תגובות לביקורת: iPhone או - iPod touch זאת השאלה!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אהבתי!
אחרי שראיתי את שניהם, דווקא ה-iPod touch מדבר אלי יותר בגלל הדקות המדהימה שלו.
אחרי שראיתי את שניהם, דווקא ה-iPod touch מדבר אלי יותר בגלל הדקות המדהימה שלו.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אח שלי קנה את ה-ITOUCH בארה"ב ורבותי, כבוד להחזיק כזה דבר ביד. ההרגשה היא שזה הגיע מזמן אחר. איכות מדהימה גם סאונד וגם וידאו אך ההממשק גורם לך לא לשמוע קובץ אלא כל הזמן לדפדף.
רק דבר אחד, ל-IPHONE יש מערכת פתוחה לה ניתן להוריד תוכנות וישומים (כולל משחקים) וה-ITOUCH כרגע סגור לתוכנות וישומים - ניתן לעלות עליו "רק" קבצי מדיה. - הבדל חשוב ומהותי!
רק דבר אחד, ל-IPHONE יש מערכת פתוחה לה ניתן להוריד תוכנות וישומים (כולל משחקים) וה-ITOUCH כרגע סגור לתוכנות וישומים - ניתן לעלות עליו "רק" קבצי מדיה. - הבדל חשוב ומהותי!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
פשוט מכשיר מדהים
קניתי את המכשיר בספטמבר. שדרגתי בכל פעם שיצאה גרסה חדשה.
המכשיר הוא מהפכני, נוח לשימוש.
ראוי לציין את יכולת הקהילה-פשוט חברה גדולים מהחיים, כולל בארצנו הקטנה (דאגו לעברת את המכשיר).
2 בעיות יש לאייפון:
1. רמקול חלש - כמעט ובלתי אפשרי לבצע שיחה באמצעות הרמקול
2. סוללה יחסית חלשה (בשל העובדה שהמסך והאפליקציות זוללים אנרגיה)
ממליץ בחום לרכוש את המכשיר (כמובן שלא כעת, גרסה 1.1.3 בפתח ועדיין אין פריצה חומרתית).
המכשיר הוא מהפכני, נוח לשימוש.
ראוי לציין את יכולת הקהילה-פשוט חברה גדולים מהחיים, כולל בארצנו הקטנה (דאגו לעברת את המכשיר).
2 בעיות יש לאייפון:
1. רמקול חלש - כמעט ובלתי אפשרי לבצע שיחה באמצעות הרמקול
2. סוללה יחסית חלשה (בשל העובדה שהמסך והאפליקציות זוללים אנרגיה)
ממליץ בחום לרכוש את המכשיר (כמובן שלא כעת, גרסה 1.1.3 בפתח ועדיין אין פריצה חומרתית).
אן ספק שהמכשירים מעולים אך...
אין ספק ששני המכשירים מעולים ונותנים ביצועים טובים, אבל יש כמה בעיות בכתבה עצמה, אין התיחסות לחסרונות שיש למכשיר. כמו למשל כשהוא נופל המסך נשבר, זה שהמסך נשרט בקלות, זה שהבטריה חלשה, הרמקול חלש, בעיות בשליחת סמס לקבוצות, לא ניתן להתקין תוכנות צד שלישי (שהם לא של אפל), אין אפשרות הרחבת זכרון, אם הבטריה נשברת או גמורה לא ניתן להחליף אלה לשלוח את המכשיר חזרה לאפל, מצלמה של 2M יש עכשו מכשירים עם 5M, בעיות ביצאת אוזניות, בעיות הבטחה חמורות בגישה לרשת אלחוטית ועוד המון דברים (בפורומים תמצאו מספיק הקינג תאמינו לי)
כל מי שרוצה לקנות לא ממליץ תמתינו עוד חצי שנה שנה, חוץ מיזה יצא גם טלפון נייד של גוגל
על בסיס קוד פתוח
http://code.google.com/android/
כל מי שרוצה לקנות לא ממליץ תמתינו עוד חצי שנה שנה, חוץ מיזה יצא גם טלפון נייד של גוגל
על בסיס קוד פתוח
http://code.google.com/android/
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
Re: אן ספק שהמכשירים מעולים אך...
יש לי אייפון כמה חודשים!subcon כתב:אין ספק ששני המכשירים מעולים ונותנים ביצועים טובים, אבל יש כמה בעיות בכתבה עצמה, אין התיחסות לחסרונות שיש למכשיר. כמו למשל כשהוא נופל המסך נשבר, זה שהמסך נשרט בקלות, זה שהבטריה חלשה, הרמקול חלש, בעיות בשליחת סמס לקבוצות, לא ניתן להתקין תוכנות צד שלישי (שהם לא של אפל), אין אפשרות הרחבת זכרון, אם הבטריה נשברת או גמורה לא ניתן להחליף אלה לשלוח את המכשיר חזרה לאפל, מצלמה של 2M יש עכשו מכשירים עם 5M, בעיות ביצאת אוזניות, בעיות הבטחה חמורות בגישה לרשת אלחוטית ועוד המון דברים (בפורומים תמצאו מספיק הקינג תאמינו לי)
על בסיס קוד פתוח
http://code.google.com/android/...
