בכל אופן האזנה מלאת תענוגות ותתפנק לך עד כמה שאפשר.
התלבטות ברכישת פטיפון חדש
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
מה זה משנה העיקר שתהנה ותתחדש וחבר'ה תנו לבנאדם לנשום טיפה ...בקרוב הוא ישדרג בטוח למרות שאני חושב שכרגע הוא תיקצב זמנית את המטרה , נכון להיום ואולי מחר זה ישתנה זו בחירה נכונה וטוב שכך..
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
הבהרה
אני משתמש בפטיפון מילדות ואף פעם לא הפסקתי...זה לא שגיליתי עכשיו את עולם הפטיפון. הענין הוא שעד עכשיו היו לי פטיפונים פשוטים ובסיסיים, עכשיו החלטתי להשקיע יותר בפטיפון עצמו ואני אבנה סביבו מערכת. כרגע החלפתי את המערכת הישנה שהיתה לה כניסת phono ואני משתמש בפונו סטייג' שקניתי שעושה רושם שהוא טוב (של ART). אני לא חושב שאם המערכת לא סופר מקצועית אז זה בזבוז להשקיע בפטיפון כי נראה לי שעדיין יהיו הבדלים אם אחבר פה פטיפון פשוט יותר ולא את מה שקניתי...אבל אני לא מתיימר להיות מומחה כמוכם 
בעתיד סביר להניח שאשקיע בראש יותר איכותי וכו' אבל כרגע זה מספק אותי והאמת היא שלא עזבתי אותו היום, יש לי מאות תקליטים שצברתי במשך השנים ואני גם רוכש חדשים באמאזון או בטאוור.
צירפתי בכל מקרה תמונה יותר ברורה תהנו
ותודה לכל המגיבים.
בעתיד סביר להניח שאשקיע בראש יותר איכותי וכו' אבל כרגע זה מספק אותי והאמת היא שלא עזבתי אותו היום, יש לי מאות תקליטים שצברתי במשך השנים ואני גם רוכש חדשים באמאזון או בטאוור.
צירפתי בכל מקרה תמונה יותר ברורה תהנו
ותודה לכל המגיבים.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
הזרוע על הטורנס שלך מזכירה לי את הזרועות של הפטיפונים של פרוג'קט(זרועות הקארבון)
האם באמת זו זרוע של פרוג'קט? ואגב בעבר כשקניתי את הפטיפון שלי ושאלתי על הפטיפונים המודרניים מהיום של טורנס,נאמר לי שפרוג'קט מייצרת אותם בשביל טורנס..האם
זה נכון?
האם באמת זו זרוע של פרוג'קט? ואגב בעבר כשקניתי את הפטיפון שלי ושאלתי על הפטיפונים המודרניים מהיום של טורנס,נאמר לי שפרוג'קט מייצרת אותם בשביל טורנס..האם
זה נכון?
היא באמת מזכירה את הזרוע של הפרוג'קט אבל לפי מה שידוע לי אין ביניהן קשר למרות שאיפשהו באיזה פורום קראתי דברים דומים למה שאתה אומר...אז אני לא יודע בוודאות. מה שכן, אם כבר העלית את ענין הזרוע, הבנתי שאפשר איכשהו להפוך את הפטיפון לחצי אוטומטי בכך שהזרוע תתרומם ותחזור למקומה בסיום הניגון בפטיפון הזה - זה נכון? כרגע מה שקורה זה שכשזה מסיים צד הפטיפון נכבה אומטית אבל הראש נשאר על התקליט.Kosh כתב:הזרוע על הטורנס שלך מזכירה לי את הזרועות של הפטיפונים של פרוג'קט(זרועות הקארבון)
זה נכון?...
- אילפור
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1029
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
עד כמה שאני יודע,
פרןגקט יצרה כמה שנים לטורנס את הפטיפונים, והיום היא מייצרת להם חלקים מסוימים, לא את כל הפטיפונים.
הזרועות של טורנס אינן עשויות קרבון עד כמה שידוע לי.
הזרועות של טורנס אינן עשויות קרבון עד כמה שידוע לי.
איל פור