בעיה בסאונד עם הADB3100
קיבלתי את הADB3100, חיברתי בעזרת כבל אופטי(עלה 80 ש"ח) לרסיבר, ויש לי כרגע 2 בעיות:
א. לפעמים(אפילו כמה פעמים בדקה לפעמים) הסאונד נקטע לחצי שניה וישר חוזר...
ב. רציתי לבדוק אם הDD עובד באמת, ואפשר לראות את 5 הדקות הראשונות בסרטי הDVDBOX בחינם... בסרט תחנה 49 שבDVDBOX כתוב שהוא בDD, לא היה DD ולא נעליים...
במה הבעיות בדיוק לדעתכם?
א. לפעמים(אפילו כמה פעמים בדקה לפעמים) הסאונד נקטע לחצי שניה וישר חוזר...
ב. רציתי לבדוק אם הDD עובד באמת, ואפשר לראות את 5 הדקות הראשונות בסרטי הDVDBOX בחינם... בסרט תחנה 49 שבDVDBOX כתוב שהוא בDD, לא היה DD ולא נעליים...
במה הבעיות בדיוק לדעתכם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
אני גם מקבל את הבעיה (שאלתי כאן באתר, אבל אף אחד לא דיווח על זה, כך שחשבתי שהבעיה מקומית אצלי).
אני אדווח את זה כתקלה ב-YES.
אני אדווח את זה כתקלה ב-YES.
- oferlaor
- מנהל

- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא, יכול להיות שפשוט הסרט לא משודר בכלל ב-DD, אלא בסטריאו.sunny_jim כתב:עופר, מה לדעתך לגבי הDD? יכול להיות שב5 הדקות הראשונות של סרט DVDBOX שלא הוזמן אין DD? זה לא נראה לי הגיוני......
האם בדקת כמות מסויימת של סרטים (ואז זה באמת לא סביר בכלל) או רק סרט אחד?
אני אומר לקבל את ה-3100 בתחילת נובמבר (69 ש"ח @#%$)$!#!@).
אני מקווה שלא יהיו לי בעיות עם ה-5.1, אנסה גם אופטי וגם קואקס...
למרות המחיר, נציגת השירות אשכרה ניסתה לשכנע אותי לא לקחת אותו
("יש בו פחות יציאות מהממיר שיש לך עכשיו, ואתה לא תראה שיפור באיכות התמונה")....
תראה, בDVDBOX כמעט ואין סרטים עדיין בDD, וכשהם מציינים בבירור שהוא בDD, אז כנראה הוא אמור להיות לא? אבל כן עדיין בדקתי רק סרט אחד כשאבדוק עוד אחד אני אעדכן...
מבקשים ממך לשלם? תראה, הם פשוט עובדים על הצרכנים עם כל התירוצים הטפשיים שלהם בגלל שהם לא רוצים להחליף לכל הצרכנים לממיר הזה... גם עלי בהתחלה ניסו לעבוד ככה ורצו לקחת ממני "דמי ביקור טכנאי..." אך בסוף החליפו לי בחינם כמו שסיפרתי באשכול אחר...
מבקשים ממך לשלם? תראה, הם פשוט עובדים על הצרכנים עם כל התירוצים הטפשיים שלהם בגלל שהם לא רוצים להחליף לכל הצרכנים לממיר הזה... גם עלי בהתחלה ניסו לעבוד ככה ורצו לקחת ממני "דמי ביקור טכנאי..." אך בסוף החליפו לי בחינם כמו שסיפרתי באשכול אחר...
- oferlaor
- מנהל

sunny_jim,
יש רק ערוץ אחד ב-DVDBOX שמשדר ב-DD.
בדקתי את הממיר בזמנו וזה בהחלט עובד עם DD.
לגבי "הם פשוט עובדים על הטכנאים", תחשוב בכיוון שלהם - הם בעיקרון צריכים לשלוח טכנאי להחליף ממיר תקין ללקוח ללא תשלום רק בגלל שבאיזה פורום כתוב שיש ממיר יותר מתקדם? בחייאת, זה עסק, והם משלמים לא מעט כסף לטכנאים בשביל שיעשו את כל העבודה הזו...
צריך טיפה לרדת מהגישה הכ"כ ישראלית הזו שתמיד כולם מנסים לדפוק אותנו...
יש רק ערוץ אחד ב-DVDBOX שמשדר ב-DD.
בדקתי את הממיר בזמנו וזה בהחלט עובד עם DD.
לגבי "הם פשוט עובדים על הטכנאים", תחשוב בכיוון שלהם - הם בעיקרון צריכים לשלוח טכנאי להחליף ממיר תקין ללקוח ללא תשלום רק בגלל שבאיזה פורום כתוב שיש ממיר יותר מתקדם? בחייאת, זה עסק, והם משלמים לא מעט כסף לטכנאים בשביל שיעשו את כל העבודה הזו...
צריך טיפה לרדת מהגישה הכ"כ ישראלית הזו שתמיד כולם מנסים לדפוק אותנו...
קודם כל אנחנו משלמים בדמי המנוי שלנו גם על שירות הטכנאים, וחוץ מזה YES הבטיחו לי לא פעם על כך שאני אקבל את מלוא השירות שמגיע לי לקבל, ואם זה ממיר סטנדרטי ולא YESMAX, אז זה חלק מהשירות שמגיע לי... כך שכאן אני לא כל כך מסכים שמדובר בגישת הישראלי המכוער 
מהו הערוץ הזה אגב בDVDBOX?
מהו הערוץ הזה אגב בDVDBOX?
הדולבי דיגיטל לא פעיל עדיין ב3100
שלום חברים
מבדיקות שערכתי עולה כך -
ה3100 תומך בdolby digital, באופן עקרוני, אך הדבר עדכון תוכנה אשר יהיה בעוד מספר שבועות
נכון להיום רק המקס תומך ומוציא דולבי דיגיטל
אפשר לראות איזה סרטים משודרים בדולבי דיגיטל דרך הdvdbox באפיק 6.
חג שמח.
מבדיקות שערכתי עולה כך -
ה3100 תומך בdolby digital, באופן עקרוני, אך הדבר עדכון תוכנה אשר יהיה בעוד מספר שבועות
נכון להיום רק המקס תומך ומוציא דולבי דיגיטל
אפשר לראות איזה סרטים משודרים בדולבי דיגיטל דרך הdvdbox באפיק 6.
חג שמח.