקניות. מה שהיה חסר זה רק להגיד "זה כדאי!!!" כל דקה.
חברים, קשה לי להאמין שהרצאה מהסוג הזה תעבוד על חברי האתר, זה אולי למתאים לסבתא שבאה לקנות LCD במגה או באחת מרשתות החשמל.
אם עפר יכול להעביר הרצאה על DLNA בצורה מעניינת אין שום סיבה שהרצאה על סדרות חדשות של מסכים תהיה כל כך משעממת.
המלצותי למציגים בפעם הבאה:
1. לא להתיש, לשמור על הרצאה עניינית ומעניינת, לא צריך לקשקש על נירוסטה אצילה רק בשביל למשוך זמן.
2. לכייל את המסכים. אם אתם מעמידים תצוגה כל כך מכובדת למה לא להשקיע בכיול בסיסי? המסכים נראו פחות טוב ממה שהם באמת (אני מדבר על הדגמים הותיקים, את החדשים לא הצלחתי לראות)
3. לדבר בשפה שמתאימה לקהל. ברברת סטייל ערוץ הקניות היא לא במקום.
4. אם צפויים כל כך הרבה אנשים יש לדאוג לאיוורור מתאים. עם כל כך הרבה אנשים צריך קירור לא חימום. אפשר היה לדעתי לחסוך את החום המתיש והמחנק.
5. כל הקטע של "הסרת הלוט" היה לדעתי אובר-דרמטי ומפספס את הנקודה. מה שקרה בפועל זה שלא יכולנו לראות את המסכים לפני ההרצאות, ואחרי ההרצאות היינו מותשים וחנוקים אז כבר לא רצינו.
6. מומלץ לשלב עוד הרצאה מתחום טיפה אחר או משיק, כמו שעשיתם עם ה- 120HZ ואולי עוד איזה משהו קומי/מפתיע/מרגש בשביל ליצור עניין.
עם כל זאת, נשמח כמובן לראות עוד המון השקות. ואם הן ישתפרו בנושאים שציינתי אדרבה. נכון להיות אני מסמן את ההשקה ב- ט.ר כסימן דרך.