LCD של Hitachi דגם 32LD7800TA או 32LD8800TA -האם מישהו מכיר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Pakostnik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מעוניין בחוות דעת על המכשיר 32LD7800TA. ה- 8800 טרם הגיע לארץ, והבנתי שה- 7800 כבר לא נמצא במלאי של היבואן.

קראתי reviews של הבריטים לדגם מקביל 32LD7200 ב- homecinemachoice, והם מאוד התלהבו. הדגם החדש עוד יותר מאובזר ומבחינת נתוני מסך יש לו יחס ניגודיות טוב יותר.

האם מישהו התרשם מהדגם היוצא? אשמח לקרוא על זה, תודה!

אני אישית מאוד אהבתי את התמונה של Sharp ו- Philips, אבל למיטב הבנתי הדגמים שלהם שמשווקים בארץ כבר בני שנתיים ובפיגור של שני דורות ממה שקורא בעולם. לעומת זאת, הדגם של Hitachi למרות שכבר הוחלף, יצא בתחילת 2005 ובארץ בהחלט יכול להיחשב ל"דגם חדש" :) אז מה עדיף - דגם ישן של Sharp או החדש-מאוד 8800TA של Hitachi?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

האם המתנה עד אפריל 2006 יכולה לבוא בחשבון?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

צחי15
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68

למה עד אפריל 2006?

שליחה #3 

מה יקרה באפריל 2006?

tzahi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

יגיעו דגמי ה LCD החדשים לארץ

שליחה #4 

הפיליפס החדשה עם זמן תגובה של 8ms ו Pixel Plus 2 , וסדרת V החדשה של SHARP , מדובר בטלויזית מתקדמות ביותר אומנם לא פריצת דרך ב LCD אבל רמה טובה יותר ממה שיש קיום בארץ.
המליצו לי לחכות גם אבל לא נראה לי שאני אחכה , אני קונה 32GA4M מסידרת AQUAS של SHARP
אני לא יודע מה יהיה המחיר בארץ של הדור החדש אבל אני מתאר לעצמי שהוא יהיה יקר , ובנוסף פריצת הדרך במסכי ה LCD צפויה להיות בשנת 2007 -2008 עד אז נסחוב עם המסך של SHARP
השאלה היא עד כמה סבלונות יש לך ?

Pakostnik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אל MartinHSabag

שליחה #5 

קראתי בורום שבאפריל 2006 אמורים פיליפס להציג טכנולוגיות חדשות ו- Sharp אמורים לצאת עם פנל חדש.

אבל אין לזה סוף... כל הזמן יש דברים חדשים באופק, ואני בטוח שבאפריל 2006 כבר נוכל לראות קדימה ולצפות לשיפורים עוד יותר משמעותיים. בדיוק כמו במעבדים. וצריך שמתישהו יהיה בבית גם מחשב וגם מסך דק! ממילא את המחשב קונים לשלוש שנים פלוס מינוס, ואת הטלוויזיה לחמש שנים לפחות. עד כמה תתקדמנה הטכנולוגיות תוך 5 שנים? שלא לדבר על המחירים...

ובארץ בכל זאת מוכרים דגמים בני שנתיים. למה? - כי:

מה שחשוב זה בסך הכל שאיכות התמונה במסכי LCD תתקבל על הדעת, שלא יהיה מריחות בתנועה, שהצבעים ייראו טבעיים ולא oversaturated כמו בטלויזיות זולות (בדרך כלל כניסת ויציאות לא מהוות בעיה). ויש טלויזיות כאלה כבר עכשיו. אני רק רוצה לדעת האם Hitachi היא אחת כזאת או לא. תודה.

ואגב, אם מישהו מכיר מקומות אמינים ולא יקרים בהם ניתן לבצע רכישה של מסך LCD - המידע יתקבל בברכה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

כמו שנאמר פה גם במסכים החדשים שאמורים להגיע אין שום פריצת דרך באיכות התמונה, להערכתי פריצת הדרך תגיע רק ב 2007 בדגמים שיחליפו את הדור החדש שאמור להגיע, אכן זה לא נגמר אבל אין מה לעשות זאת הטכנולוגיה וצריך להתמודד עם זה לכן לדעתי לא צריך לקנות בכל מקרה בגלל שקוראים לזה LCD ולהשתמש בטכנולוגיה שעדיין לא מצדיקה לא את המחיר ולא את איכות התמונה במיוחד שיש את טכנולוגיית הפלזמה שעדיפה.

Pakostnik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

lironk

שליחה #7 

קודם כל אני מודה שחטאתי - ביקרתי ב- bigbox, ואפילו לא היה כל כך נורא, אפילו די נחמד.

