חוות דעת - kenwood kr-2600
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
לא שמעתי את הרסיבר הזה, אבל מבדיקה ברשת, הרסיבר הזה הוא משנות ה 70 המאוחרות... בשנים אלה קנווד יצרה רסיברים טובים יחסית.
הרסיבר מספק 15W לערוץ, ועדיין הוא אמור להיות חזק מאוד ולדחוף כל רמקול בלי בעיה... אני חושב שהוא יתן לך איכות צליל טובה ומעלה, ואם זה מעניין בשבילך, אז גם פונו-סטייג' איכותי...
יש לי את ה KR-710 מודל של עשור לאחר מכן. פחות או יותר המקביל של הדגם שאתה מדבר. כרגע הוא טוטאל לוס, אבל כשהוא עבד הוא נשמע נהדר...
כמובן, שאלת הכדאיות תלוייה בכמה טרחה מדובר, אם היא לא יקרה מדי, אז שווה לדעתי את המאמץ. מקסימום תפרסם אותו בלוחות למכירה ובטוח יהיו מעוניינים....
הרסיבר מספק 15W לערוץ, ועדיין הוא אמור להיות חזק מאוד ולדחוף כל רמקול בלי בעיה... אני חושב שהוא יתן לך איכות צליל טובה ומעלה, ואם זה מעניין בשבילך, אז גם פונו-סטייג' איכותי...
יש לי את ה KR-710 מודל של עשור לאחר מכן. פחות או יותר המקביל של הדגם שאתה מדבר. כרגע הוא טוטאל לוס, אבל כשהוא עבד הוא נשמע נהדר...
כמובן, שאלת הכדאיות תלוייה בכמה טרחה מדובר, אם היא לא יקרה מדי, אז שווה לדעתי את המאמץ. מקסימום תפרסם אותו בלוחות למכירה ובטוח יהיו מעוניינים....
זה תמיד נחמד לפרגן...
היי roypeles.
מהכירות אישית עם roypeles אני חייב לציין שהוא בעל ידע נרחב בתחום
הוינטג' ובבעלותו מס' רב של מוצרים מהתחום הנ"ל
.
רואי, הגיע הזמן שתהיה חבר פעיל בפורום....
עוז.
מהכירות אישית עם roypeles אני חייב לציין שהוא בעל ידע נרחב בתחום
הוינטג' ובבעלותו מס' רב של מוצרים מהתחום הנ"ל
רואי, הגיע הזמן שתהיה חבר פעיל בפורום....
עוז.
כבר חתמתי.
- nirses
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
ה - kenwood kr-2600 רסיבר שנמכרו ממנו הרבה יחידות בסוף שנות השבעים . רסיבר מוצלח למדי ויחסית להספקו הנמוך נשמע מצוין . הוא גם לא אמור לעלות הרבה כסף בתור יד שניה . 
לו הייתי רוטשילד ...
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
למיטב ידיעתי כל ציוד הוינטג' משנות ה-60/70 תחילת/אמצע ה-80' מכונה וינטג'.יכול
להיות וינטג' איכותי או גרוע,כמו שהיום יש מגברים גרועים לצד מצויינים,זה לא משנה את העובדה..כמו שיש אופנת וינטג'-בגדים משנות ה-70/60..(זה דווקא גועל נפש,במיוחד שבנות
חמודות מתעקשות ללבוש כאלה..)
להיות וינטג' איכותי או גרוע,כמו שהיום יש מגברים גרועים לצד מצויינים,זה לא משנה את העובדה..כמו שיש אופנת וינטג'-בגדים משנות ה-70/60..(זה דווקא גועל נפש,במיוחד שבנות
חמודות מתעקשות ללבוש כאלה..)
- roypeles
- חבר מביא חבר

Kosh כתב:למיטב ידיעתי כל ציוד הוינטג' משנות ה-60/70 תחילת/אמצע ה-80' מכונה וינטג'.יכול
חמודות מתעקשות ללבוש כאלה..)...
תודה אנשים - שכנעתם אותי
הרסיבר הוא של ההורים שלי, מאז שאני קורא בפורום נהייה לי לבדוק איזה מגבר וינטאג' ובמקרה ראיתי אותו מבצבץ מתחת לארגז כשביקרתי את ההורים
יש להם גם פאטיפון ענטיקה שעובד - אז אני אלך על זה.
roypeles - בתור אספן בטח יש לך כמה רסיברים, אתה מחליף ידנית כל פעם בין הרמקולים או שאתה משתמש במרכזיה כלשהי?

