החל מבערך לפני שבוע או עשרה ימים מופיעות ברשימת התוכניות המוזמנות שלי מספר שורות שהכותרת שכותרת שלהן היא "יעודכן בהמשך".
הבעייה היא שהן מופיעות בזמנים שמקבילים להקלטות אחרות שכיוונתי ומתנגשות איתן ומשבשות אותן (כיוון שנוצרים מצבים של 3 תוכניות במקביל).
כשלוחצים i אין שום מידע על ה"תוכנית" ובמקום של הערוץ כתוב Unknown.
דיברתי מספר פעמים עם אנשי התמיכה של HOT וביצענו RESET, RESET עם עדכון תוכנה על ידי לחיצה על ESC. בשלב מסויים נאמר לי שזה בגלל שאני לא מכבה את המכשיר (כלומר לא עובר למצב של שעון גם כשאני מכבה את הTV - אז מאז אני מכבה אותו בליילה - גם זה לא עוזר. נשאלתי האם חסר מקום בדיסק והתשובה הייתה שלא - למרות שיתכן שבעבר הגעתי למצב שהיה מחסור הוא מחק דברים אוטומאטית.
בנוסף נאמר לי שהיה עדכון גירסה בעייתי שעשו לו ROLLBACK ואולי זה קשור.
אתמול הם שלחו טכנאי שרצה להחליף לי את הממיר - אני לא הייתי מוכן לאבד את כל מה שיש לי מוקלט עליו - לפחות לא בנתיים.
מספר שאלות מעבר להאם מישהו נוסף נתקל בבעיה ואולי יש פתרון לאיך מוחקים את התוכניות האלו:
1) איך המכשיר יודע להקליט סדרות - כלומר נניח שכיוונתי הקלטה מחזורית של STARGATE - מייד אחרי הקלטה של פרק, ברשימת התוכניות להקלטה לא רואים שהוא מכווון להקליט את הפרק הבא - אבל איפהשהו הוא יודע את זה - הרי כשהפרק הבא נהיה זמין בלוח השידורים הוא פתאום מופיע ברשימת התוכניות המוזמנות ? ויותר מזה איך בכלל המכשיר יודע מה נחשב הפרק הבא באותה סדרה ?
2) האם יש דרך לבצע מחיקה של כל הגדרות ההקלטה באופן גורף אבל ללא מחיקה של התוכניות המוקלטות כבר ? (מתוך תקווה שתהליך ג'נרי כזה ימחק גם את הרשומות הבעייתיות שלו)
3) האם יש איזו דרך לתעדף בין הקלטות שונות ? - כלומר לבחור מראש שאם מתנגשות הקלטות של סדרות א,ב ו-ג אז יוקלטו דווקא ב ו- ג?
4) מה ההבדל בין התפריטים "רשימת צפייה" ל"תוכניות מוקלטות" ?
נקודה נוספת היא שאתמול והיום נתקלתי במצב שתוך כדי שהיה זמן השידור לכאורה של תוכנית "יעודכן בהמשך" כזו נסיון להדליק את הממיר ממצב שעון גרם לו לעשות RESET לעצמו - לעומת זאת לחיצה על הכפתור SERVICES בשלט העירה את הממיר והכניסה אותי לתפריטים שלו ומשם יכולתי לעבור למצב תצוגה רגיל.
פרטים טכניים:
איזור מגורים - רמת גן
יצרן הממיר ADB-A108
מספר גירסת תוכנה .331.924H
מספר דגם הממיר 7.9.4
מספר גירסת הממיר 3.48.18
גירסת מערכת הפעלה EN23108
אני רוצה לציין שכשהלכתי עכשיו לרשום את הפרטים הנ"ל בדקתי שוב ברשימת התוכניות המוזמנות ולא ראיתי תוכניות "יעודכן בהמשך" כאלו - מצד שני גם אתמול בסביבות 21:00 לא היו כאלו ואז ב22:00 הן צצו ושיבשו לי את ההקלטות שלי.
כמו כן חשוב לי לומר ש*לא* מדובר במצב שלוקח מספר שניות עד שמוצגים פרטי התוכנית - אם יש לי 8 הקלטות מחזוריות שאני יודע עליהן - לפעמים רואים 11 שורות ששלוש מתוכן הן "יעודכן בהמשך"
תודה למי שיקדיש מזמנו לסייע לי וללמד אותי.
אייל