YES HD - ירדה לי גירסא חדשה
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
קיבלתי גירסא חדשה (מסומנת כגירסאת דצמבר 28) ליס HD...
אני לא בטוח שזה שוחרר לעולם החיצון עדיין.
יש שיפור בכמה גזרות. נושא הווליום תוקן בערוצים רגילים (לא בדקתי כדורגל עדיין).
האינטרקטיב עדיין לא תקין.
איכות התמונה ב-SD עדיין לא טובה כמו היס מקס (התמונה פחות "דינמית וחיה"), אבל אני מרגיש שיפור.
אגב, למי שעוקב אחרי המאמרים שלי בנושא ה-HD ומתלונן על איכות ה-UPSCALE, כתבתי בעבר הרחוק שה-UPSCALE היה גרוע מאוד, ואז הוא השתפר. כרגע אני מעביר את המקס דרך שני מעבדים (לעומת ה-HD שעובר ישירות), אין לי כרגע מסך בבדיקה לשם שינוי, אז אני לא ממש יכול לעשות השוואת A-B תקינה.
בכל אופן גם במצב זה אני מרגיש שההבדל באיכות התמונה בין המקס ל-YES HD כבר פחות דרמטי מאשר היה קודם לכן. עשיתי גם כיול נוסף לאחר העדכון (חשוב לציין הממיר חייב להיות במצב VIDEO ולא PC במסך שלכם!) דרך ערוץ 144.
אני צריך לבדוק את זה לאורך יותר זמן בכדי לדעת אם הנושא שופר באמת משמעותית או עדיין פחות.
אגב, עדיין לא ברור אם נושא ה-SHARPNESS FILTER פעיל עדיין או לא, אנסה לברר.
לגבי נושא הרמקולים האחוריים. אני יודע מה מקור הבעיה ועדכנתי את הגורמים המוסמכים לנושא ביס. הם הבטיחו לבדוק איך אפשר לטפל בנושא.
אני לא בטוח שזה שוחרר לעולם החיצון עדיין.
יש שיפור בכמה גזרות. נושא הווליום תוקן בערוצים רגילים (לא בדקתי כדורגל עדיין).
האינטרקטיב עדיין לא תקין.
איכות התמונה ב-SD עדיין לא טובה כמו היס מקס (התמונה פחות "דינמית וחיה"), אבל אני מרגיש שיפור.
אגב, למי שעוקב אחרי המאמרים שלי בנושא ה-HD ומתלונן על איכות ה-UPSCALE, כתבתי בעבר הרחוק שה-UPSCALE היה גרוע מאוד, ואז הוא השתפר. כרגע אני מעביר את המקס דרך שני מעבדים (לעומת ה-HD שעובר ישירות), אין לי כרגע מסך בבדיקה לשם שינוי, אז אני לא ממש יכול לעשות השוואת A-B תקינה.
בכל אופן גם במצב זה אני מרגיש שההבדל באיכות התמונה בין המקס ל-YES HD כבר פחות דרמטי מאשר היה קודם לכן. עשיתי גם כיול נוסף לאחר העדכון (חשוב לציין הממיר חייב להיות במצב VIDEO ולא PC במסך שלכם!) דרך ערוץ 144.
אני צריך לבדוק את זה לאורך יותר זמן בכדי לדעת אם הנושא שופר באמת משמעותית או עדיין פחות.
אגב, עדיין לא ברור אם נושא ה-SHARPNESS FILTER פעיל עדיין או לא, אנסה לברר.
לגבי נושא הרמקולים האחוריים. אני יודע מה מקור הבעיה ועדכנתי את הגורמים המוסמכים לנושא ביס. הם הבטיחו לבדוק איך אפשר לטפל בנושא.
-
oferlaor
- מנהל