הרסיבר הוא של ההורים שלי, מאז שאני קורא בפורום נהייה לי לבדוק איזה מגבר וינטאג' ובמקרה ראיתי אותו מבצבץ מתחת לארגז כשביקרתי את ההורים
roypeles - בתור אספן בטח יש לך כמה רסיברים, אתה מחליף ידנית כל פעם בין הרמקולים או שאתה משתמש במרכזיה כלשהי?
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
האמת, שהיה לי את המגבר הזה לאיזה שבוע לפני תקופה.
אחלה מגבר, ממש אהבתי אותו.
מצאתי אותו זרוק ברחוב (אם מישהו זוכר? ) והוא עבד, אז אימצתי אותו.
אחלה מגבר, ממש אהבתי אותו.
מצאתי אותו זרוק ברחוב (אם מישהו זוכר? ) והוא עבד, אז אימצתי אותו.
- roypeles
- חבר מביא חבר

בדר"כ אני משתמש ביום יום בסנסוי 7070 (ומשום מה מעדיף אותו על ה 9090). מדי פעם אני מחליף ומחבר ישירות ללא מרכזיה. אבל זה באמת פעם ב... השאר כמו שציינת - אוסף, כמו בוליםmma02 כתב:תודה אנשים - שכנעתם אותי![]()
הרסיבר הוא של ההורים שלי, מאז שאני קורא בפורום נהייה לי לבדוק איזה מגבר וינטאג' ובמקרה ראיתי אותו מבצבץ מתחת לארגז כשביקרתי את ההורים![]()
...
אני שומע הרבה על ה 7070, קצת קשה לי להפנים את הסיבה לחיבה למגברי הוינטאג' (חוץ מזה שהם יפיפיים) - האם מגבר שכזה
לדוגמה ה 7070 עולה ברמתו על מגבר חדש בתקציב של 2000-3000 ש"ח?
כמה עלה ה 7070 כשהיה חדש? (כמובן באופן יחסי להיום ולא עלות בלירות -:) )

לדוגמה ה 7070 עולה ברמתו על מגבר חדש בתקציב של 2000-3000 ש"ח?
כמה עלה ה 7070 כשהיה חדש? (כמובן באופן יחסי להיום ולא עלות בלירות -:) )
לדעתי האישית הוא יעלה על כל מגבר חדש שנמכר במחירים האלה!!mma02 כתב: לדוגמה ה 7070 עולה ברמתו על מגבר חדש בתקציב של 2000-3000 ש"ח?...
אני אישית השוואתי אותו בזמנו להרבה מאד מגברים באיזור המחירים האלה, ואף אחד לא התקרב אליו!{לא בכוח שיש לו ולא באיכות הסאונד}
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
החיבה למגברי הוינטג' נובעת מכך שתמורת מחיר יחסית לא גדול אתה מקבל תמורה מצוינת.
גם בסאונד,גם באיכות הבניה,וגם בעיצוב..(אבל לא כל מגברי הוינטג' יפים-יש גם כאלה
שנראים חיצונית כמו פח *** כמו ההרמן קארדון 330B..) ובהרבה מקרים הם עולים
באיכות על ציוד סטריאו "מיינסטרים" מודרני.
גם בסאונד,גם באיכות הבניה,וגם בעיצוב..(אבל לא כל מגברי הוינטג' יפים-יש גם כאלה
שנראים חיצונית כמו פח *** כמו ההרמן קארדון 330B..) ובהרבה מקרים הם עולים
באיכות על ציוד סטריאו "מיינסטרים" מודרני.
- roypeles
- חבר מביא חבר

כמו שאמרו קודמיי, אכן לטעמי, ה 7070 עולה על הרבה מגברים סטריאופונים אחרים (ואני לא מדבר על מגברי 5.1+) באיכות הסאונד, ואפילו משאיר מאחוריו מספר לא קטן של מגברי היי-אנד יקרים.
לגבי המחיר נכון להיום, קצת קשה להעריך כי היום באמת לא עושים דברים כאלה באיכות שכזאת (לא נשכח שמרביתם של המגברים הם בני 30+ ועדיין עובדים, ולדעתי, יעבוד גם עוד 30 שנה ויותר)...
לגבי המחיר נכון להיום, קצת קשה להעריך כי היום באמת לא עושים דברים כאלה באיכות שכזאת (לא נשכח שמרביתם של המגברים הם בני 30+ ועדיין עובדים, ולדעתי, יעבוד גם עוד 30 שנה ויותר)...