ראיתי קיר של פלאזמות ושל LCD.
לא ראיתי הבדלים גדולים בתמונה בין שתי הטכנולוגיות אצל הטובים בקטגוריות. גם המחירים דומים מאוד (אם כי תמורת אותו מחיר אתה מקבל יותר שטח בפלאזמה). כן, לא ראיתי הבדל, למרות נתונים שונים לגמרי של הבהירות ויחס הקונטרסט!
יש לי בעיה אם הפלאזמות: 1) הרזולוציה נמוכה ו- 2) רוב האנשים לא מודעים לזה, אבל תצוגה בפלאזמה היא בסך הכל תוצר לוואי של קרינת אולטרה-סגול המזיקה לעיניים. כך שאפילו אם היו מייצרים פלאזמה בגודל 32" לא היתי נוגע בה.

החיסרון של LCD נובע מזמן תגובה. אבל יש דגמים שבהם הדבר או שלא מורגש כלל או שמורגש בקושי.
לדעתי הצנועה, טכנולוגית LCD כבר בשלה וכשרה "למאכל אדם". עם זאת, הבחירה של הדגם היא דבר קריטי.

logan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

נחמד שאנשים מביעים דיעה על מה שלא ראו

שליחה #8 

ובכן - פריצת הדרך, או המהפך או המהפכה ב-LCD ממש מעבר לפינה.

ומי שקונה טלויזית LCD עכשיו, שם את כספו על קרנו של הסוחר.

אני החלטתי לחכות עד לאפריל 2006. זה המועד שבו מוציאה פיליפס לשוק באירופה את טכנולוגיית האפטורה, שהיא הדבר הטוב ביותר שראיתי עד היום בשדה ה-LCD

ומדובר על פריצת דרך, לא פחות מכך.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

קודם זה לא נכון שהתצוגה של הפלזמה היא תוצר לוואי של קרינה אולטרה סגולה וזה לא מזיק לעיניים.
לגבי התצוגה בביג בוקס אין לי מושג לגבי החיבורים ומצב התצוגה של הפלזמות וה LCD ,אין לי מושג אילו תכנים ראית שאתה קובע בבירור שאין בעיה בזמן תגובה והבעיה עם ה LCD שבחנות רואים ומביטים בדגם אחד גג 10 דקות ואז כשהיא מגיעה הביתה והצפייה היא כבר קבועה מתחילים לשים לב להרבה בעיות שאם תרצה אני אפרט לכן לדעתי לא קונים מתוך ברירת מחדל.

Pakostnik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

logan - אני לא מאמין בפריצות דרך בקרוב אצלי בסלון במחיר סביר

שליחה #10 

אז נכון שיש דברים שלא ראיתי - וגם לא הבעתי עליהם דעה!
(לא יודע עד כמה אתה "מקושר", אבל הבנת הנקרא שלך כנראה לא ממש אידאלית). מאידך למהנדסים יש אימרה: "הטוב ביותר הוא אויבו של הטוב".
אני לא מתכוון להיות בן ערובה של ציפיות לפריצות דרך ושל היבואן העצל של פיליפס (הדגם הכי "מתקדם" שנמכר בארץ נכון לעכשיו 9976, למרות ש 9986 עם Pixel Plus II ומשהו שדומה לעיצוב נמכר כבר שנה וחצי באירופה! היבואן אכן יכול לא להזדרז, כי גם ה- 9976 לוקח בהליכה את כל התצוגה חוץ מ- Sharp! השאלה רק מה כבר יש בתצוגה...). ואם כל הכבוד לדעתך, כל אחד עושה את ההחלטות שלו.

אל lironk:
לא אתווכח על פרטים טכניים ועל מרכיבי תמונה של מסך פלאזמה.
דווקא אשמח אם תפרט מה התופעות לאחר הקניה (אני כבר מוכן נפשית לכך שהשידור הרגיל ייראה זוועתי).

אל כולם:
please do not go offtopic anymore, would you
בחייאת אנשים, תפסיקו עם ההתפרצויות האלה של הישראליות!
נערך לאחרונה על ידי Pakostnik ב 22/10/2005 23:26, נערך 5 פעמים בסך הכל.

tzahi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1508
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

