חדש ב-PayPal: שירות מלא לישראלים כולל זיכוי אשראי
יש מצב שאפשר יהיה להצטרף למועדון online?? (ע"י תשלום לpaypal ?). יש לי 50 שקלים בארנק כבר הרבה זמן עם השם שלכם, אך אני גר בכפ"ס ולא בא לי לנסוע לחנות במיוחד בשביל להרשם למועדון. יתכן שיש עוד רבים כמוני, ולכן אולי כדאי לכם להרים את הכפפה.oferlaor כתב:וואי,
זה גם אומר שאפשר לגבות כסף ולהעביר ONLINE בין ישראלים!
כל הכבוד!...
אמיר.
-
dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
ותעדיף את כל הסיבוך הכרוך בזה כולל העמלות מאשר לנסוע לחנות ?amirbd כתב:יש מצב שאפשר יהיה להצטרף למועדון online?? (ע"י תשלום לpaypal ?). יש לי 50 שקלים בארנק כבר הרבה זמן עם השם שלכם, אך אני גר בכפ"ס ולא בא לי לנסוע לחנות במיוחד בשביל להרשם למועדון. יתכן שיש עוד רבים כמוני, ולכן אולי כדאי לכם להרים את הכפפה.oferlaor כתב:וואי,
כל הכבוד!......
איזה סיבוך? איזה עמלות? שלמתי בpaypal את כל קניות ebay שלי (לפני שחזרתי ארצה), ואף מכרתי פעם משהו בebay וקיבלתי תמורה דרך paypal. למיטב זכרוני (שהוא קצת מחורר, יש להודות), מי שמשלם בpaypal לא משלם שום עמלה. לכל היותר יש פה עמלה צנועה למקבל התשלום.dudib כתב:ותעדיף את כל הסיבוך הכרוך בזה כולל העמלות מאשר לנסוע לחנות ?amirbd כתב:יש מצב שאפשר יהיה להצטרף למועדון online?? (ע"י תשלום לpaypal ?). יש לי 50 שקלים בארנק כבר הרבה זמן עם השם שלכם, אך אני גר בכפ"ס ולא בא לי לנסוע לחנות במיוחד בשביל להרשם למועדון. יתכן שיש עוד רבים כמוני, ולכן אולי כדאי לכם להרים את הכפפה.oferlaor כתב:וואי,
כל הכבוד!.........
אני חושב שאם יש הרבה עצלנים כמוני (שמעדיפים לשלם בpaypal) אז אולי כדאי למנהלי האתר לבדוק את העניין, אולי ה"סיבוך" וה"עמלות" הנוראיות שווה את התמורה הכספית. לעומת זאת, אם זו רק הגישה שלי (כי רק חזרתי מאמריקה), אז באמת לא כדאי להכנס לכאב ראש הזה.
אמיר.
פתיחת חשבון פייפאל
השבוע פתחתי חשבון פייפאל אחרי זמן מה שאני מתעניינת בנושא. תהליך ההרשמה היה יחסית זריז, ולא לקח לי הרבה זמן. מצאתי גם אתר שמסביר בעברית איך אפשר לפתוח חשבון שם
http://www.pay-pal.co.il וככה אפשר לעשות קניות איביי ביתר קלות
http://www.pay-pal.co.il וככה אפשר לעשות קניות איביי ביתר קלות
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
לדעתי PAY- PAL יואיל ברכישות מאתרי בסגנון EBAY
ולא מואיל במיוחד לצורך מכירות מוצרי יד שנייה ברחבי הגלובוס ,
לצורך כך אני ממשיך להעזר באתרי YAD2 ,WIN-WIN
ולא מואיל במיוחד לצורך מכירות מוצרי יד שנייה ברחבי הגלובוס ,
לצורך כך אני ממשיך להעזר באתרי YAD2 ,WIN-WIN