תגובות למבחן הרסיברים הגדול מס' 2 :!:
- denonhometheater
-
- טרול

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני חס וחלילה לא פוסל את המבחן ומי שעשה אותו כבודו במקומו מונך אבל לכל בנאדם יש את המשהו שהוא אוהב יותר וכך אחר לא כל בנאדם הוא אוביקטיבי בצורה מושלמת ואני לא רומז פה על כלום אז בסופו של דבר כל אחד קונה את מה שנשמע לו
או מה שהוא קורא במגזינים גרמניים, כי הם האובייטיביים ביותר (לבוחנים שם אין העדפות אישיות).denonhometheater כתב:אני חס וחלילה לא פוסל את המבחן ומי שעשה אותו כבודו במקומו מונך אבל לכל בנאדם יש את המשהו שהוא אוהב יותר וכך אחר לא כל בנאדם הוא אוביקטיבי בצורה מושלמת ואני לא רומז פה על כלום אז בסופו של דבר כל אחד קונה את מה שנשמע לו...
אותי מעניין איזו בדיקה אתה ערכת בחודשיים בין 28.11.07 ל-28.1.08 ששכנע אותך כל כך חזק בצדקתם ...
רק מפני שהם דרגו את ה-3808 שרכשת בתקופה זו כטוב ביותר ?
אז מי שמסכים עם בחירתך הוא אמין ואובייטיבי יותר ?
denonhometheater - 28/11/2007 כתב:אני מעונין לדעת לגבי ביקורות מגזינים מה מידת אמינותם לגבי מבחנים של מוצרי אודיו האם אפשר להסתמך עליהם האם הם אמינים ואלו מגזינים אפשר באמת לקרוא ולקבל חוות דעת אמינה
תודה יניב...
אבי.denonhometheater - 28/01/2008 כתב: לגבי המגזינים הגרמניים הם הכי אמינים יותר מהאמריקאים ןההאנגלים אף אחד לא מושלם אבל הגרמנים הם יותר אמינים מכולם זה בדוק...
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
תראה מה זה - עשה עלייך " עובדה " בלי אילנה דיין , אבי אני רואה לקחת אותו כפרוייקטvaron כתב:או מה שהוא קורא במגזינים גרמניים, כי הם האובייטיביים ביותר (לבוחנים שם אין העדפות אישיות).denonhometheater כתב:אני חס וחלילה לא פוסל את המבחן ומי שעשה אותו כבודו במקומו מונך אבל לכל בנאדם יש את המשהו שהוא אוהב יותר וכך אחר לא כל בנאדם הוא אוביקטיבי בצורה מושלמת ואני לא רומז פה על כלום אז בסופו של דבר כל אחד קונה את מה שנשמע לו...![]()
אותי מעניין איזו בדיקה אתה ערכת בחודשיים בין 28.11.07 ל-28.1.08 ששכנע אותך כל כך חזק בצדקתם ...
רק מפני שהם דרגו את ה-3808 שרכשת בתקופה זו כטוב ביותר ?
אז מי שמסכים עם בחירתך הוא אמין ואובייטיבי יותר ?