Pakostnik אני תומך בדעתך

שליחה #11 

אני לא רוצה לחכות עד שהדגמים החדשים יגיעו באפריל 2006 כי יכול להיות שאני אחכה עד תאריך זה ושתאריך זה יגיע או לפני תהיה פתאום דחייה של השיווק או תאריך הגעה לישראל יהיה זמן רב אחרי או שהמחירים יהיו בשמים , אלו דברים שאי אפשר לחזות ויכול להיות שבאפריל 2006 תתיאש ותקנה את אותו הדגם שישנו כיום בשוק רק שהוא ישן יותר.
אי אפשר לדעת מה יהיה מחר העתיד תמיד יהיה מלא אפשרוית שאתה לא יודע מהן , אז פשוט תלך על האפשרוית שאתה כן מודע להן.
זו רק דעתי , כמו שאני החלטתי לא לחכות לדגמים החדשים כל אחד יכול להחליט בהתאם לשיקולים שלו ולסבלנות שלו.
דבר נוסף ולרגע נשים את המפרטים ושיטות הטכנולוגיה בצד הוא שלפי דעתי התמונה ב LCD טובה יותר מפלאזמה , אבל זו רק העין והטעם שלי.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

Pakostnik

אם אתה מוכן לכך נפשית שהתמונה בשידור רגיל תהיה זוועתית ובכל זאת אתה קונה אז זו בחירה שלך , אני לא יודע מה עיקר הצפייה שלך אבל אוכל לומר לך מכל הדגמים שקיימים היום ב LCD שהפיליפס נותנת את התמונה הטובה ביותר בשידורי טלוויזיה קצת פחות בתמונת DVD לעומת השארפ שקצת חלשה בנושא שידורי טלויזיה אבל בשידורי DVD ושידורי HD היא נותנת תמונה איכותית ומרשימה.
logan

גם אני לא הבנתי את ההודעה שלך זו לא חוכמה לזרוק סתם דברים באוויר.

logan
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

עם כל הכבוד

שליחה #13 

אינני זורק סתם דברים לאוויר, אני מקושר היטב, ומי שיודע, יודע.

Pakostnik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אל lironk

שליחה #14 

לדעתי אף מסך LCD לא יצליח להתמודד כמו שצריך עם שידור אנלוגי או שידורי כבלים כפי שקיימים בארץ. אולי יהיו ביניהם סבירים, לא יותר. אני רוצה לראות סרטים במסך רחב ובאיכות טובה, בטלוויזיה שמסוגלת להציג קו ישר כקו ישר ולא איזו עקומה מעוותת (בעית הגאומטריה של טלוויזיות CRT נורא מציקה לי ובעיקר בגללה אני רוצה לזרוק אותה מהביית).

הבעיה שחוץ משארפ ופיליפס אנחנו בכלל לא מצליחים לשים עין על שום דבר מעניין - חברות רבות לא מיוצגות פה, ויש מוצרים מעולים שאף אחד לא מפרסם אותם ולא שם אותם בתצוגה. ואת אלה אני מחפש!

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

על אילו חברות אתה מדבר ?איזה מוצרים מעולים ? תן דוגמא, מכל החברות שיש אני לא מכיר LCD שיותר טובות מהפיליפס והשארפ ( כמובן כל אחת עם בעיותיה ) ואני מדבר על ה LCD מהדור הנוכחי.

מה שכתבתח לגבי ה LCD של פיליפס התכוונתי שהיא הטובה ביותר בשידורי טלוויזיה כאשר ברור שהכל יחסי , תמונה סבירה בהחלט.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #16 

Pakostnik,
1. קצת ענווה לא היתה מזיקה לך.
2. אתה לא יודע מי logan, אני כן. לפני שאתה יורה באויר כדאי שתבדוק למה הוא אומר מה שהוא אומר.
3. עפר ביקר במרכז הפיתוח של פיליפס (ראה סידרת כתבות על זה) והוא מחזק את דיברי logan, זה מספיק לך?
4. זה שאתה בוחר לא להאמין ורוצה לקנות בכל זאת, זו זכותך כמובן. כל מה שהחברה' פה ניסו לעשות הוא לעזור לך, לא משהו אחר ולבטח זה ההיפך הגמור מ"ישראליות"...
5. לא מדובר על "דגם חדש" אלא על פריצת דרך (רזולוציה, ובעיקר קונטראסט שזו הנקודה הכי חלשה של מסכי LCD כיום). מי כמוני מסכים עם לא לשבת על הגדר יותר מידי, אבל במקרה הזה לא מדובר על זמן ארוך מידי ומדובר על קפיצה רצינית בביצועים.

לתשומת ליבך.
About.me

Pakostnik פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

אל MartinHSabag

שליחה #17 

נלך לפי הסדר.

1. אני ביקשתי חוות דעת על דגם מסוים. במקום זה עונים לי על שאלות שממש לא שאלתי, ולמרבה הפלא זה כולל גם אותך כמנהל הפורום. דבר כזה אינו אפשרי לא ב- avforum ולא ב- ixbt (שזה פורום ברוסית) ולמעשה בכל פורום אחר שאני משתתף בו (ולמזלי אני יודע שפות).
2. לא רק זה, גם מישהו "מקושר" החליט לרדת עליי בלי סיבה כלשהי ("נחמד שאנשים מביעים דיעה על מה שלא ראו"), וזה כבר חמור ולכל הפחות מאוד מרגיז. אז אחרי זה אנא אל תלמד אותי "ענווה" (ובעצם כל דבר אחר שקשור לחינוך טוב).
3. אני לא יודע מי זה לוגן, ולוגן לא יודע מי אני, אז אנחנו תיקו.

