שרשור תגובות: ביקור לילי מס. 5: עופר שחורי והמיוזיק-הול 5.1

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #1 

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

מגניב! אהבתי את הרמקולים, מעניין יהיה לשמוע אותם (רק מוזר שהיית צריך לקרב אותם אליך).

כמו תמיד,רועי, אחלה כתבה וסיפור - נהניתי כתמיד :wink:

ה5.1 מקביל לאיזה פרוג'קט (בערך)?

roeek
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1349
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

אני לא הייתי משווה בינם על סמך זכרון, אלא רק אם היה מתבצע מבחן אחד על אחד... מבחינה תקציבית היא מקביל לערך ל-6.1.
The Black Wax

עופר_צפריר
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4880
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שוטטות באישון ליל - תרתי משמע...

שליחה #4 

שלי ושל רועי ידידי, נהפכו לאחרונה למסורת ממכרת....אך מענגת. :D

אני חייב להודות "שהבלה לונה" לא היווה עבורי אידיאל - וזאת לאחר ששמעתי אותם עם קדם מגבר של JOLIDA ונגן CDP תואם + פאוור של "קונרד ג'ונסון" { עד כמה שאני זוכר?}... והשילוב הנ"ל לא "היטיב" עם הרמקולים.

זאת להבדיל מהשילוב האיכותי של מגברי VAC - פאוור+ פרה, מנורות מלא - שנתנו לרמקולים של
"BELLA LUNA" רמות פירוט גבוהות, איזון, בימה עוטפת בצלילים...{לא מתאים לכל אחד}.... ומימד מיוחד - שלא ניתן היה להתעלם ממנו.

לגבי הפטפון של MUSIC HALL ? ניתן לומר שהפטפון עשוי/מורכב בצורה איכותית,לרמות מחירים אלה.
איך הוא נישמע? לא ניתן להתרשם מפטפון בסט -אפ קיים.{ לא מוכר}
אגב,הפונו סטייג' של BELLARI היה יכול להתאים לי בחיפוש שלי אחרי פונו -אבל לדאבוני הוא אינו מותאם לראשי MC.

הערת אגב,פוסט זה היה יכול להיות גם בקטגורית האודיו - ולא בהכרח באנלוגי. בסה"כ זאת הייתה התרשמות/סקירה של מכלול מוצרים.

תודה לעופר שחורי על האירוח. (Y)
:קפה:

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”