ברצוני לקנות רסיבר לקולנוע ביתי
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
החדר בו שמעתי את הציוד הזה היה אולי
4x5..
בעל החנות ממש חייב לחשוב מחדש על איך היא בנויה.. אולי לשבור קיר או שניים.
בעל החנות ממש חייב לחשוב מחדש על איך היא בנויה.. אולי לשבור קיר או שניים.
- logankungfu
- חבר ותיק

זה לא היה אחד מחדרי ההשמעה האלה.
זה היה חדר עם כמה זוגות רמקולים בלבד בחנות אודיו רצינית, לא איזה שקם אלקטריק.
אבל בד"כ זו אכן בעיה רצינית.
אגב, בעל החנות עצמו סיפר לי שרוב קוני ציוד ההי- אנד (כל השלושה..) קונים מקטלוג בלי להאזין (מישהו קנה אצלו סטאפ של כ- 100k שקלים בצורה כזו..)
ומי שמאזין הוא בד"כ מי שאין לו כסף לזה ומאזין כדי לקבל רפרנס למה שהוא כן מתכוון להאזין אח"כ כדי לקנות.
אבל בד"כ זו אכן בעיה רצינית.
אגב, בעל החנות עצמו סיפר לי שרוב קוני ציוד ההי- אנד (כל השלושה..) קונים מקטלוג בלי להאזין (מישהו קנה אצלו סטאפ של כ- 100k שקלים בצורה כזו..)
ומי שמאזין הוא בד"כ מי שאין לו כסף לזה ומאזין כדי לקבל רפרנס למה שהוא כן מתכוון להאזין אח"כ כדי לקנות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Re: הי, אני לא מרטין, אבל חוויה אישית בנושא:
לאילו קאבאס מדפיים האזנת?logankungfu כתב:האזנתי להדגמת ציוד היי- אנד בחנות אודיו (בלי שום כוונה לקנות משהו.. למוכר פשוט היתה שעה לשרוף).
מה שהודגם היה ציוד היי אנד של Cabasse...
- logankungfu
- חבר ותיק

שמעתי 2 סוגי מדפיים-
http://cabasse.co.il/
הפמפרו והברהאט מהרשימה בלינק. שניהם היו טובים, וגם האזנתי על אף הבדל המחיר הגדול, ההבדל בצליל היה זניח לפחות לאוזני הלא כ"כ מיומנות.
הפתיעו אותי מאוד לטובה הסטלייטים שלהם, ה- XO, ומחירם בהתאם כמובן. המדפיים אבל היו בפירוש עדיפים עליהם לטעמי
(למרות שבתוספת הסאב של קאבאס שנועד למערכת הזו, הפער באיכות קטן יותר. אולם, המחיר שלו בתוספת זוג סאטלייטים
כבר יקר בטירוף והמדפיים עדיין עדיפים).
מולם האזנתי לרמקול הזה של בוסטון: http://bostonacoustics.com/hs_product.a ... tegoryID=4
שהיה לטעמי עדיף על שלושת הקאבאסים. מאידך, אני אוהב צליל "אמריקאי" באופן מיוחד, ולבוסטון יש הרבה ממנו, כך שזו ממש לא קביעה אובייקטיבית.
הפמפרו והברהאט מהרשימה בלינק. שניהם היו טובים, וגם האזנתי על אף הבדל המחיר הגדול, ההבדל בצליל היה זניח לפחות לאוזני הלא כ"כ מיומנות.
הפתיעו אותי מאוד לטובה הסטלייטים שלהם, ה- XO, ומחירם בהתאם כמובן. המדפיים אבל היו בפירוש עדיפים עליהם לטעמי
(למרות שבתוספת הסאב של קאבאס שנועד למערכת הזו, הפער באיכות קטן יותר. אולם, המחיר שלו בתוספת זוג סאטלייטים
כבר יקר בטירוף והמדפיים עדיין עדיפים).
מולם האזנתי לרמקול הזה של בוסטון: http://bostonacoustics.com/hs_product.a ... tegoryID=4
שהיה לטעמי עדיף על שלושת הקאבאסים. מאידך, אני אוהב צליל "אמריקאי" באופן מיוחד, ולבוסטון יש הרבה ממנו, כך שזו ממש לא קביעה אובייקטיבית.
- logankungfu
- חבר ותיק

כמובן שהרצפתיים שם עלו עשרות אלפי שקלים,
ובגלל האקוסטיקה היה קשה מאוד להעריך איך הם נשמעים, הכל הדהד.
- logankungfu
- חבר ותיק