denonhometheater - 28/11/2007 כתב:אני מעונין לדעת לגבי ביקורות מגזינים מה מידת אמינותם לגבי מבחנים של מוצרי אודיו האם אפשר להסתמך עליהם האם הם אמינים ואלו מגזינים אפשר באמת לקרוא ולקבל חוות דעת אמינה
תודה יניב...אבי.denonhometheater - 28/01/2008 כתב: לגבי המגזינים הגרמניים הם הכי אמינים יותר מהאמריקאים ןההאנגלים אף אחד לא מושלם אבל הגרמנים הם יותר אמינים מכולם זה בדוק......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
הימור שלי מחודש:
סאונד הכי טוב בסטריאו - ימאהה
סאונד הכי טוב בסרטים - פיוניר
כיול הכי טוב - ימאהה
מיתוג וידאו ואפסקייל הכי טוב - אונקיו
סה"כ זוכה - פיוניר (הכי טוב בק"ב, איכות גבוהה בסטריאו ובוידאו ושיקלול סופי עם מחיר - לא לשכוח שהוא עולה בחנויות רק 10K מחיר SRP)
אכזבה - סוני (על זה אני חותם)
כיול הכי טוב - ימאהה
סה"כ זוכה - פיוניר (הכי טוב בק"ב, איכות גבוהה בסטריאו ובוידאו ושיקלול סופי עם מחיר - לא לשכוח שהוא עולה בחנויות רק 10K מחיר SRP)
אכזבה - סוני (על זה אני חותם)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- denonhometheater
-
- טרול

בשאלה ששאלתי שאלתי לגבי מגזינים אמריקאים או אנגליים ולא חודש לי כלום בשאלה שלי רציתי להרחיב את דעתי ולקבל מידע חדש ואת דעתכם אבל אתה כנראה דעתך מצומצמת ומסתמכת כקודש רק לאתר אז אתה לא מוסיף לזה כלום אל תנסה למצוא סתירות כי לא תמצא אני מספיק זמן בתחום אני לא את דנון כמנצח בלעדי ועובדה במגזין גרמני ימהה לקח את דנון בנקודה אז מה זה אומר שפסלתי אותם אני יודע להפסיד ואין לי בעיה עם זה אני מכבד את הידע שלך אבל לא מנסה כל שניה לערער ולהתגרות במה שאתה חושב חבל
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
אהההההה....מה בא אחרי TOUCHE?
סתם סתם!
ANYWAY, גם אני משנה את ההימור שלי.
RC - ימאהא
דו ערוצי - דנון
UPSCALE - סוני
ק"ב - פיוניר
OVERALL - פיוניר
למה לא הכנסתי את אונקיו? לא יודע
סתם סתם!
RC - ימאהא
דו ערוצי - דנון
UPSCALE - סוני
ק"ב - פיוניר
OVERALL - פיוניר
למה לא הכנסתי את אונקיו? לא יודע
- denonhometheater
-
- טרול

מילים כדורבנות חבל שיש אנשים שהם חושבים שהם מבינים אז הם מתנגחים
תחליף בין 1 ל 2 וקשה לי להאמין שפיוניר יקח את הימאההofir-harlev כתב:אהההההה....מה בא אחרי TOUCHE?![]()
![]()
סתם סתם!
RC - ימאהא
דו ערוצי - דנון
UPSCALE - סוני
ק"ב - פיוניר
OVERALL - פיוניר
למה לא הכנסתי את אונקיו? לא יודע...
נראה לי שאתה קצת רגיש אז תשתדל לא להיפגע ממני כי לא זו
כי לא זו הכוונה.denonhometheater כתב:מילים כדורבנות חבל שיש אנשים שהם חושבים שהם מבינים אז הם מתנגחים...
הסיבה היחידה (להערכתי) ש"התנגחו" בך כאן, זה כי השתמע כאילו אתה מטיל ספק ביושרה/מקצועיות של עורכי המבחן.
רוב האנשים פה מניחים ממילא שאין במבחן זה "הטוב ביותר אבסולוטי" ואפילו עורכי המבחן ציינו זו בהקדמה.
העובדה שבחרת להעדיף (וזו זכותך המלאה כמובן) מגזינים גרמניים (הממומנים ברובם ע"י פרסום, שיש לו נטייה כללית כזו להשפיע על הטעם של העורכים) על פני דעת האנשים כאן, שעושים זאת בהתנדבות מלאה, היא שקצת "התסיסה" אנשים כנגד הדיעה שלך.
אז אם אנחנו מסכימים שאין הטוב ביותר אבסולוטי (לפחות לא במקרה הזה) ושמה שאתה הולך לקרוא בסקירה זו דעה אישית ותו לא (תוכל להמשיך להעדיף את דנון אם תרצה), אז אפשר לסיים את המחלוקת כאן. זהו פורום של חברים ואין סיבה שאנשים יעליבו אחד את השני (והערה זו כבר ממש לא מכוונת רק אליך)
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
וואלה, לדעתך הRC של דנון יותר טוב משל הימאהא?
