קודם כל תודה על התגובות. זה כבר מראה שיש פה אנשים שבאמת אכפת להם ובאמת רוצים לעזור!
כנראה שבאמת ניסחפתי מעט בפיסקה האחרונה ואם פגעתי במישהו אני מתנצל, כי הדברים שלי לא כוונו לפגוע או לזלזל אלא רק להעיר.
אני לא מתכוון לריב פה או לצאת נגד אנשים והדעות שלהם והידע שלהם. סה"כ כולנו באותה הסירה וכולנו ביחד רוצים לעזור אחד לשני.
המשתמש HDMI צודק, יש 2 חיבורי HDMI וקומפוננט ואני אמרתי אין וזו טעות שלי.
הנתונים הטכנים שנכתבו באתר של ראלקו הם לא נכונים!
הם רשמו שבב LSI דיגיטאלי אבל אין הגדרה שלו בתפריט. גם מסנן צבע 3D Y/C Comb
לא ראיתי.
הם רשמו טיימר שינה וכיבוי אוטומטי - אין. אפילו השלט שונה ואין בו את הכפתור הזה כמו ב WD1.
הרגל של הטלויזיה בצבע ברונזה כזה אפור, וזה לא מתאים בכלל לצבעים של המסגרת עצמה...
שימו לב לתמונה שהם הציגו - (אני מצרף) ותראו של איזה דגם היא... של הRD שזה בכלל לא אותו דגם, אפילו לא קרוב!! אני בטוח שהדגמים עם ה D הרבה יותר טובים ואיכותים מהדגמים עם ה A ! ואני רוצה לראות טכנאי או כל אדם מקצועי בראלקו שיגיד לי אחרת ויוכיח.
אומנם ארץ היצור היא יפן אבל קראנו שהחלקים ב RA1 הם בחלקם סינים ועודפים זולים שנשארו מהיצור של שאר הטלויזיות.
מי היה מקבל בולשיט שדגם עם כיבוי של מפסק קפיץ ותפריט שנראה כמו של טלויזיה מאוזבקיסטן ובלי פונקציות בסיסיות הוא פרימיום??
ואגב, תבדקו ותחקרו לעומק בפורומים של מזרח אירופה וגרמניה ותראו את הביקורות עליה...
שם זה הארצות השיווק העיקריות שלה.
בביקורת של WHAT HIFI SOUNDVISION כאשר בדקו את הדגם של SHARP LC42XD1E
...
זה לא אותו דגם ולא אותו עיצוב. ואם RA1 זה דגם פרימיום אז למה לא בדקו אותו במגזינים האלה??? למה אין ביקורות??
ה RA1 טלויזיה גרועה (לדעתי...ולא רק) ב"הייר" ראינו תמונה פי 10 יותר יפה! אני מוכן לעשות השוואה של 1 מול 1 כדי להוכיח!
ושוב, אני פה איתכם ורוצה לעזור כמו כולם. ואני יודע דברים שאחרים לא יודעים אז אני רוצה לשתף את הפורום.