שרשור תגובות: ביקור לילי מס.4: ערן פוגל והאורב של מישל
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חברים והרפתקאות ליליות
כשאני משווה את סוג ההרפתקאות הליליות העוברות עלי ובנוסף , כשאני מהרהר איזה סוג של ריגושים יכולים להציע לי החברים שלי- אני מבין שטעיתי במספר צמתים מרכזיים בחיי.
או במילים אחרות : אני מקנא
או במילים אחרות : אני מקנא
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
מערכת מדהימה, מזילה ריר, במיוחד האמפ אך אני תוהה לו אותו ראש היה מורכב על פטיפון כגון הטכניקס SL1200MKII החביב האם הסאונד היה מהותי שונה.
הרי מי שאחראי על רפרודוקציית הסאונד הוא הראש. תפקיד הפטיפון לסובב את הצלחת במהירות קבועה וללא עיוותים, מה שמנוע DC מודרני אמור לעשות ללא בעיה ותפקיד הזרוע להחזיק את הראש בזווית נכונה על התקליט. אז על מה נזרק כל הכסף (אף על פי שלא נכתב, אני די יודע את שווי הפטיפון והזרוע ולא מדובר באלף דולר וגם לא באלפיים)
הרי מי שאחראי על רפרודוקציית הסאונד הוא הראש. תפקיד הפטיפון לסובב את הצלחת במהירות קבועה וללא עיוותים, מה שמנוע DC מודרני אמור לעשות ללא בעיה ותפקיד הזרוע להחזיק את הראש בזווית נכונה על התקליט. אז על מה נזרק כל הכסף (אף על פי שלא נכתב, אני די יודע את שווי הפטיפון והזרוע ולא מדובר באלף דולר וגם לא באלפיים)
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
הורג אותי ערן כל פעם מחדש כאשר אוסף ציוד יפה ואז דוחף פנימה איזה ג'אנק
שהורס את הכל ולא מאפשר לשמוע את המערכת במלאו הפוטנציאל שלה ........
ומה זה "אוגיות וקפה"?
איפה הוויסקי?

ומה זה "אוגיות וקפה"?
איפה הוויסקי?
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
במיוחד בשבילך גינאדי.
Croc כתב:
איפה הוויסקי?![]()
...
roeek כתב:
עופר_צפריר כתב:בעוד ערן אוחז בקבוק שתייה חריפה ומוזג לנו בכוסות אני שועט לכיוון הפטפון......
העוגיות והקפה היו אחרי...הביקור נפתח כרגיל{איך לא} באיזה כוסית משובחת של וויסקי {חייב לקנות אותו}...לחידוד החושים....
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
על מה מדובר בדיוק?truejoker כתב:עופר , מעניין שענית על הוויסקי , אבל לא ענית על הטכניקסהשאלה קשה מידי ?
...
על השאלה של גנאדי על הוויסקי , ועל השאלה של דאני לאור על הטכניקס
ולדני , היה לי את הטכניקס הזה עם ראש טוב יחסית של דנון 103 , וקניתי במקומו את הפרוז'קט , אז לדעתי לא נראה לי שלשים על הטכניקס ראש כזה זה שווה . אבל אולי עופר באמת יוכל לענות כי יש לו יותר נסיון בנושא
ולדני , היה לי את הטכניקס הזה עם ראש טוב יחסית של דנון 103 , וקניתי במקומו את הפרוז'קט , אז לדעתי לא נראה לי שלשים על הטכניקס ראש כזה זה שווה . אבל אולי עופר באמת יוכל לענות כי יש לו יותר נסיון בנושא
- audiofreak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 321
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
- יצירת קשר:
תגדיר ג'אנק?
Croc כתב:הורג אותי ערן כל פעם מחדש כאשר אוסף ציוד יפה ואז דוחף פנימה איזה ג'אנקשהורס את הכל ולא מאפשר לשמוע את המערכת במלאו הפוטנציאל שלה ........
ומה זה "אוגיות וקפה"?
איפה הוויסקי?![]()
...
אודיופריק, יבואני JL AUDIO , LUXMAN ועוד מותגים מובילים. עדנים, משק 7 טל: 0542456056 www.audiofreak.co.il
Re: תגדיר ג'אנק?
גם אתה נייהת "פוליטיקלי קורקט"?audiofreak כתב:Croc כתב:הורג אותי ערן כל פעם מחדש כאשר אוסף ציוד יפה ואז דוחף פנימה איזה ג'אנקשהורס את הכל ולא מאפשר לשמוע את המערכת במלאו הפוטנציאל שלה ........
ומה זה "אוגיות וקפה"?
איפה הוויסקי?![]()
......
כך איזה לגימה כדי לחזור אלינו
התכוונתי לרכיבים שלא תואמים את רמה של שער המערכת (כבל, PRE, פאוור, סטנד, ראש וכו' - כל פעם יש איזה משוה אחר שעדיף ולא היה שם).
דני,
אם אתה נכנס לקטע מכני והנדסי - אז מהנדסים כבר מזמן הודו שלפאטיפון וזרוע יש תפקיד חשוב ביותר וזה לא פשוט בכל בכל בכל.
אני בטוח שחיפוש ברשת יביא לך לא פחות מ-1,000 הסברים בנושא.
בגישה הקיצונית יגידו לך שאת מירב התקציב יש לשים על "השולחן", הרבה פחות על הזרועה והכי מעט על הראש.
לא יודע איך זה כי לא ניסיתי סט אפ כזה - אני יותר אוהב גישה "מאוזנת".
גנאדי