מכשיר מצויין.
אתה ממליץ להמתין.... ומה יהיה עוד חצי שנה שנה?! נמתין גם למכשיר הבא???
מי שממתין בחיים בתחום הטכנולוגי לא נהנה מהדברים החדשים, כי להמתין אפשר תמיד.
ממליץ ללכת על הIPHONE שמשמש אותי גם ב IPODT.
Re: אן ספק שהמכשירים מעולים אך...
1. המכשיר עף לי כבר לא זוכר כמה פעמים. הוא עדיין כמו חדש. הרבה יותר עמיד מהנוקיה למיניהם, ואני מאוד מעריך את העמידות של נוקיה. ממליץ להריץ חיפוש ביוטיוב על מבחני ריסוק לאייפון. אחרי זריקה מקומה שלישית, זריקה לאסלה, גירוד המסך עם מפתח ומה לא - המכשיר עדיין עובד ונראה כמו חדש. הזכוכית המחוסנת מקדימה היא יצירת אומנות.subcon כתב:אין ספק ששני המכשירים מעולים ונותנים ביצועים טובים, אבל יש כמה בעיות בכתבה עצמה, אין התיחסות לחסרונות שיש למכשיר. כמו למשל כשהוא נופל המסך נשבר, זה שהמסך נשרט בקלות, זה שהבטריה חלשה, הרמקול חלש, בעיות בשליחת סמס לקבוצות, לא ניתן להתקין תוכנות צד שלישי (שהם לא של אפל), אין אפשרות הרחבת זכרון, אם הבטריה נשברת או גמורה לא ניתן להחליף אלה לשלוח את המכשיר חזרה לאפל, מצלמה של 2M יש עכשו מכשירים עם 5M, בעיות ביצאת אוזניות, בעיות הבטחה חמורות בגישה לרשת אלחוטית ועוד המון דברים (בפורומים תמצאו מספיק הקינג תאמינו לי)
על בסיס קוד פתוח
http://code.google.com/android/...
2. כמו שכתבתי למעלה - המסך ממש ממש ממש לא נשרט בקלות. הייתי אומר שצריך ממש להתאמץ כדי להוציא שריטה כלשהיא.
3. הסוללה מחזיקה לפחות יומיים ללא טעינה בשימוש מלא. בזכות העובדה שאין דור שלישי במכשיר, הסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן. (זאת הסיבה שאפל נתנו לאי ההכללה של דור שלישי במכשיר).
4. הרמקול מאוד חלש, אתה צודק. בעייתי.
5. אפשר לשלוח SMS לקבוצות עם עדכון התוכנה האחרון של אפל.
6. יש לי כבר 4 מסכים מלאים בתוכנות צד שלישי. אומנם לא רשמי עדיין אבל למי אכפת - הן מעולות. בפברואר יוצא SDK רשמי.
7. אין שום בעיות אבטחה במכשיר. היו עושים מזה סלט אם היה.
8. המצלמה מספקת אבל אפשר היה יותר. וגם אין פלאש או הקלטת וידאו.
9. לגבי כל השאר אתה צודק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לגבי אנדרואיד,
כבר ראינו כמה מימושים שלו (כולל הצצה קצרה על כזה ב-CES), אבל זה עדיין רחוק מבשלות.
כבר ראינו כמה מימושים שלו (כולל הצצה קצרה על כזה ב-CES), אבל זה עדיין רחוק מבשלות.
לא הייתי לוקח את האייפון בגלל שזה מאוד שביר. למשל נוקיה וסוני אריקסון יכולים ליפול 30235 פעמים ועדיין שלא יקרה להם כלום.
ואת הטאץ' לא הייתי לוקח מהסיבה הפשוטה שיש קלאסיק עם פי 10 מקום (80GB לעומת 8GB) וזול ממנו באיזה 400 ש"ח.
ואת הטאץ' לא הייתי לוקח מהסיבה הפשוטה שיש קלאסיק עם פי 10 מקום (80GB לעומת 8GB) וזול ממנו באיזה 400 ש"ח.
לדעתי - ברור שעדיף האייפון
אתה מקבל את כל מה מה שיש באייפוד טאצ' בתוספת טלפון - אני אישית מעדיף להסתובב עם כמה /פחות דברים בתיק...
אתה מקבל את כל מה מה שיש באייפוד טאצ' בתוספת טלפון - אני אישית מעדיף להסתובב עם כמה /פחות דברים בתיק...