אני אציג את עצמי, אני יובל, בן 18 מבאר שבע, חדש לגמרי בתחום הפטיפונים, תמיד אהבתי את הפלסטיק השחור והענקי הזה ובמיוחד את העטיפות המדהימות האלה שמשתוות ליצירת אמנות ממש, והחלטתי לאחרונה שזהו, קונים פטיפון ותקליטים!
אז את התקליטים כבר קניתי (אני תמיד קונה חומר גלם לפני המכשיר.. ככה אני..), ועכשיו נותר הדבר הרציני באמת - פטיפון, אבל איכותי באמת!
אני אחד שאוהב ומעריך סאונד נקי איכותי ועוצמתי.
בנוגע לעוצמה הבנתי שזה כבר תלוי במגבר, אך בנוגע לפטיפון התייעצתי עם כל אדם אפשרי ואף עם מבין באלקטרוניקה של אחד ממגזיני הבידור בישראל - רן לוי למי שמכיר, שנתן כיוון מעולה.
אז ככה, לאחר קריאה מרובה כאן בפורום ובעוד פורום 99 משהו אין לי מושג לא נכנס אליו הרבה לא ממש אוהבים לענות שם (די סנובים האמת) החלטתי לשאול אתכם -
מבין הדגמים הללו, על מה ללכת? מאלה מכם שמכירים, למי אם אני אחבר מגבר איכותי, יצא הסאונד הנקי והעוצמתי ביותר? -
פרג'קט Debut III / Debut III Phono SB
טורנס 170 EV פטיפון Thorens / TD-190 - פטיפון - Thorens
או שאני אקנה מיד שניה טכניקס, שאני אחד שממש לא אוהב יד שניה אני בנאדם של חדש, אבל להזמין מחו"ל עם העמלות והכל יוצא מאוד יקר.. העמלות עולות יותר מהמכשיר אז ירדתי מזה. אז אם אני אקנה טכניקס זה רק יד שניה.
יש לי את הטלפונים של כל היבאונים, אבל אני לא אוהב לחפור לאנשים בנוגע למידע כי כשאני שואל אני אוהב לדעת הכל פרטי פרטים ולא מתאים לי לצאת חופר בטלפון, אז המקום הטוב ביותר לעשות זאת הוא פה בפורומים.. כאן אפשר לחפור בלי בושה.
חבר'ה תבינו שבתור אחד שלא מבין הרבה בעניין וממה שלמדתי זה ממש בשבוע האחרון אחרי חרישה פה (במקום ללמוד לבגרויות אני לומד על פטיפונים.. גם משהו לא?), זה די מסובך לבחור משהו ולדעת כיוון בראש, אז אני אהיה חייב שתעזרו לי פה לאורך כל הזמן עד שאני אשיג את הדבר האיכותי באמת.
בקשר לסאונד ולרמקולים הכל סבבה השנה קניתי מערכת מיקרו של LG מהסדרה החדשה של השוקולד עם העיצוב השחור עתידני ויש לה סאונד מטורף, רק צריך מגבר טוב.
בקשר לפרוג'קט עם המגבר, אם אני אקנה אותו, את הדגם הפשוט, כדי להזמין את ההוא בלי המגבר ולקנות בנפרד משהו איכותי או את ההוא עם המגבר?
חרפתי מספיק להודעה אחת, תנסו לענות לי כאן על כל השאלות תעשו טובה אתם אחלה אנשים כבר ראיתי אשכולות של אנשים כמוני ועזרתם להם מאוד, אז תעשו מאמצים גם בשבילי בבקשה זה ממש חשוב.
תודה לכולכם!!!