התאמת טלוויזית LCD / פלזמה מארה"ב
Multisystem
זו בדיוק הבעיה, בטלוויזיות כאן לא מצויין אם הטלוויזיה היא מולטיסיסטם אבל נאמר לי שמכיוון שיש לטלוויזיה כניסת RGB היא יכולה לשמש כמוניטור וככזו , אם יש לממירים בארץ יציאת RGB, היא חכולה להתאים לשימוש בארץ ( עם שנאי מתח כמובן)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
chase
ברמה עקרונית התשובה היא כן.
פחות עקרונית ויותר ספציפית, צריך לבחון כל מקרה לגופו (בגלל שטיונר חיצוני עלול להיות בעייתי בגלל תדרי 50HZ מול 60HZ). במרבית המקרים כיום, זה לא בעיה גדולה מדי.
ברמה עקרונית התשובה היא כן.
פחות עקרונית ויותר ספציפית, צריך לבחון כל מקרה לגופו (בגלל שטיונר חיצוני עלול להיות בעייתי בגלל תדרי 50HZ מול 60HZ). במרבית המקרים כיום, זה לא בעיה גדולה מדי.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Re: ידעתי
אם כבודו לא מעוניין בתגובות גולשים אחרים מלבד הבוסים אז מדוע לא הועיל לפנות אליהם באמצעות הודעה פרטית ?vivid כתב:שעופר או מרטין יתנו תשובה ענינית יותר הם נראה לי חזק בענינים כל הכבוד...
marioman
mario man השאלה הראשונית לא היתה שלי סתם ניסיתי לעזור לבחור וחוץ מזה למה לא להחמיא להם הם באמת מקצועיים ואין לי שום בעייה לשמוע עוד תגובות תמיד יש מה ללמוד מכולם סליחה אם הובנתי לא נכון.
גם שעון מקולקל מדייק פעמים ביום
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אז ככה,
הפורום הוא כללי - מטרתו הוא למנוע מצב שבו אנחנו עונים על עשרות שאלות חוזרות בהודעות פרטיות (מה שאני מנסה להמנע מלעשות כיום).
בנוסף, זה שהוא פומבי מאפשר לאנשים לקרוא את התוצאות וללמוד. אני ממליץ לכל מי שיודע תשובה כלשהי לענות - זה יוריד מאיתנו את הצורך לענות כפי שעשינו בימים הראשונים של האתר (מישהו שואל, אנחנו עונים)...
יש אנשים חכמים ומבינים רבים באתר ואני שמח מאוד על כך.
הפורום הוא כללי - מטרתו הוא למנוע מצב שבו אנחנו עונים על עשרות שאלות חוזרות בהודעות פרטיות (מה שאני מנסה להמנע מלעשות כיום).
בנוסף, זה שהוא פומבי מאפשר לאנשים לקרוא את התוצאות וללמוד. אני ממליץ לכל מי שיודע תשובה כלשהי לענות - זה יוריד מאיתנו את הצורך לענות כפי שעשינו בימים הראשונים של האתר (מישהו שואל, אנחנו עונים)...
יש אנשים חכמים ומבינים רבים באתר ואני שמח מאוד על כך.