התלבטות ברכישת פטיפון חדש

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
MASTERMIX
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2297
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #21 

מה זה משנה העיקר שתהנה ותתחדש וחבר'ה תנו לבנאדם לנשום טיפה ...בקרוב הוא ישדרג בטוח למרות שאני חושב שכרגע הוא תיקצב זמנית את המטרה , נכון להיום ואולי מחר זה ישתנה זו בחירה נכונה וטוב שכך..

בכל אופן האזנה מלאת תענוגות ותתפנק לך עד כמה שאפשר. (Y)
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .

http://mastermix-production.blogspot.com/

המשך גלישה נעימה .. (f)

dr6633 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

הבהרה

שליחה #22 

אני משתמש בפטיפון מילדות ואף פעם לא הפסקתי...זה לא שגיליתי עכשיו את עולם הפטיפון. הענין הוא שעד עכשיו היו לי פטיפונים פשוטים ובסיסיים, עכשיו החלטתי להשקיע יותר בפטיפון עצמו ואני אבנה סביבו מערכת. כרגע החלפתי את המערכת הישנה שהיתה לה כניסת phono ואני משתמש בפונו סטייג' שקניתי שעושה רושם שהוא טוב (של ART). אני לא חושב שאם המערכת לא סופר מקצועית אז זה בזבוז להשקיע בפטיפון כי נראה לי שעדיין יהיו הבדלים אם אחבר פה פטיפון פשוט יותר ולא את מה שקניתי...אבל אני לא מתיימר להיות מומחה כמוכם :)
בעתיד סביר להניח שאשקיע בראש יותר איכותי וכו' אבל כרגע זה מספק אותי והאמת היא שלא עזבתי אותו היום, יש לי מאות תקליטים שצברתי במשך השנים ואני גם רוכש חדשים באמאזון או בטאוור.

צירפתי בכל מקרה תמונה יותר ברורה תהנו :)

ותודה לכל המגיבים.

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #23 

הזרוע על הטורנס שלך מזכירה לי את הזרועות של הפטיפונים של פרוג'קט(זרועות הקארבון)
האם באמת זו זרוע של פרוג'קט? ואגב בעבר כשקניתי את הפטיפון שלי ושאלתי על הפטיפונים המודרניים מהיום של טורנס,נאמר לי שפרוג'קט מייצרת אותם בשביל טורנס..האם
זה נכון?

dr6633 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #24 

Kosh כתב:הזרוע על הטורנס שלך מזכירה לי את הזרועות של הפטיפונים של פרוג'קט(זרועות הקארבון)
האם באמת זו זרוע של פרוג'קט? ואגב בעבר כשקניתי את הפטיפון שלי ושאלתי על הפטיפונים המודרניים מהיום של טורנס,נאמר לי שפרוג'קט מייצרת אותם בשביל טורנס..האם
זה נכון?
...
היא באמת מזכירה את הזרוע של הפרוג'קט אבל לפי מה שידוע לי אין ביניהן קשר למרות שאיפשהו באיזה פורום קראתי דברים דומים למה שאתה אומר...אז אני לא יודע בוודאות. מה שכן, אם כבר העלית את ענין הזרוע, הבנתי שאפשר איכשהו להפוך את הפטיפון לחצי אוטומטי בכך שהזרוע תתרומם ותחזור למקומה בסיום הניגון בפטיפון הזה - זה נכון? כרגע מה שקורה זה שכשזה מסיים צד הפטיפון נכבה אומטית אבל הראש נשאר על התקליט.

benson
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #25 

תתחדש (Y)

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011

שליחה #26 

תתחדש! נראה נהדר! :wink:

בקשר לזרוע, דומה, אבל לא אותו דבר... :?

אילפור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1029
קיבל תודות: 13 פעמים

עד כמה שאני יודע,

שליחה #27 

פרןגקט יצרה כמה שנים לטורנס את הפטיפונים, והיום היא מייצרת להם חלקים מסוימים, לא את כל הפטיפונים.

הזרועות של טורנס אינן עשויות קרבון עד כמה שידוע לי.
איל פור

yuval2d
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #28 

אפשר לשאול כמה הוא עלה ומאיפה קנית? אני חושב גם על אחד כזה..

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”