מארז HTPC
שים לב לכרטיס המסך שאתה קונה שיתאים למארזים מסוג זה
למשל NVIDIA 8600GT לא יתאים לך למארזים אלו.
אז תברר את הגובה רוחב ושאר ירקות לפני קניה.
אז תברר את הגובה רוחב ושאר ירקות לפני קניה.
אחרי שני HTPC עם AMEX505 והבחירה שלהם הייתה לאחר השוואה, אני חייב לציין כמה דברים:
המארז באמת הכי איכותי ברמת הגימור שלו, משולב VFD + שלט IMON שלדעתי הוא הרבה יותר טוב משאר הדברים באותו טווח מחירים, המראה והגודל שמשתלב ישר ליד מגבר כל אלו עושים אותו בחירה נבונה.
למארז שני חסרונות שקשורים באופן השימוש:
1. מחברים - אין גישה לאף מחבר (קדמי או צידי) אלא אך ורק מאחור, מה שעושה את הדבר לא נוח אם המארז יושב במזנון.
2. המארז הוא low profile ומחייב microATX, לוחות יעודיים ל HTPC הטובים ביותר שראיתי באים המידות האלו והגבלת הגובה יוצרת מגבלות שקשורות לציוד הרחבה שאולי מישהו ירצה להתקין.
לסיכום:
מארז שבאמת מיועד למערכת HTPC שאמורה לעשות את זה ולהיות כחלק מסלון ביתי - אין מארז שיותר טוב ממנו,
יחד איתו בחירה נבונה תהיה לוח שמגיע עם מקסימום הדברים על הלוח (מה שגם מצמצם את כמות החום מימלא).
מקווה שזה יעזור לך בבחירה.
המארז באמת הכי איכותי ברמת הגימור שלו, משולב VFD + שלט IMON שלדעתי הוא הרבה יותר טוב משאר הדברים באותו טווח מחירים, המראה והגודל שמשתלב ישר ליד מגבר כל אלו עושים אותו בחירה נבונה.
למארז שני חסרונות שקשורים באופן השימוש:
1. מחברים - אין גישה לאף מחבר (קדמי או צידי) אלא אך ורק מאחור, מה שעושה את הדבר לא נוח אם המארז יושב במזנון.
2. המארז הוא low profile ומחייב microATX, לוחות יעודיים ל HTPC הטובים ביותר שראיתי באים המידות האלו והגבלת הגובה יוצרת מגבלות שקשורות לציוד הרחבה שאולי מישהו ירצה להתקין.
לסיכום:
מארז שבאמת מיועד למערכת HTPC שאמורה לעשות את זה ולהיות כחלק מסלון ביתי - אין מארז שיותר טוב ממנו,
יחד איתו בחירה נבונה תהיה לוח שמגיע עם מקסימום הדברים על הלוח (מה שגם מצמצם את כמות החום מימלא).
מקווה שזה יעזור לך בבחירה.
בתקציב 1500 ש"ח למארז
יש רק אופציה אחת
SILVERSTONE LC-16MR
www.silverstonetek.com
www.baby.co.il
www.audiovideo.co.il
יש רק אופציה אחת
SILVERSTONE LC-16MR
www.silverstonetek.com
www.baby.co.il
www.audiovideo.co.il
Zovirax, האם לך יש אינטרס שיווקי? נראה שכן לאור ההתלהמויות הרבות שלך והתגובות המגבות מוצרים מאוד מסויימים לאורך תקופת זמן ארוכה...
מבחינתי וכמו שכבר אמרתי מזמן, אני מוכן להפסיק להגיב פה אם יש למישהו חשדות בדבר היותי "משווק", "בעל עניין" או "עוסק בתחום". אם האתר הזה הפך להיות מפורום לכלי פרסומי שבו אי אפשר לסמוך על דעות של משתמשים, אפשר לסגור אותו.
די לעשות בדיקה מיהו אותו משתמש htpcking עפ"י כל התגובות שלו לאורך כל הדרך ולהבין בקלות מיהו ומהו.
נמאס מהשחיתות פה. מספיק!
מנהלים, אנא סגרו את המשתמש שלי!