4. והכי חשוב, האם ראית את הדגם ששאלתי עליו ויכול לשתף אותי בהתנסותך בבקשה? גם אם לא ראית זה בסדר, אף אחד לא יחזיק ממך פחות רק בגלל שאתה לא מכיר איזו חברה זניחה.

נ.ב. וזה לא שאני לא מאמין לך, לעופר או ללוגן. אני פשוט יודע שמירוץ הטכנולוגיות הזה לעולם לא יסתיים. את כל טענותיי כבר פרשתי לפני, למרות שהן לא קשורות לנושא, ואם היית קורא ומתייחס לדברי החבר בחדש Pakostnik קצת בעיון וברצינות, היית מבין למה הוא לא ממש מעוניין להמתין. ואגב למיטב זכרוני מישהו פה (אולי אפילו עופר) כתב שה Aptura אכן התקדמות משמעותית, אבל לא "פריצת דרך".

נ.נ.ב. אני מקווה שתקבל את דבריי בתור ביקורת בונה למרות העוקצנות (שבה לא אני התחלתי, אבל מיילא..)

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

ה Aptura כמו שצויין היא התקדמות משמעותית אבל לא ניתן להגדירה כפריצת דרך, לכל המקושרים לחברת פיליפס תשאלו את אנשי הפיתוח והם יאמרו לכם זאת בעצמם והם ישמחו לבשר לכם שפריצת הדרך האמיתית תגיע בסביבות 2007 אולי קצת לפני, אחרי הדור הנוכחי שעדיין לא משווק אצלנו.בהצלחה לכל המקושרים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
יצירת קשר:

שליחה #19 

צודק, אנחנו סתם לבנטינים, מה אנחנו מבינים?

זה לא אני זה הוא התחיל....
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78864
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 787 פעמים
קיבל תודות: 5392 פעמים

שליחה #20 

Pakostnik,

לגבי AVS אני יכול להעיד (בתור מנהל מאוד וותיק ב-AVS) שגם שם פעמים רבות ממליצים לך על A כאשר אתה שואל על B.

לגבי logan, אתה יכול לסמוך על המילה שלנו (שלי ושל מרטין) שהוא באמת מקושר ולצער כולנו בגלל מי שהוא, הוא מנוע מלפרסם פומבית את זהותו.

אני לא מכיר את המסכים הללו, ואני מבין גם את הגישה שלך, שתמיד יהיה משהו חדש יותר מעבר לאופק, כך שאין טעם לנסות ולתפוס את הירח כי הוא יהיה תמיד שני צעדים לפניך...

מצד שני, אם יש קפיצה טכנולוגית, רצוי בד"כ לעצור לרגע ולראות כיצד זה משפיע על השוק. במקרה זה, טכנולוגיות כגון APTURA ורזולוציות גבוהות יותר דווקא צפויות להוזיל מאוד את השוק מכיוון שהן ידחפו למטה את מחירי כל המוצרים הקיימים כרגע. רכישה של משהו במחירים של היום זה כמו לרכוש מניות, כאשר אתה יודע שעוד שבוע הבורסה נופלת...

אני לא פוסל רכישה של מודלים מהדור הקיים - עובדה שיש אנשים שרוכשים אותם, אבל אנשים שמבינים עיניין (וברור לי שאתה כלול בקטגוריה הזו) צריכים לפקוח עיניים במצב כזה ולדעת לאיזה כיוון הם צועדים.

לגבי ה-UV בפלאזמה.

אתה בעיקרון צודק - התופעה של פלאזמה מפיקה אור UV, לא אור רגיל, וזה הציפוי הפנימי של התאים שהופך את זה לאור נראה. האם זה מזיק לעיניים? ממש לא, האור UV אינו יוצא את גבולות המסך - הוא הופך לאור רגיל ברובו, והשאר הופך לחום כאשר הוא נתקל בפילטר הקדמי של המסך.

אותו סוג אור מופק על ידי ניאון. אין לבן ממני בעולם (פרט ללבקנים), ואני יושב מתחת לתאורה של ניאון כבר כמה שנים טובות במשך מרבית שעות היום ללא אף טיפה של שיזוף... גם במקרה הזה הזכוכית שומרת שה-UV לא יצא את גבולות המנורה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”