אתה יודע מה, אני אלך איתך, הנה ההימור החדש שלי (תזכור, אם אני נופל פה בשוק האפור, אני לוקח אותך איתי
)
RC - דנון
דו ערוצי - ימאהא
UPSCALE - סוני
ק"ב - פיוניר
OVERALL - פיוניר (את זה אני לא משנה, כבעל ימאהא....גאה, אבל מה לעשות)
אתה יודע מה, אני אלך איתך, הנה ההימור החדש שלי (תזכור, אם אני נופל פה בשוק האפור, אני לוקח אותך איתי
RC - דנון
דו ערוצי - ימאהא
UPSCALE - סוני
ק"ב - פיוניר
OVERALL - פיוניר (את זה אני לא משנה, כבעל ימאהא....גאה, אבל מה לעשות)
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אין יותר , אתה לא יכול לתת הימור חדש, זהו הלך הכסף ....danlior כתב:הימור שלי מחודש:
כיול הכי טוב - ימאהה
אכזבה - סוני (על זה אני חותם)...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
denonhometheater,denonhometheater כתב:מילים כדורבנות חבל שיש אנשים שהם חושבים שהם מבינים אז הם מתנגחים...
שם לב שאני מערער על קביעות שרירותיות ולא מערער על דעתך.
מי שפה מנסה כל פעם לרמוז רמיזות אישיות כלפי יושרתם או כישורם של אנשים
כמו cavi (הודעה שנמחקה ע"י ההנהלה) או שלי (שרמזת שאני נגד Audessey
בגלל מקום עבודתי), או שתוצאות המבחן ידועות מראש ... זה אתה.
וכן, אני אצוץ כמו פטריות אחרי הגשם,
בכל פעם שמידע לא מבוסס יוצג כעובדה ולא כדעה.
אבי.
אבי ורון
זה בסדר, הגעתי כבר למסקנה שדני הוא לא השותף המתאים למשחקים בקזינוbossgt6 כתב:אין יותר , אתה לא יכול לתת הימור חדש, זהו הלך הכסף ....danlior כתב:הימור שלי מחודש:
כיול הכי טוב - ימאהה
אכזבה - סוני (על זה אני חותם)......
אבי ורון
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
כנראה שבאמת עבר יותר מדי זמן מאז המבחן האחרון...
אני אישית לא יודע מעבר למאמרים מהסדרה שכבר הוכנסו, אני רק יכול לומר שאני הופתעתי (ולא, אין לי מושג לגבי התוצאות של המבחנים שעדיין לא הוכנסו למערכת)...
אני אישית לא יודע מעבר למאמרים מהסדרה שכבר הוכנסו, אני רק יכול לומר שאני הופתעתי (ולא, אין לי מושג לגבי התוצאות של המבחנים שעדיין לא הוכנסו למערכת)...
היחיד שפורסם זה הפיוניר לא?
oferlaor כתב:כנראה שבאמת עבר יותר מדי זמן מאז המבחן האחרון...
אני אישית לא יודע מעבר למאמרים מהסדרה שכבר הוכנסו, אני רק יכול לומר שאני הופתעתי (ולא, אין לי מושג לגבי התוצאות של המבחנים שעדיין לא הוכנסו למערכת)......
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il
Re: היחיד שפורסם זה הפיוניר לא?
עפר מדבר על מאמרים שכבר הגיעו למערכת לא כאלו שפורסמו כבר.theezway כתב:oferlaor כתב:כנראה שבאמת עבר יותר מדי זמן מאז המבחן האחרון...
אני אישית לא יודע מעבר למאמרים מהסדרה שכבר הוכנסו, אני רק יכול לומר שאני הופתעתי (ולא, אין לי מושג לגבי התוצאות של המבחנים שעדיין לא הוכנסו למערכת).........
המאמר על הפיוניר היה רק הצצה לא מבחן ...
אבי.
אבי ורון