בעיה מוזרה בחיבור DVD פיוניר 383 למסך ה TV --- עזרה בבקשה
חברתי את ה DVD מסוג פיוניר 383 לTV אבל הבעיה היא שאני רואה תמונה בשחור לבן בלבד...
החיבורים שיש לי ב TV הם או סקרט (2 כניסות) או S VIDEO עם פינים עגול, מאחור או כניסת וידאו (פלג אחד) מלפנים עם מתג בורר בין לפנים או לאחור...
ניסיתי את שני החיבורים ב TV ובשניהם אני רואה שחור לבן... קרה משהו מוזר סתם פתאום זה פעל לכמה דקות בצבע מבלי שעשיתי כלום (בשני החיבורים) וחזר לעבוד בשחור לבן שוב מבלי שנגעתי בכלום... מאז אני לא מצליח לראות ציבעוני אלא רק שחור לבן כמו בהתחלה...
ה TV יחסית ישנה מסוג אלביט 29", יש לציין שבדקתי את הכבלים ואת ה DVD על TV אחרת ושם רואים צבע בלי שום הגדרות מיוחדות וכיוונים מיוחדים ישר בלי בעיות, כמו כן ל TV המדוברת (האלביט) אני יכול לחבר מחשב נייד עם SVIDEO ולראות בצבע ברור ויפה ככה שהחיבור בסדר נראה לי... (בלי משחקים בכבל וזה עבד לי תמיד ליתר דיוק)
למישהו יש מושג מה עושים? הגדרות ב DVD לגביי שיטת שידור או משהו כזה לא ראיתי בתפריט וגם ב TV אין לי... אולי מישהו מכיר משהו?
כמו כן איך יתכן שראיתי צבע והמכשיר עבד לפתע לכמה דקות והפסיק לאחר מכן שוב ומאז לא ראיתי צבע מחדש בכלל...
החיבורים שיש לי ב TV הם או סקרט (2 כניסות) או S VIDEO עם פינים עגול, מאחור או כניסת וידאו (פלג אחד) מלפנים עם מתג בורר בין לפנים או לאחור...
ניסיתי את שני החיבורים ב TV ובשניהם אני רואה שחור לבן... קרה משהו מוזר סתם פתאום זה פעל לכמה דקות בצבע מבלי שעשיתי כלום (בשני החיבורים) וחזר לעבוד בשחור לבן שוב מבלי שנגעתי בכלום... מאז אני לא מצליח לראות ציבעוני אלא רק שחור לבן כמו בהתחלה...
ה TV יחסית ישנה מסוג אלביט 29", יש לציין שבדקתי את הכבלים ואת ה DVD על TV אחרת ושם רואים צבע בלי שום הגדרות מיוחדות וכיוונים מיוחדים ישר בלי בעיות, כמו כן ל TV המדוברת (האלביט) אני יכול לחבר מחשב נייד עם SVIDEO ולראות בצבע ברור ויפה ככה שהחיבור בסדר נראה לי... (בלי משחקים בכבל וזה עבד לי תמיד ליתר דיוק)
למישהו יש מושג מה עושים? הגדרות ב DVD לגביי שיטת שידור או משהו כזה לא ראיתי בתפריט וגם ב TV אין לי... אולי מישהו מכיר משהו?
כמו כן איך יתכן שראיתי צבע והמכשיר עבד לפתע לכמה דקות והפסיק לאחר מכן שוב ומאז לא ראיתי צבע מחדש בכלל...
האלביט מקבלת סיגנל PAL בלבד
תבדוק אוליי בהגדרות ה די וי די או שתנסה עם תקליטור די וי די מאזור 2 בלבד ותראה אם השתנתה התוצאה
היתה לי פעם אלביט 32"אינץ WIDE מהראשונות שהיו בארץ ונאלצתי לקנות ממיר
NTSC--------לשיטת PAL
בכדי לראות לייזר דיסק שהיה באותה תקופה
היתה לי פעם אלביט 32"אינץ WIDE מהראשונות שהיו בארץ ונאלצתי לקנות ממיר
NTSC--------לשיטת PAL
בכדי לראות לייזר דיסק שהיה באותה תקופה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
בנוסף למה ש-il62 אמר, תבדוק אם יש מפסק מאחורה של ה-DVD יתכן ושם הבעיה.
כמו כן, תבדוק טוב את חוט ה-SVIDEO שלך לראות אם הפין פלאסטיק עדיין שלם ואם אין לך בשני המחברים איזה פין מכופף.
כמו כן, תבדוק טוב את חוט ה-SVIDEO שלך לראות אם הפין פלאסטיק עדיין שלם ואם אין לך בשני המחברים איזה פין מכופף.
Re: בעיה מוזרה בחיבור DVD פיוניר 383 למסך ה TV --- עזרה בבק
מצבך טובddqq כתב:הגדרות ב DVD לגביי שיטת שידור או משהו כזה לא ראיתי בתפריט וגם ב TV אין לי... אולי מישהו מכיר משהו?...
אם אתה חושב שאין הגדרות ב-DVD לשיטות שידור אתה טועה, ולכן סביר להניח שברגע שתגלה איך להחליף שיטת שידור, הבעיה שלך תפתר.
ניסיתי לחפש ברשת בשבילך את הספר הוראות שלו כדי למצוא לך איך עושים את זה, אבל לא מצאתי. זה מכשיר די נפוץ, אני בטוח שיש אותו פה למלא אנשים... בטח מישהו תכף יכתוב לך איך.
החוטים תקינים משום שניסיתי את אוטו DVD על TV אחרת והכל עבר טוב
כמו כן הפינים במקום
אין מפסק מאחורה
ולא גיליתי בתפריט שום אופציה לעבוד לשיטת שידור או משהו
מישהו יכול להרחיב על המרת שיטת שידור NTSC ל PAL אולי זאת הבעיה? צריך ממיר.. מה זה בדיוק או שזאת לא הבעיה...?
כמו כן הפינים במקום
אין מפסק מאחורה
ולא גיליתי בתפריט שום אופציה לעבוד לשיטת שידור או משהו
מישהו יכול להרחיב על המרת שיטת שידור NTSC ל PAL אולי זאת הבעיה? צריך ממיר.. מה זה בדיוק או שזאת לא הבעיה...?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תיגש ל DVD שלך ותחזיק את הכפתור < (forward) לחוץ, ואז תלחץ על standby (מכשיר חייב להיות מכובה בהתחלה).
אחרי זה ידלק וירשום לך על הצג הקטן PAL או NTSC או AUTO . כל פעם שתבצע את הפעולה הזו,המצב ישתנה. עדיף שתשאר ב PAL .
עוד אופציה היא להוריד את העידכון שלי למכשיר הזה מכאן:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=5369
וזה יוסיף לך תפריט חדש ב MENU ותוכל לבצע את שינוי שיטת שידור דרך השלט.
מקווה שעזרתי.
אחרי זה ידלק וירשום לך על הצג הקטן PAL או NTSC או AUTO . כל פעם שתבצע את הפעולה הזו,המצב ישתנה. עדיף שתשאר ב PAL .
עוד אופציה היא להוריד את העידכון שלי למכשיר הזה מכאן:
http://hometheater.co.il/modules.php?na ... pic&t=5369
וזה יוסיף לך תפריט חדש ב MENU ותוכל לבצע את שינוי שיטת שידור דרך השלט.
מקווה שעזרתי.