שאלה לגבי עברית הפוכה בpioneer
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חייבים עדיין להפוך אותה.

למה לצרוב מחדש? קובץ התרגום הוא קובץ נפרד שאתה מכניס אותו באותה ספריה של הסרט.
אם התכוונת להצמיד את הכותוביות לצמיתות, אז במקרה הזה צריך לצרוב מחדש
אם התכוונת להצמיד את הכותוביות לצמיתות, אז במקרה הזה צריך לצרוב מחדש
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
תודה על התגובות
ביררתי עם המעבדה של היבואן - עדיין צריך להפוך את העברית לפני הצריבה. אין באופק גירסת קושחה שתטפל בזה.
זה לא ממש בעיה!
הרי צריך לחפש את התרגום, לבדוק אם הוא מסונכרן נכון עם הסרט(במידה ולא, צריך לסנכרן) גם צריך להתאים את השם לסרט להוסיף לו סיומת. אז מה זה כבר משנה אם צריך גם להפוך???
הרי צריך לחפש את התרגום, לבדוק אם הוא מסונכרן נכון עם הסרט(במידה ולא, צריך לסנכרן) גם צריך להתאים את השם לסרט להוסיף לו סיומת. אז מה זה כבר משנה אם צריך גם להפוך???
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
אני ראיתי בזה בעיה
ברור שאם אני מכין לעצמי דיסק אז זה לא בעיה. הבעיה נוצרת כשלוקחים דיסק ממישהו שיש לו מכשיר שלא צריך תיאום. זאת הסיבה שהחל מלפני שעה אני בעליו של מכשיר XORO למרות שהייתי מעדיף לקנות פיוניר...
מה לעשות שיש לי חברים שאינם בעלי פיוניר והם כבר הכינו לעצמם מלא דיסקים עם סרטים וכתוביות
מה לעשות שיש לי חברים שאינם בעלי פיוניר והם כבר הכינו לעצמם מלא דיסקים עם סרטים וכתוביות
זה קורה לך כי הסרט הו עם "packed bit stream"
זהו אחד הפרמטרים בקידוד שהמכשירים לא יודעים להתמודד איתו.
בכדי לפתור את הבעייה תחפש תוכנה בשם "MPEG4Modifier" בתוכנה הזאת אפשר לעשות "unpack" ואז ב 90%
מהמיקרים הבעיה נפתרת.
זהו אחד הפרמטרים בקידוד שהמכשירים לא יודעים להתמודד איתו.
בכדי לפתור את הבעייה תחפש תוכנה בשם "MPEG4Modifier" בתוכנה הזאת אפשר לעשות "unpack" ואז ב 90%
מהמיקרים הבעיה נפתרת.
Re: אני ראיתי בזה בעיה
אז תבקש מהם לפעם הבאה שיכניסו שני סוגי כתוביות. אחד להם ואחד לךzackie כתב:ברור שאם אני מכין לעצמי דיסק אז זה לא בעיה. הבעיה נוצרת כשלוקחים דיסק ממישהו שיש לו מכשיר שלא צריך תיאום. זאת הסיבה שהחל מלפני שעה אני בעליו של מכשיר XORO למרות שהייתי מעדיף לקנות פיוניר...
מה לעשות שיש לי חברים שאינם בעלי פיוניר והם כבר הכינו לעצמם מלא דיסקים עם סרטים וכתוביות...
בשביל מה יש חברים?
אז לכל דבר יש יתרונות וחסרונות משלו. את זה ידעת מראש לגבי ה-575, אבל בכל זאת קנית בגלל היתרונות האחרים שיש בו. חוץ מזה אל תהיה כל כך בטוח שכל דיסק שנצרב עם עברית לא הפוכה או בכלל, ירוץ חלק על כל נגן אחר. הכל בעירבון מוגבל...