לא יודע איך הם מסמנים את מספרי הגירסא, אצלי זה מסומן כ-DEC 28...
אגב, ככל הנראה הממיר שלי אינו תקני - הוא PRE PRODUCTION (לא יודע אם זה טוב או רע...) אבל מתברר שהחומרה שלו טיפה שונה מהממירים הסופים שיצאו...
אגב, ככל הנראה הממיר שלי אינו תקני - הוא PRE PRODUCTION (לא יודע אם זה טוב או רע...) אבל מתברר שהחומרה שלו טיפה שונה מהממירים הסופים שיצאו...
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
עופר,
הרבה תודה על העדכון, יש לך מושג מתי אנחנו נקבל את העידכון?
דרך אגב, אמרת שגילית את מקור הבעיה ב-DD בערוץ הסרטים, אכפת לך לשתף אותנו? ההרגשה שלי היא שמשודר סיגנל של 5.1 אך בפועל מתקבלת אינפורמציה רק בערוצים הקדמיים.
הרבה תודה על העדכון, יש לך מושג מתי אנחנו נקבל את העידכון?
דרך אגב, אמרת שגילית את מקור הבעיה ב-DD בערוץ הסרטים, אכפת לך לשתף אותנו? ההרגשה שלי היא שמשודר סיגנל של 5.1 אך בפועל מתקבלת אינפורמציה רק בערוצים הקדמיים.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
1) יש שיפור בתמונה בערוצים הרגילים, אבל זה עדיין לא זה. ההבדל הוא של כ 20% לטובת ה MAX
2) הייתי צריך לכייל מחדש את התמונה בגרסא החדשה. לדעתי יש לכייל את הערוצים הרגילים בנפרד, ואת ערוצי ה HD בנפרד. לא מצאתי כיול שהיה טוב לשניהם.
3) יש שיפור בעוצמת ה PCM אבל עדיין יש הבדל גדול בעוצמה בין דולבי ל PCM
4) העברת ערוצים מהירה יותר
5) הבאג של שפת תרגום בכפתור הצהוב נפתר
2) הייתי צריך לכייל מחדש את התמונה בגרסא החדשה. לדעתי יש לכייל את הערוצים הרגילים בנפרד, ואת ערוצי ה HD בנפרד. לא מצאתי כיול שהיה טוב לשניהם.
3) יש שיפור בעוצמת ה PCM אבל עדיין יש הבדל גדול בעוצמה בין דולבי ל PCM
4) העברת ערוצים מהירה יותר
5) הבאג של שפת תרגום בכפתור הצהוב נפתר
-
oferlaor
- מנהל

jpost,
עדיין לא בדקתי 720P, אבדוק בהמשך היום.
ב-PCM בדקתי - הרמות אודיו זהות למקס.
יתכן שיש בעיה נוספת ב-DD (רמות גבוהות מדי?)
בהחלט יתכן שהכיול שונה בין HD ל-SD.
לגבי האודיו, אני עדיין מנסה לברר את הנושא לעומק. ברגע שיהיה לי מידע קונקרטי או סולידי אעדכן כאן.
עדיין לא בדקתי 720P, אבדוק בהמשך היום.
ב-PCM בדקתי - הרמות אודיו זהות למקס.
יתכן שיש בעיה נוספת ב-DD (רמות גבוהות מדי?)
בהחלט יתכן שהכיול שונה בין HD ל-SD.
לגבי האודיו, אני עדיין מנסה לברר את הנושא לעומק. ברגע שיהיה לי מידע קונקרטי או סולידי אעדכן כאן.
מכל ה"בלאגן" הזה, האם כדאי בכלל להתחבר ל HD.
לפי מה שאני מבין עדיין יש באגים במערכת ולמעשה מתגלחים על הזקן של הלקוחות ועוד בתשלום. השאלה אם יש טעם להתחבר כבר היום או לחכות עד שהמערכת תתייצב וגם המחיר /פז"מ ההתקשרות יהיו נוחים יותר. מה דעתכם?
-
oferlaor
- מנהל

Re: מכל ה"בלאגן" הזה, האם כדאי בכלל להתחבר ל HD.
מה דעתכם?מאירקה כתב:לפי מה שאני מבין עדיין יש באגים במערכת ולמעשה מתגלחים על הזקן של הלקוחות ועוד בתשלום. השאלה אם יש טעם להתחבר כבר היום או לחכות עד שהמערכת תתייצב וגם המחיר /פז"מ ההתקשרות יהיו נוחים יותר. מה דעתכם?...
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
מאירקה,
שאלו את זה רבים לפניך. הנה שרשור לדוגמא רק מאתמול בערב:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
תודה
חן חןride כתב:מאירקה,
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=...
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
720P
מה זאת אומרת 720P לא עובד?
האם הכוונה שהממיר לא מוציא בכלל סיגנל 720P ? כי אם כן המקרן שלי (720P נייטיב) יצטרך לעשות SCALING ל-1080I שהממיר יתן לו).
לא בטוח בכלל למי יש סקלייר פנימי טוב יותר לממיר של YES או למקרן שלי - פאני AE700
אלון
האם הכוונה שהממיר לא מוציא בכלל סיגנל 720P ? כי אם כן המקרן שלי (720P נייטיב) יצטרך לעשות SCALING ל-1080I שהממיר יתן לו).
לא בטוח בכלל למי יש סקלייר פנימי טוב יותר לממיר של YES או למקרן שלי - פאני AE700
אלון