מבחינתי וכמו שכבר אמרתי מזמן, אני מוכן להפסיק להגיב פה אם יש למישהו חשדות בדבר היותי "משווק", "בעל עניין" או "עוסק בתחום". אם האתר הזה הפך להיות מפורום לכלי פרסומי שבו אי אפשר לסמוך על דעות של משתמשים, אפשר לסגור אותו.
די לעשות בדיקה מיהו אותו משתמש htpcking עפ"י כל התגובות שלו לאורך כל הדרך ולהבין בקלות מיהו ומהו.
נמאס מהשחיתות פה. מספיק!
מנהלים, אנא סגרו את המשתמש שלי!
1. אתה מוזמן לבוא אליי הביתה ולראות מחשבי HTPC בסלון ובחדר השינה. שניהם מורכבים במארזים עליהם אני ממליץ (מתוך נסיון אישי ושביעות רצון רבה אני ממליץ על מוצרים שלדעתי יכולים להיות טובים לאחרים כמו שהם טובים לי).
2. אם תרצה, גם אפתח את המארזים ואראה לך איזה כרטיסי PVR מותקנים בהם (נכון, M785 ולא חביב הקהל PVR150) ואיזה כרטיס שוכב בצד למרות ששולם עליו מיטב כספי (נכון, PVR150) כי אינו מספק את הסחורה..
אם בכך אתה מאשים אותי במניעים שיווקיים, יש לך בעיה רצינית. הנקודה היפה היא שבמעבר על ההודעות שלך, נראה שכל מי שלא קונה או ממליץ על החומרה שישנה אצלך במחשב, קונה מוצרים לא טובים ולא ראויים.. כל כך ישראלי וכל כך לא מתאים לפורום של עזרה הדדית...
2. אם תרצה, גם אפתח את המארזים ואראה לך איזה כרטיסי PVR מותקנים בהם (נכון, M785 ולא חביב הקהל PVR150) ואיזה כרטיס שוכב בצד למרות ששולם עליו מיטב כספי (נכון, PVR150) כי אינו מספק את הסחורה..
אם בכך אתה מאשים אותי במניעים שיווקיים, יש לך בעיה רצינית. הנקודה היפה היא שבמעבר על ההודעות שלך, נראה שכל מי שלא קונה או ממליץ על החומרה שישנה אצלך במחשב, קונה מוצרים לא טובים ולא ראויים.. כל כך ישראלי וכל כך לא מתאים לפורום של עזרה הדדית...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
קודם כל, אין לי את ה ANTEC, ויש לי SILVERSTONE,asp כתב: אם בכך אתה מאשים אותי במניעים שיווקיים, יש לך בעיה רצינית. הנקודה היפה היא שבמעבר על ההודעות שלך, נראה שכל מי שלא קונה או ממליץ על החומרה שישנה אצלך במחשב, קונה מוצרים לא טובים ולא ראויים.. כל כך ישראלי וכל כך לא מתאים לפורום של עזרה הדדית......
אז זה כבר שובר את הטענה שלך שאני ממליץ רק על חלקים שיש לי.
ראיתי את ה ANTEC בתצוגה, והתרשמתי מאוד לטובה...
אתה כאן האשמת את htpcking על פרסומות סמויות, על סמך מה?
שהוא ממליץ על SILVERSTONE רוב הזמן?
הרי אין שירשור שאתה לא ממליץ על GMC וכל שאר המוצרים שאתה מוכר.
אתה פה המרובע, וזה שמתעצבן שמישהו פוסל את המוצרים שאתה מוכר, או מציע אלטרנטיבה יותר טובה.
עזרה הדדית זו הסיבה שלי לפורום, ואם אני רואה מישהו עם אינטרנס שיווקי כמו שלך , אני חייב לחשוף אותו מייד.
לגבי זה שאני ישראלי, כנראה שזה לא ישנה... צר לי אם זה מפריע לך.
אולי מקומך בפורום אנגלי, או אמריקאי....
האם ראית מארזים אחרים בתצוגה מלבד ה-ANTEC שעליו אתה כל כך ממליץ או שאתה פשוט מוכר עכשיו את ה-ANTEC ויש לך עליו רווח יפה?
איך יכול להיות שההמלצות שלך הן רק על מארזים ספציפיים כשיש עוד סחורה מעולה בשוק במחירים טובים ואטרקטיביים לא פחות מתוצרת ORIGEN, COOLERMASTER וגם מתוצרת החברות שאני רכשתי מארזים שלהן?
