dts audio
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה שיש לך זה קובץ wav שני ערוצים 44.1KH שמקודדים בתוכו ששה ערוצים של dts.roee_t1 כתב:שלום רב יש לי קבצי מוסיקה בסיומת dts ניסיתי להפעיל אותם ב VLC אבל לא הצלחתי לשמוע כלום חוץ מרעש קצר בהתחלה למרות שהרסיבר מזהה dts
יש למישהו מושג איך פותרים את הבעיה הנ"ל
תודה...
אתה צריך להמיר את הקובץ לפורמט dts אמיתי.
http://hypercubemx.free.fr/html/index.html
יתכן ויש קודק שעושה את זה אוטומטית אבל בשביל זה יש מומחי מחשבים שיוכלו לעזור לך יותר.
בהצלחה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
יש לך כרטיס קול של קריאטיב במקרה? כי שם זו בעיה ידועה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כן, אבל זה בגלל שאתה כרגע אומר לו לבצע את הפיענוח במחשב. הוא רוצה לשלוח את ה DTS Stream ישירות למגבר חיצוני.
אני חושב שמקור הבעיה בקצב הדגימה של ה DTS. אודיו של DVD-A נדגם ב 44.1KHZ בעוד שהאודיו בפסקול בסרטים נדגם ב 48KHZ. מה שסביר מאוד שקורה זה שכרטיס הקול מבצע דיגום מחדש מ 44.1 ל 48 (תופעה מאוד ידועה ומעצבנת בכרטיסי קול של קריאטיב אבל הם לא האשמים היחידים) ולכן המגבר החיצוני לא מסוגל לפענח את האודיו.
אם אני זוכר טוב יש התיחסות ספציפית לכך בפילטר של AC3 אבל אני לא יכול לבדוק את זה כי אין לי את הפילטר הזה מותקן אצלי במחשבים כבר כמה שנים.
אני חושב שמקור הבעיה בקצב הדגימה של ה DTS. אודיו של DVD-A נדגם ב 44.1KHZ בעוד שהאודיו בפסקול בסרטים נדגם ב 48KHZ. מה שסביר מאוד שקורה זה שכרטיס הקול מבצע דיגום מחדש מ 44.1 ל 48 (תופעה מאוד ידועה ומעצבנת בכרטיסי קול של קריאטיב אבל הם לא האשמים היחידים) ולכן המגבר החיצוני לא מסוגל לפענח את האודיו.
אם אני זוכר טוב יש התיחסות ספציפית לכך בפילטר של AC3 אבל אני לא יכול לבדוק את זה כי אין לי את הפילטר הזה מותקן אצלי במחשבים כבר כמה שנים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.