איך יכול להיות שאתה מלכלך ומשמיץ מוצר שנמצא שאינו נופל ואולי עולה באיכותו על ה-PVR150 שאתה כנראה משווק בביקורת פה בפורום ע"י אחד מהותיקים שבמשתמשים? האם ניסית את המוצרים האלה? האם ראית אותם פעם? מספיק עם המניפולציות שלך. זה שאתה מיתמם ומנסה להאשים משתמשים אחרים במה שאתה מנסה לעשות לא תורם פה לשום דבר.. פשוט נמאסת כבר ZOVIRAX עם ההתנהגות והתגובות המכוערות והילדותיות האלה.. פשוט מגעיל!
איך יכול להיות שההמלצות שלך הן רק על מארזים ספציפיים כשיש עוד סחורה מעולה בשוק במחירים טובים ואטרקטיביים לא פחות מתוצרת ORIGEN, COOLERMASTER וגם מתוצרת החברות שאני רכשתי מארזים שלהן?
איך יכול להיות שאתה מלכלך ומשמיץ מוצר שנמצא שאינו נופל ואולי עולה באיכותו על ה-PVR150 שאתה כנראה משווק בביקורת פה בפורום ע"י אחד מהותיקים שבמשתמשים? האם ניסית את המוצרים האלה? האם ראית אותם פעם? מספיק עם המניפולציות שלך. זה שאתה מיתמם ומנסה להאשים משתמשים אחרים במה שאתה מנסה לעשות לא תורם פה לשום דבר.. פשוט נמאסת כבר ZOVIRAX עם ההתנהגות והתגובות המכוערות והילדותיות האלה.. פשוט מגעיל!
דרך הגב
תודה לZOVIRAX
אני רק יכול להגיד ש אתר baby.co.il
מוכר גם מארזים של SKYHAWK
אבל אני לא יכול להגיד אפילו מילה אחת טובה למארזים האלו
אז עכשיו אני נגד baby.co.il
לא יש להם הרבה סוגים של מארזים שהם מייבאים חלקם טובים יותר חלקם פחות
אבל לפי דעתי מארזים של SILVERSTONE מכל המארזים שראיתי בשוק הם הטובים ביותר
תודה לZOVIRAX
אני רק יכול להגיד ש אתר baby.co.il
מוכר גם מארזים של SKYHAWK
אבל אני לא יכול להגיד אפילו מילה אחת טובה למארזים האלו
אז עכשיו אני נגד baby.co.il
לא יש להם הרבה סוגים של מארזים שהם מייבאים חלקם טובים יותר חלקם פחות
אבל לפי דעתי מארזים של SILVERSTONE מכל המארזים שראיתי בשוק הם הטובים ביותר
ZOVIRAX, אני קורא עכשיו שוב בפומבי למחוק את המשתמש שלי ולא לתת לי גישה לכתוב יותר באתר. אני עוסק בתחום המוסווה ודואג לרווחת המפיצים של GMC, AMEX DIGITAL ו-AVERMEDIA (חברות קסיונייט ואיסטרוניקס למיטב ידיעתי). אין לי מה לעשות ולכן כל מה שאני עושה זה דוחף את מוצריהן בפרסום סמוי כאן באתר כי זה מה שיביא קונים למוצריהן! אין שיטות שיווק טובות מזו! אתה פשוט גדול ועלית עליי!
asp הסגנון שלך מעצבן
וזאת לא הפעם הראשונה.
כתבת בעבר (27 לאפריל 2007) ואני מצטט: "אני לא חוזר כמשתמש פעיל לפורום " אז תקיים את הבטחתך ותחסוך מאיתנו את הלהט המשיחי שלך בכל מה שקשור לציוד "שלך" ותן לאחרים את הזכות לעשות שגיאות נוראיות שתואמות (מה לעשות) את הטעם שלהם.
כתבת בעבר (27 לאפריל 2007) ואני מצטט: "אני לא חוזר כמשתמש פעיל לפורום " אז תקיים את הבטחתך ותחסוך מאיתנו את הלהט המשיחי שלך בכל מה שקשור לציוד "שלך" ותן לאחרים את הזכות לעשות שגיאות נוראיות שתואמות (מה לעשות) את הטעם שלהם.